Безапелационна подкрепа от Европа: Втори премиер с призив да се гласува за ПП-ДБ

Кая Калас подчертава, че гласовете за ПП-ДБ гарантират демокрацията и човешките права
Спонсорирано съдържание | 21 мар 2023 19:56, Александър Попов
169
Безапелационна подкрепа от Европа: Втори премиер с призив да се гласува за ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС/EPA

Безапелационната подкрепа от Европа за „Продължаваме Промяната – Демократична България“ продължава. Във видео обръщение естонският премиер Кая Калас призовава българските граждани да гласуват на 2 април с №12 за коалиция ПП-ДБ.

„Скъпи български приятели, знам, че ви предстоят избори и ако искате партия, която застава зад демократичните ценности, свободата на гражданите и човешките права, гласувайте за „Продължаваме Промяната – Демократична България“, призовава Кая Калас.

“Втори министър-председател от Европа с призив да се гласува за „Продължаваме Промяната - Демократична България“. Кая Калас е млад държавник с визия. Само преди седмици нейната партия спечели изборите в Естония. Кая подчерта, че гласовете за нас гарантират демокрацията и човешките права на всички българи. Това е поредната безапелационна подкрепа, която идва от Европа. България има реален шанс да влезе в Шенген още тази година, защото имаме доверието на нашите европейски партньори, доверие, което само ние можем да защитим! Има как!”, споделя Кирил Петков в социалните мрежи.

Видео обръщението на Кая Калас можете да видите тук

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


169
Още по темата: Кая Калас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със сигурност няма да гласувам за тях. Просто толкова нагли лъжци като Кирчо канадеца, не бях виждал. Рицина е направн за такива като него и царя, а не за третокласни писачи.
130
0
 
3
 
! Отговори
Вики преди 1 година
И тая се е продала като тях...
129
0
 
2
 
! Отговори
Димо преди 1 година
Тая, Ицо, Киро *** и Кокорчо могат де са гръмнат дружно
128
0
 
5
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 година
Тая пък ли ще ми каже! А иначе ако толкова и са присърце - да ги вземе всичките при себе си в Естония; ние няма да и се разсърдим, че ни е отнела тези радетели за евро.ге.йските ценности.
127
0
 
7
 
! Отговори
Васил преди 1 година
Да гласуваш за ДБ си е чисто прецакване на държавата.
126
7
 
14
 
! Отговори
Кина преди 1 година
"Безапелационна подкрепа от Европа: Втори премиер с призив да се гласува за ПП-ДБ", което означава, че всички, които се смятат за българи НЕ бива да гласуват точно за това обединение. Кой разбрал, разбрал.
125
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До реалист "Пътят на България се ..." - ра'з'поретино европеидна, преди да ръсиш акъл, кажи плати ли 1000 лева за Украйна?!
124
12
 
4
 
! Отговори
реалист преди 1 година
Пътят на България се покрива с приоритетите на Да,България ПП. Не съвпада с "идеите " на Тиквата ---да крадем неуморно другари, докато ни хванат, а дори и да ни хванат , наш,то момче Гешев ще ни пази.
123
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 114 "Това , ако е истина - значи намеса във вътрешни работи на друга държава." - това са европейски ценности, про'с'так неграмотен. Да припомня ли 1997 година когато цяла София беше окичена с плакати на които Хелмут Кол казваше "Той е" за петър стоянов?
122
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Арф/126 "... как може да се публикува такава статия" - детето на ДС доносника иска ценцура на алтернативни мнения и информации, за да може сам да донася срещу колеги и приятели. Нали Арф?! Нормално е неграмотна и некадърна от'р'е'пка като теб да е за пп.
121
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е интересно, че публикацията е платена, а в същото време коментарите са включени, което означава, че по всяка вероятност някой сондира мненията на хората.Относно съдържанието на "новината" - твърде много ми напомня за кризисен PR...
120
0
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Арф, в момента и на Цариградско шосе, около алеи Яворов, е сложен билборд на Христо Иванов. Още един такъв негов има в началото на Надежда, до пазара. Само като му видиш охранената самодоволна физиономия - ти се иска да го застреляш с 5 куршума! А не да гласуваш за него!
119
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 126 "Това е направо престъпно..." - а на предните избори като дойде урсулата беше демократично, а? Аман от про'с'таци дето не разбираТЕ европейските ценности!
118
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 115 "Българската държава се е отказала да бъде държава и е станала територия управлявана от престъпни организации ..." - защото про'с'таците като ТЕБЕ гласуваТЕ за това.
117
1
 
12
 
! Отговори
Арф преди 1 година
Дали на следващите избори в Естония да призовем да се гласува за опозицията на Калас.Това е направо престъпно...как може да се публикува такава статия. Бях много за ПП в началото ама те бетер ГЕРБ започнаха да стават и много ме отвращават напоследък.И кой им спонсорира скъпата кампания с реклами и билборди??
116
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ревете, про'с'таци неграмогти? Нали САМИ гласувате ЕС да ви командва?!
115
0
 
9
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Кая Калас да си гледа Естония. Тя не е наясно, че тука ни управляваха един kypваp и един пасивен пeдepact. Ако знаеше какви са - никога нямаше да агитира за тях!
114
1
 
8
 
! Отговори
перко преди 1 година
Каво да ги правиш? Млади красиви и почти толкова умни!
113
1
 
11
 
! Отговори
перко преди 1 година
Цяла Европа ни се смее! Има ли вече в България обективна журналистика или всичко е на приципа пари, пари и пак пари? Заслужаваме си съдбата! Не син съм на юнашко племе, а син съм на продажно племе! Бог да пази България.
112
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демократите, гледали сте много стани богат - и позлвате жокера обади се на приятел