ГЕРБ с почти готова листа в Пловдив, Борисов я води

Рашидов: ГЕРБ е направила много неща за България
22 фев 2021 22:25, Красимир Ангелов
74

Премиерът Борисов повежда листата на ГЕРБ в Пловдив, а място в нея заема и депутатът Вежди Рашидов. По информация на Bulgaria ON AIR изпълнителната комисия на партията е разгледала предложената листа.

Очаквано за водач с най-много номинации е премиерът Бойко Борисов, който е начело на листата в града под тепетата още от 2009 година. Другите имена с най-голям шанс да попаднат на избираемо място са бившият пловдивски кмет и настоящ лидер на местната структура на партията Иван Тотев.

Спрягат се и имената на Радомир Чолаков, изпълнителен директор на предприятието "Каолин", юрист и бивш епархийски съветник в Пловдив, както и сегашните депутати Вежди Рашидов и Спас Гърневски.

"Доколкото знам, още не са окончателни, предстоят след номинациите, знам, че съм номиниран, но как ще бъдат подредени зависи от лидера на партията, а той се казва Бойко Методиев Борисов, негова е волята, негова е партията", заяви председателят на Комисията по култура и медии в НС Вежди Рашидов.

Според него, който на три поредни вота е на ключово място в листите на партията, е нормално вторият човек в листата да е местен, а след него да са хора, които са били полезни на града в предишните мандати.

"ГЕРБ е направила много неща и мога да ги посоча, лично аз съм направил достатъчно неща за Пловдив. А тези, които са и опозиция и говорящи, бих ги попитал те какво са направили за България", коментира още Рашидов.

Колкото до първото в историята явяване на парламентарни избори в коалиция със СДС, депутатът коментира, че е естествено, тъй като двете сили гледат в една посока и допълни, че съдбата на 45-тия парламент е в ръцете на избирателите.

А от днес избирателите могат да проверяват за номера и адреса на избирателната секция, в която ще гласуват на предстоящите парламентарни избори. Проверката се прави в уеб страницата на ГРАО, чрез попълване на ЕГН и име.

Вижте повече в репортажа на Натанаил Раичков и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
4
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Комунистът-милиционер Боко Тиквата с пълното шкафче,е вреден за обществото !
53
3
 
1
 
! Отговори
Баба мара преди 3 години
просто-тия до шия
52
4
 
6
 
! Отговори
Не разбрахте ли, преди 3 години
че Боко иска да загуби изборите, затова утайката на ГЕРБ включва в листите. Забравихте ли президентският избор, беше му ясно, че Цецка ще бъде издухана, затова я предложиха от ГЕРБ. Той отдавна усеща, че народа не го иска и сам каза, че вече се оттегля от управлението, даже и оставка щеше да подаде, но ВМРО и ОП не му позволиха тогава. Но сега със сигурност ще бъде аут!
51
5
 
6
 
! Отговори
Питам Бойко... преди 3 години
Искаш гарантирано да изгубиш Пловдив ли с тази листа? По - воняща и смехотворна пасмина не можа ли да измислите за града? Крадец до крадеца, наглец до наглеца мила моя майно льо... С какво са известни в Пловдив тези бе Бойко? Защо не се поинтересуваш от мнението на пловдивчаните, нали те очакваш да гласуват, или не разчиташ на тях?!?!? С тези листи гарантирано губите!!!
50
4
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
А,само преди два дена сачева ни уверяваше,че водачи на листите,ще бъдат млади и неопетнени,питам Пловдивчани,водача на герб,от кои е,младите или неопетнените,защото ,фактите друго говорят.
49
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До гражданин,а водача бойко какъв е.
48
8
 
4
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
До от народа.Ти не си от народа, *** червен. Народът гласува за ГЕРБ.
47
5
 
3
 
! Отговори
гербер преди 3 години
Миро, мирооо.То ако ставаше с ялови писанки по сайтовете на жалки нещастници като теб. ГЕРБ отново ще ги смачка, а за Пловдив отдавна е ясно. Тук други не виреят.
46
5
 
3
 
! Отговори
От народа преди 3 години
Значи листите са готиви!!!!! Това е пълно доказателство че ще краде герб гласове. И към този който е написал тази статия - "трябва да се засрамите. Само вашия *** ли е важен на го напълните. Щастливи ли сте, когато само вие си пълните търбуха, а останалата част от народа страда! Явно, че унищожаването на нацията ни не интересува. Нищожна дула сте вие, щом сте ОК с това!!! Но ние няма да се предадем и ще се борим срещу корупцията, срещу мафиотска структура Герб, и тн мога да пиша още...
45
9
 
4
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 години
ГЕРБ ще бъде номер 1.Както винаги.
44
3
 
2
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
До Сашо. А ти за кой ще гласуваш бе, църрвул?
43
5
 
5
 
! Отговори
Сашо преди 3 години
Трябва да си голям *** за да гласуваш за тия!
42
5
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Боко,Моко,тра-лала,всички зомби под ръкавкупом наредени в СИК,за да кажат,че е...велик!
41
5
 
13
 
! Отговори
Миро: преди 3 години
Кой те,Бойко,теб, обича?Всеки ТИКВА те нарича!!!!Всички знаем и това:че си с ГУМЕНА ГЛАВА!!!
40
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Листите готови и протоколите )
39
5
 
14
 
! Отговори
А помиярчето преди 3 години
Биков къде го сложиха, на сметището ли?
38
3
 
6
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
само да допълня къ рашидовото - ЛОШИ е епитета който му липсва в израза а и допълнението е - а най-много неща направи за себе си!
37
5
 
12
 
! Отговори
Миро преди 3 години
Бойко, ТИКВА си голяма!Друга като, тебе,няма!Всеки знае и това:че си с гумена глава.
36
10
 
15
 
! Отговори
Миро преди 3 години
Никога повече ГЕРБ!!!Това са едни крадци и долни мошеници!Да ги измете народа сега,тези долни тиквеници!!!Те забатачиха държавата ни,ограбиха я!Нищо хубаво не се видя от управлението на ГЕРБ!!!
35
4
 
9
 
! Отговори
А познайте преди 3 години
Дали ББ ще има топки и кураж да остане само в тази губеща листа на отбор ***?74314

Спонсорирани публикации