БСП се регистрира за вота, Нинова: Целта е да сме първи

Социалистите ще решават след изборите за евентуална коалиция
11 фев 2021 11:30, Красимир Ангелов
95

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Коалиция "БСП за България" внесе документите си в Централната избирателна комисия за участие в парламентарните избори за 45-то Народно събрание.

Внесохме за регистрация 10 хил. подписа, целта ни е да бъдем първа политическа сила, обяви  лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти след регистрацията на "БСП за България".

"Първи обявихме и водачите си, част от тях са тук с нас. До седмица най-много ще подредим листите в областните съвети. До седмица също ще започнем представяне на нашата платформа, която е направена с грижа за хората и приоритетите ни са здравеопазване, образование, социална политика и икономика“, подчерта лидерът на БСП.

Нинова посочи, че твърденията, че е оказван натиск БСП да не подкрепи Румен Радев за втори мандат са лъжа и изкуствено отклоняване на общественото внимание от парламентарните избори.

Ще предложа на Националния съвет въпросът с следизборни и управленски коалиции да решим след изборите с вътрешно допитване, посочи още Нинова, цитирана от "Фокус".

На въпрос дали има партии, с които БСП няма да се коалират, Нинова отговори, че единствено членовете на партията ще решат този въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
10
 
4
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС. Най-вероятно ГЕРБ няма да може да състави правителство - патериците не стигат. Ще трябва да се направи експертно или програмно правителство с мандата на някоя от останалите партии. Без преходно правителство няма да се оттървем от ГЕРБ. Твърде много се срастнаха с държавата.
72
7
 
4
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
Нека всеки сам решава от кого може да очакваме социална политика. ГЕРБ вече ги видяхме. След три мандата на Бойко имаме милион и 270 хиляди пенсионери с пенсии под 380 лева. И това по данни от финансовият министър на Бойко за коледните надбавки през декември 2019 (тогава бяха под 360, а с последната индексация - под 380). А от тях има хора, които са работили по 40 години.А БСП отдавна предлага преизчисляване на всички пенсии. Така че всеки може да реши от кого какво да очаква.
71
1
 
6
 
! Отговори
Генерала преди 3 години
Не, няма да сте първи!
70
1
 
9
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 3 години
АМАН ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ СУФРАЖЕТКИ , ОПЕРЕТНИ ГЕРОИ , И БОЛНИ КОНФЕРАНСИЕТА ОТ ШОУ -СПЕКТАКЛИ В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ!НИТО ЕДНА ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕАТРАЛНИ ПРИМАДОНИ, НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВОДИ И УПРАВЛЯВА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ!ВСИЧКИТЕ ИМ ПРИКАЗКИ , СА САМО ГОЛИ НАДУВКИ И МЕРАК ЗА ПАРИ И ВЛАСТ!СРИТАЙТЕ ИМ НА ИЗБОРИТЕ , ЧЕРВЕНИТЕ ТЛЪСТИ ***!БЪДЕТЕ ГОРДИ И НЕЗАВИСИМИ БЪЛГАРИ!
69
10
 
2
 
! Отговори
илюминат - ренегат преди 3 години
На този етап който и да спечели изборите ще е оплют и ***!Защото мината заложена от герберите ще гръмне и ще окаля всеки осмелил се да оправя нещата!!!
68
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
.....Целта е да сме първи....Уааахахахаааааа, тая шашавата чува ли се какво приказва? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
67
1
 
12
 
! Отговори
луда работа преди 3 години
Тая все едно са я боднали насред Сахара да си приказва с пясъка!
66
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сън сънувах...! Хубава песен!
65
1
 
15
 
! Отговори
северозапад преди 3 години
Тази докато стане като Цола Драгойчева да си носи цукалото все ще гони победа и няма да я стигне .
64
1
 
16
 
! Отговори
Лелее СМЕХ.. преди 3 години
".... Щели да бъдат Първи"..... ХАХАХААААМАН ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ СУФРАЖЕТКИ!!!!!!!
63
2
 
8
 
! Отговори
Станко Гочев преди 3 години
Без златните картини на Станко Гочев...БСП е аут...
62
2
 
12
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Тя Корни не е лицемерка.Тя се е объркала.И няма нищо общо с далаверите с приватизациите по времето на Иван Костов(Синият венец) ....и Петър Стоянов (другият син венец,че и КОН).
61
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само едно ми е любопитно: Когато (за пореден път) изгубят изборите, дали, аджеба, някой ще се сети да подаде оставка. Спомням си как при предишните избори Корни напето каза, че си я подава, а после: "Другари, не бързайте да се радвате! Няма да я подавам!"
60
3
 
1
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Ще гласувам за ОБНП( Оссссиране Без Надежда за Почистване). Поне ще знам,че за каквото давам вот-такова ще очаквам.Няма да има лъжи!
59
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЕПТЕМВРИ/ОКТОМВРИ 2007Г ЗАДАВАТ СЕ ИЗБОРИ ЗА МЕСТНА ВЛАСТ- УПРАВЛЯВАТ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ- СИНДИКАТ ОБРАЗОВАНИЕ, ПОДКРЕПА И КНСБ ОБЯВЯВАТ УЧИТЕЛСКА СТАЧКА, УЧИТЕЛИТЕ СА ПО 8 ЧАСА В ДГ И УЧИЛИЩА, ЗАПЛАТИ НЕ ПОЛУЧАВАТ, ДЪРЖАВАТА НЕ ХАРЧИ ПАРИ ЗА ИЗДРЪЖКА НА ДЕЦА И ПЕРСОНАЛ, ТОВА ПРОДЪЛЖАВА ДО 2.11.2007Г 45 ДНИ- НА 28 ОКТОМВРИ БСП ПРАВИ МЕСТНИ ИЗБОРИ С ПАРИ СПЕСТЕНИ ОТ ИЗДРЪЖКА НА ПЕРСОНАЛ И ДЕЦА А УЧИТЕЛСКИТЕ ЗАПЛАТИ УВЕЛИЧАВАТ С 50/60ЛВ- ОЩЕ ТОГАВА СИ КАЗАХ НИКОГА ЗА БСП- ТЕ СА ПОЗОР!
58
2
 
19
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Сегашното БСП са по- големи капиталисти и олигарси дори от доста законни демократически партии с богатите им депутати!
57
2
 
20
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
БСП(Бягай,Скрий Парите)
56
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
53- НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ НОЩНИТЕ ШКАФЧЕТА НА НИКОГО, ИНТЕРЕСУВА МЕ МОЯТ ЛИЧЕН ДОХОД КАТО УЧИТЕЛ- 2007Г ОСНОВНА ЗАПЛАТА/НОИ С ПИК/-378.30ЛВ, СЕГА 1300ЛВ- ЗАБЕЛЯЗВАШ ЛИ ЗАЩО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ?!
55
1
 
21
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
България Става Пустиня при управленията на червените юдо-комунисти...
54
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дрогарете Виденов и Гечев ми беа докарале заплатата до 7 доларес Американос, месечно!Аре нема нужда пак да управляват мислим

Спонсорирани публикации