Донев: 12 дни преди изборите можем да заявим ясно, че сме готови за тях

В епицентъра на предизборната кампания сме, заяви служебният премиер
22 мар 2023 12:00, Нели Христова
76
Донев: 12 дни преди изборите можем да заявим ясно, че сме готови за тях
Снимка: БГНЕС

"В епицентъра на предизборната кампания сме. Всеки един от нас го изпитва в собствената си област на действия и отговорности, които има. Налага ни се ежедневно да поправяме изкривени интерпретации за решенията на служебното правителство". Това заяви служебният премиер Гълъб Донев, цитиран от БГНЕС.

12 дни преди изборите можем да заявим ясно, че сме готови за тях. Готови ли са обаче участниците в изборите за отговорните дни, които предстоят? Сега изглежда лесно. Всеки политически играч атакува служебното правителство от покрива на своята къща от карти, посочи Донев.

Още по темата
Волно или неволно ни въвличат в предизборната игра, често с небивалици и лъжи. Ние сме служебна власт, как ни наричат е без значение – техническо, временно или назначено.

Друго е важно, защото често удобно се забравя. В последните месеци държавата се управлява от служебно правителство, заради неспособността на 48-ото НС да създаде редовна власт. Това е причината, за да предстоят поредните парламентарни избори. Очакванията на всички са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато избраните на 49-ото НС ще вземат решения за общото ни бъдеще в България, коментира още Гълъб Донев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Война е и ще става по-весело...и манипулацийте,трупането на пари за сметка на гладните ви Народи,обслужването на зависимости от раша през горива,храни,инфлаций...са грях...САЩ не можете излъжете,до 5 г. съдилищата в САЩ и Свободният Свят ще са много претоварени...съдещи съучастници в геноцид...в убийства!!!
55
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
защо "удобно" за мАсква тв-тата на домузите и пеевски с чужди собственици не отразяват убийствата на жени и деца в Украйна???защо налагате на Българите...абе да не ви дреме,защо ги заблуждавате,че ако путин мине през Украйна и техните деца и жени ще са жертви?и са ви дали доверие да се грижите за животите и ѝ Свободата им?защо отказвате модернизация на "армията "си,имате ли такава?...чиновници крадящи и грабещи не могат са гарант животите на Българите!!!...обаче си вземате копейките от путин!
54
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
да сте обслужващи и съучастници в геноцида в Украйна е опасна игра...да си троянски кон по време на война е...опасно,да предаваш пазещите ти Народа ти за...копейки...да ги позориш...не е...човешко!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!бГ резидентите ...както си щат!!!
53
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
срещу 50 лв. на пеевски ограбени от живота ти,службата в общината на минимална те правят роб,обричаш и децата ти на робство,излез и като божие Свободно кажи и гласувай как искаш да живееш!или ще те презират децата ти!!!
52
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
те това целят руските партии и рЕзидентА...да не излизате да гласувате за да могат да манипулират изборите с административен,корпоративен и платен...гласувате за това как искате да живеете!кой искате да работи за това как да живеете!не плашите никого с отказа си от гласувана,напротив,работите за мафията и обслужващите путин и убийствата му на жени и деца в Украйна!!!по съвест..идете и заявете как искате да живеете...това е правилното решение...Свободни хора сте...!
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
33години лъжи надали ще ме накарат да гласувам !
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако и сега няма кабинет , следващите избори ще бъдат в Киев .
49
0
 
3
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Подготвихте мъртвите души да гласуват и вече знаете резултатите от СИК / ЦИК и останалите платени клакьорки на ГЕРБ,ДПС,БСП,Възраждане Радев и Гешев нали ?
48
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Донев,приготви се пак да бъдеш министър-председател,ТЕ няма да се разберат,защото тъка им е много удобно и е валидна приказката,ДЕПУТАТ,ДЕПУТАТ,АХ,ЧЕ ХУБАВ ЗАНЯТ
47
0
 
3
 
! Отговори
В. преди 1 година
Донев, като сте във война направете мобилизация на енергетиката, сключете спогодба с Япония за възстановяване на Чаира, пуснете всички мощности в действие, контролирайте цените на енергията за експорт и за вътрешния пазар, така че да осигурите на производителите възвръщаемост, на бюджета средства, на вътрешните потребители евтина енергия. За 800 дни ще напълните бюджета, ще посрещнете дефицита и ще ликвидирате инфлацията
46
2
 
2
 
! Отговори
Vako преди 1 година
Пак няма да гласувам.то само криви лица.
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да подрепяме Украйна то трябва да има с какво , а ние нямаме нищо .
44
0
 
4
 
! Отговори
Избирател преди 1 година
Вие да, ние не. Не ви харесваме и по вашата "работа" е ясно че и вие не ни харесвате (или не ви пука).
43
0
 
7
 
! Отговори
Кукумявка Христова преди 1 година
Аз 12 дни преди изборите мога да заявя ясно че БКП са ни вкарали в матрица от 33 годиниСДС,ГЕРБ,ПП,парцала днес.бг всичко е тяхно
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Донев отговори защо внасяш безмитна селкостопанска продукция от Украйна. Вчера чух че еврокомисията щяла да компенсира производителите. Да но не искаме като потребители не искаме храна която оставя метален вкус в устата !
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофобите по точно повтарят по форумите че ако не подкрепяме Украйна те Русофобите щели да си отмъстят на българския народ и той щял да бъде наказан жестоко.
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Готов бил....
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вярно ли е че ако не подкрепяме Украйна то България щяла бъде унищожена и разпокъсана както непрекъснато повтарят и плашат русофобите по форумите.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо от името на деректива на ЕК има издадена заповед пласмасовите кофички за храна да се заплащат двойно. Един път те се теглят като храна и се плащат на цената на храната , втори път се плащат на касата с твърда цена 20 ст.. Явно някой добре печели от това на гърба на промитите мозъци на народа.
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да обаче не само ДПС са арогантна антибългарска формация. Сорросоидите от своя стррана плашат хората че ако не подкрепяме украйна ДПС с помоща на Нато щели да разкъсат Бг. По гадно управление от сорросоидното няма. .