ГЕРБ с почти готова листа в Пловдив, Борисов я води

Рашидов: ГЕРБ е направила много неща за България
22 фев 2021 22:25, Красимир Ангелов
74

Премиерът Борисов повежда листата на ГЕРБ в Пловдив, а място в нея заема и депутатът Вежди Рашидов. По информация на Bulgaria ON AIR изпълнителната комисия на партията е разгледала предложената листа.

Очаквано за водач с най-много номинации е премиерът Бойко Борисов, който е начело на листата в града под тепетата още от 2009 година. Другите имена с най-голям шанс да попаднат на избираемо място са бившият пловдивски кмет и настоящ лидер на местната структура на партията Иван Тотев.

Спрягат се и имената на Радомир Чолаков, изпълнителен директор на предприятието "Каолин", юрист и бивш епархийски съветник в Пловдив, както и сегашните депутати Вежди Рашидов и Спас Гърневски.

"Доколкото знам, още не са окончателни, предстоят след номинациите, знам, че съм номиниран, но как ще бъдат подредени зависи от лидера на партията, а той се казва Бойко Методиев Борисов, негова е волята, негова е партията", заяви председателят на Комисията по култура и медии в НС Вежди Рашидов.

Според него, който на три поредни вота е на ключово място в листите на партията, е нормално вторият човек в листата да е местен, а след него да са хора, които са били полезни на града в предишните мандати.

"ГЕРБ е направила много неща и мога да ги посоча, лично аз съм направил достатъчно неща за Пловдив. А тези, които са и опозиция и говорящи, бих ги попитал те какво са направили за България", коментира още Рашидов.

Колкото до първото в историята явяване на парламентарни избори в коалиция със СДС, депутатът коментира, че е естествено, тъй като двете сили гледат в една посока и допълни, че съдбата на 45-тия парламент е в ръцете на избирателите.

А от днес избирателите могат да проверяват за номера и адреса на избирателната секция, в която ще гласуват на предстоящите парламентарни избори. Проверката се прави в уеб страницата на ГРАО, чрез попълване на ЕГН и име.

Вижте повече в репортажа на Натанаил Раичков и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже , ела си прибери вересиите ! Хората се отвратиха от някои особи и пак тях . Нали щяхте да проветрявате пак написахте и изтипосахте хора с толкова грозно говорене и излъчване . Къде са ви младите и начетени хора с нови идеи ,защо не им давате път , а ги пренебрегвате ? Особено този последния само за портиер с неговия мандалитет на ... и излъчване на .......
13
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще гласувам за ГЕРБТи си гледай мутрите от БСП и им се радвай. Другря Гергов е от Пловдив.Занеси му букет.
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12Така е другарю.Само другарят Жан Виденов мислеше за бедният народ.
11
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо да построи по един Альоша на всяко тепе, тоя магистрали и пътища ще ми строи.
10
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ и СДС гледат в една посока - да вземат кокала. Всички отиват в парламента за власт но никой не мисли за народа.На него му се подхвърлят трошички колкото да не умре от глад и да се подържа нивото на бедността. Нищо повече. А те ограбват еврофондовете стават все по-богати и недосегаеми за сметка на бедния народ.Ей на това му се вика политика.
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей тва е мамин ваньо пак се уреди да не говорим за поседния то ако го искаха хората сдс нямаше да изчезне от парламентарния живот сега ни натрисат същите ***
8
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов форевър!
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айдеееееее майнииииииии! И да паднем и да бием пак ще се напием.
6
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
София-Пловдив-Варна-Бургас,Смело напред,ГЕРБ ще е с ВАС!
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Построихме красив картонен колодрум на скромната стойност 60 (шестдесет) милиона левчета.
4
5
 
6
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ преди 3 години
АМА ПРОТЕСТА ви чака само да барнете "ТОЛУП 4" и Бг-то ке ви се види тесно!!!! Ке видите ...КОН БОБ ЯДЕ ЛИ!!!!
3
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За сега не виждам обвиняеми и агенти на ДС в листите на ГЕРБ.Нинова показа нейните листи пълно с агентура и обирджии на България от 30 години. Ремонтирали им биографиите, но имената им ги помним от прехода.Тука да видим при ГЕРБ ще изкочи ли заек или вълк.
2
4
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Все отбор...юнаци,с накривени калпаци,наредени за дебела и мазна държавна...баница.Гласувай...народе от Филибето,много са...арни кандидатите,направо ум да ти се...завие кат ги гледаш.
1
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рашидов колко опери построихте, колко театри, колко научни института, ти ли ще даваш оценка кое е приоритет. Една държава без наука и изкуство е обречена, гледай си там камъните и не се обаждай чалгар умирисан на тютюн.

Спонсорирани публикации