Радев към служебния кабинет: За 10 месеца ви се стовариха всички кризи

Той благодари на своите министри
6 юни 2023 16:52, Нели Христова
78
Радев към служебния кабинет: За 10 месеца ви се стовариха всички кризи
Снимка: БГНЕС

Само преди десет месеца вие поехте отговорност за управлението на страната във вихър от кризи - рекордни цени на горивата, липса на газ, на ток, на договори, на търгове, замразени инфраструктурни проекти, липса на закони по ПВУ, застой в модернизацията на армията, рекордна миграция, война близо до нашата територия. Затова и при вашето стъпване в длъжност ние набелязохме редица приоритети. Това заяви Румен Радев пред служебното правителство минути след като депутатите подкрепиха акад. Николай Денков за премиер.

"Вие не само се справихте, но вие решихте стратегически за България въпроси и отворихте нови възможности", заяви Радев и даде за пример сферата на енергетиката, като продължи да изброява постиженията на правителството.

"Искам днес да ви благодаря", каза държавният глава.

Обвиниха ви в първия ден, че саботирате ОИСР, а вие постигнахте немислим до момента прогрес. Пуснахте нови отсечки от магистралите и дадохте много разрешителни за строеж. В последния си работен ден открихте три нови хладилни камери на "Капитан Андреево", каза още Радев.

В тежките условия на кризата пък са подкрепили най-уязвимите групи. Те отвоювали и лидерска роля на страната в региона. За тези 10 месеца върху вас се стовариха всички кризи.

След срещата с държавния глава на „Дондуков 2“ в Гранитна зала на Министерския съвет ще се състои церемония по приемственост в изпълнителната власт.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Шок и ужас за РР Той веднъж яхна недоволството с фалшивия юмрук на протестиращите и сега реши да яхне недоволството след неговата схема със записите и кординираните атаки но греда това го изнерви на макс и си показа цялата прикрита озлобена същност
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радев искаше на стане бащата нацията тоест Бай Тошо 2 Вечния президент под руска команда и да ни натика пак в блатото Много злоба има в тоя човек по добре да си подаде оставка видяхме му сейра
51
2
 
3
 
! Отговори
Иван преди 10 месеца
Руското президентство губи почва. Този и Костадинов ще има да не спят поне половин година.
50
1
 
5
 
! Отговори
Биляна преди 10 месеца
Малеее колко е наежен,Ужас! Патологичната жажда за власт е сериозно заболяване.И кой ги докара тия кризи,кой е бащата на ПП-тата?!Наглец
49
1
 
3
 
! Отговори
хаххахахаа преди 10 месеца
всеки ден ви е жълтица. още ще ревеш. не се налапа.
48
1
 
8
 
! Отговори
K преди 10 месеца
С копейките в джоба кво ти пука кой какво е свършил. Нали съсипа държавата с вдигнатия юмрук и ни вкара във водовъртежа с избори, които не водят до никъде. Поемай по пътя на Копринката и да те няма, ***.
47
1
 
14
 
! Отговори
Чолака преди 10 месеца
Свърши ти лапането,Крадеф!Всички разбрахме,че си запъртък!
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Единственото което прави този щ.о.т.о не е воя президент е да всява напрежение, разделение и хаос. За него СЪЕДИНЕНИТЕТО на Българите е заплаха!
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този надмина лукашенко по жажда за власт!!! Противен е! С какви очи изобщо ще прави обръщение към нацията...която той предаде...за копейки!!!!! Боже пази България от Предатели!
44
1
 
9
 
! Отговори
Митрофанова преди 10 месеца
Румене, една работа имаше за вършене. Как допусна да се състави правителство, за това ли плащаме?! Връщай рублите веднага!
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всички се радваме, как Радев се радва на радостното събитие
42
1
 
0
 
! Отговори
bbb преди 10 месеца
До Полудял от избориИ кой кара влака?
41
9
 
2
 
! Отговори
ллоли преди 10 месеца
До МитевЗащо толкоз ви дразни Радев, всички плюнки днес са срещу него! Сигурно защото сте или от ГЕРБ или от ПП и няма как да хулите която и да е от тези партии, тъй като те се съюзиха в краденето и продължаващото съсипване на България.
40
2
 
10
 
! Отговори
Паметлив преди 10 месеца
Запомнете, че България е в НАТО, ЕС, а САЩ са наши приятели. Останалото е без значение.
39
0
 
7
 
! Отговори
Полудял от избори преди 10 месеца
Най-накрая яка балтия за пРезиднет, Клоунът-***, Нинова, Късопишокофф и останалите червени динозаври. Трябва да разберат кой кара Влака, защото ако не, ще им покажем машинистите и кондукторите. На червената опозиция остава само една, да подлайват из форумите, по кръчми и мегдани. Толкоз!
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
къде е резерва на държавата резиденте
37
1
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 10 месеца
Провалиха се плановете на Румен Радев кокарджата да изкара България от ЕС и НАТО и да я заведе в Русия..айдеее мършооо идва ресто...
36
2
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 10 месеца
Бойко идва борсук на бял кон с боздугана .
35
2
 
9
 
! Отговори
Психиатъро преди 10 месеца
Немедлено се погрижи за успокоителни, другарю червенопитеков, че нещо нервичките ти не издържат. А и за Импийчмънт се приготви, карашик с твоите копои от ДС.
34
2
 
7
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 10 месеца
Сире му се.... припръдва , че му вземат властта...ууу борсук