ГЕРБ с почти готова листа в Пловдив, Борисов я води

Рашидов: ГЕРБ е направила много неща за България
22 фев 2021 22:25, Красимир Ангелов
74

Премиерът Борисов повежда листата на ГЕРБ в Пловдив, а място в нея заема и депутатът Вежди Рашидов. По информация на Bulgaria ON AIR изпълнителната комисия на партията е разгледала предложената листа.

Очаквано за водач с най-много номинации е премиерът Бойко Борисов, който е начело на листата в града под тепетата още от 2009 година. Другите имена с най-голям шанс да попаднат на избираемо място са бившият пловдивски кмет и настоящ лидер на местната структура на партията Иван Тотев.

Спрягат се и имената на Радомир Чолаков, изпълнителен директор на предприятието "Каолин", юрист и бивш епархийски съветник в Пловдив, както и сегашните депутати Вежди Рашидов и Спас Гърневски.

"Доколкото знам, още не са окончателни, предстоят след номинациите, знам, че съм номиниран, но как ще бъдат подредени зависи от лидера на партията, а той се казва Бойко Методиев Борисов, негова е волята, негова е партията", заяви председателят на Комисията по култура и медии в НС Вежди Рашидов.

Според него, който на три поредни вота е на ключово място в листите на партията, е нормално вторият човек в листата да е местен, а след него да са хора, които са били полезни на града в предишните мандати.

"ГЕРБ е направила много неща и мога да ги посоча, лично аз съм направил достатъчно неща за Пловдив. А тези, които са и опозиция и говорящи, бих ги попитал те какво са направили за България", коментира още Рашидов.

Колкото до първото в историята явяване на парламентарни избори в коалиция със СДС, депутатът коментира, че е естествено, тъй като двете сили гледат в една посока и допълни, че съдбата на 45-тия парламент е в ръцете на избирателите.

А от днес избирателите могат да проверяват за номера и адреса на избирателната секция, в която ще гласуват на предстоящите парламентарни избори. Проверката се прави в уеб страницата на ГРАО, чрез попълване на ЕГН и име.

Вижте повече в репортажа на Натанаил Раичков и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хорааааа,работата става дебела ако Бойко падне , отсреща са Цецо и Радев с юмуручето, ще ви направят на кайма!
33
7
 
14
 
! Отговори
Пази, Боже! преди 3 години
Ха, ха, ха пълен та...к са листите. ГЕРБ не иска да спечели с тези кандидати в Пловдив. Как и кой избор мамин Тотю и Гърнето като е ясно като бял ден за пловдивчани колко им е капацитета??? По-деби'лни кандидати нямаше ли, или се иска в задачата да се губи още от раз? По-смешна и абсурдна партийна листа дори БСП не вади
32
12
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 43Цитат: "Аман от стари муцуни, до кога ще гледаме все едни и същи хора, тогава защо свалих ме БКП, като се повтаря същото."===Ами чакаме ви да измрете всички, живели по соца, че веднъж завинаги да се забрави и да се построи Нова България с друго разбиране, демократично. Затова и ГЕРБ и Бойко ще ги има, за да не дойде БСП на власт отново. Сега светна ли ти?
31
7
 
20
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Страшни кандидати !!! Злоупотребяващите с алкохол Рашидов!!! Крадецът Тотев!!! Комунистическият поет Гърневски!!! И пловдивчани си мислят ,че гласуват за демокрация???!!!
30
12
 
8
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
ГЕРБ не е дясна партия! ГЕРБ е комунистическа партия! Не вярвате? Защо тогава в България още има улици с имена Дондуков,Граф Игнатиев, Аксаков? Защо не бъдат преименувани от ,,десните управляващи,, с имената на българските генерали Иван Колев,Луков,Вазов??? Те по-недостойни ли са от руските окупационни генерали ??? Не вярвайте на ГЕРБ,те са комунисти!!!
29
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГолЕмо проветряне пада като ги гледам тия петимата все стари муцуни от шайката кой от кой по-нагъл и по-крадлив.
28
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко го е срам да сложи сегашна снимка, толкова се ояде с нашите пари, че не може да са хване на плаката. Ще са пръсне, но продължава да смуче.
27
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от стари муцуни, до кога ще гледаме все едни и същи хора, тогава защо свалих ме БКП, като се повтаря същото.
26
6
 
11
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Добре е че са ги снимали че да подгряват бай Ставри който ги чака с нетърпение
25
2
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Боку ако беше...последен в листата,тогава щяха да...спичелят.Целият народ щеше да се вдигне да...гласува масово и всенародната любов да го...фкара със цялата...листа.Това е...тактическа грешка.Нали го няма Цветанов и тея се...объркаха.
24
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Веждичката директно си го казва - листите както Борисов ги нареди. А всички приказки за предложения от местните структури са пунта мара. Демокрация.
23
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Битката на титаните в Пловдив. Нинова срещу Борисов. Още в първите 4 часа ще я нокаутира като круша. :D От БСП Пловдив наскоро ходиха да я правят на компот Нинова и тя се скри в София. Търсиха я под дърво и камък. Битката ще е битка на Филибето.
22
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тотев как ще драска машините?
21
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бат Бойкооо, ти направо с рогите отиваш и буташ Нинова с *** гаааз в Пловдив от раз. Къде и е акъла на Ниновица да грухтии в син град като Пловидв не е ясно.
20
3
 
14
 
! Отговори
и първия в листата преди 3 години
Ще трябва да отговаря на неудобни въпроси за егенето на Мата Хари , ало Ванъо ,падне ли той и втория го е закършил синджир марка---ай да видим след изборите ,дали ще се разплете чорапа или пак ще гледаме на Веждито метаните, а последния Спас дано си е завършил стиховете за Димитров.... голям поет !
19
3
 
22
 
! Отговори
someone преди 3 години
Провалени като Тотев , който е за затвора само заради краденето покрай транспортния проект в Пловдив , от който останахме само със система ,която не работи за таксуване в рейсовете, да не говорим за *** жици на тролейбусите и унищожаването на този вид транспорт.До него да сложим Гърневски пропаднал политик от прехода доказан крадец, то тия просто трябва да бъдат изметени на изборите.
18
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ванката е голям еродит едвам завърши автото после стана хардуеърен инженер след това седем години потдържаше компютъра на маминия хотел и следтова два мандата кмет
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВИЦОВЕхъхъ.Ти да не би случайно да знаеш английски селски?
16
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20А корнела къде си купи хотел? Само на Халкидики ли?
15
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миналата седмица на път за Пампорово минах по околовръстното на пловдив и по новия път за Асеновград и нагоре.И от двете страни на пътя - десетки нови промишлени халета и заводи.Тоя град скоро ще експлодира икономически.

Спонсорирани публикации