Николова обеща "честен вот, без грам съмнение за манипулация"

Вече е започнала техническата подготовка за изборите на 4 април
20 фев 2021 11:37,
57
Николова обеща "честен вот, без грам съмнение за манипулация"
Снимка: БГНЕС

Министър Марияна Николова увери пред БНТ, че ще бъде осигурен безпристрастен, честен вот на 4 април и избирателят не бива да остава с "грам съмнение", че има някаква манипулация. Към това тя ще бъде безкомпромисна.

По думите й вече е започнала техническата подготовка за организация на изборите, които ще се проведат на 4 април.

Припомняме, че нейната роля е свързана s координацията по изпълнението на дейностите, свързани с организационно-техническата подготовка на парламентарните избори.

"Тези избори са специфични и сложни поради факта, че сме в епидемична обстановка. На мен ми е възложена цялостната техническа и организационна работа за изборите", подчерта тя и добави, че МВР осигурява охрана на склада, в който се съхраняват машините за гласуването.

Николова каза, че работи добре с колегите си, в постоянна връзка е с вътрешния министър, с ЦИК, с областните управители и компетентните институции по отношение на координацията.

"Здравните власти обаче предполагат една нова пандемична вълна.  Масовата ваксинация е единственото решение в туризма. Хотелите имат право да не отворят в зависимост какви задължения имат. Не мога да кажа на бранша "Сменете си бизнеса", обясни Марияна Николова.

Тя се надява да се случи рестарт в туризма, но той няма да е това, което беше.

Към настоящия момент хотелиерският и ресторантьорският бранш умело се възползват от мярката 60/40, която в сектора е 80/20. "Във всички случаи браншът е този, който ще предложи ключовите решения, а ние ще предложим политическите решения на проблема".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази секретарка на Валерката ще счупи всички тъпомери
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Баба мара Затова ,за социялно слаб ,800-900 лева ,защото гласува ,а за умният негласуващ, работа ,работа и 300-400 лева пенсия .
44
1
 
6
 
! Отговори
mashinacii преди 3 години
всичко, което казва тази министърка е фалшиво, още през 2010г. герб овладява технологията за машинации на изборите, нуждаят се само от формална дата за избори, не се нуждаят дори от граждани, след това преправят протоколи, данни за броя на избирателите и всичко което води до преизбиране на една малка клика, с подкрепящи ги измислени партии фантоми и подчинени медии, изпълняващи поръчки на вождовете срещу заплащане и то с парите на хората, и това е под шапката на европейска демокрация
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая има вид на бавноразвиряща се......
42
1
 
4
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Всички избори са честни!!!Печели ги бивша и настояща БКП в парламента.
41
0
 
5
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Ама защо са тези кавички в заглавието не разбрах.
40
0
 
3
 
! Отговори
танцуващия вулк преди 3 години
Аууууу
39
0
 
7
 
! Отговори
Сега преди 3 години
не разбрах гласуваме с машини докарваме го с химикалка.Пак театър.
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе веднага ти повярвах. Кога точно е имало честни избори в България?
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Баба мара- ВСИЧКИ НА ИЗБОРИТЕ, ЗАЩОТО РУМЕН РАДЕВ КАЗА- ВИРУСЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКИ- ВСИЧКИ ВЯРВАМЕ НА ПРЕЗИДЕНТА СИ- ЧАЙЧЕ И АСПЕРИНЧЕ- РЕЧЕ МАНГЪРОВ!
36
1
 
3
 
! Отговори
Ненормален работещ преди 3 години
"Хотелите имат право да не отворят в зависимост какви задължения имат." Поздрав на Мариана, а и на редакторите. Те трият всичко, което е не комформно за определени кръгове и лица, биха могли да корегират и нелепите изрази на някои политици. Не е нужно да го пускаш така както го е казала празната глава. Какъв е в случая смисъла на казаното от Мариана?
35
3
 
7
 
! Отговори
Баба мара преди 3 години
веднага ти повярвахме затова българите няма да гласуват един път заради вирусаи второ заради това че няма за кого никакво доверие
34
6
 
2
 
! Отговори
гражданин на София преди 3 години
Някои хора обвиняват демокрацията, че е виновна за нечеснитеизбори, като че ли 99,9единствен кандидат 99,9% гласували за единствен кандидат преди 10 ноември 1989 г. бяха честни!?Ако са гласували 48-50% от имащите право да гласуват изборитене били легитимни!? Абсолютна лъжа! Ако искате да упражнитеправото ви на глас да не би някой да ви спира? Не, просто виебягате от отговорност, но това не ви пречи да плюете наляво инадясно!
33
1
 
6
 
! Отговори
Вижда се преди 3 години
Честна е
32
3
 
4
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 3 години
Я , КАЖЕТЕ КЪДЕ СА ПАРИЧКИТЕ НА ЛУПИ, МАЯМАТА И ЧЕРЕПЧЕТО....ХА,ХА,ХААААААА...ЩОТО НИЕ ЗНАЕМЕ , АМА НЕКА И ДРУГИТЕ НАУЧАТ!!!!!!!!!!!
31
2
 
5
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 3 години
ДАЛИ МАЯМАТА , ГОТВИ НОВА "КОСТИНБРОДСКА АФЕРА " ЗА ИЗБОРИТЕ...??!ЩОТО ПАК ЩУРМУВА СКЛАДОВЕТЕ ЗА МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ!ЩОТО НИЕ НЕМА ДА ГИ ПОЛЗВАМЕ ....А , САМО ПИТАМЕ ЗАЩО ГО ПРАВИ??!
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха Ха Ха..За тази важи правилото "прелъстена и изоставена". Може и "употребена и изхвърлена". Дали осъзнава че играе ролята на носна кърпичка? Дали наградите, които получава за "употребяването" си струват? Само тя си знае. Да не забравяме, че татенцето и е с произход от червената мафия!
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахаха, добре, че го обеща, та да повярваме! Хахахахаха!..
28
3
 
8
 
! Отговори
Христо преди 3 години
Блаженни са вярващите,тяхно е царството небесно.
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом са го поставили в кавички, се сещайте!

Спонсорирани публикации