Историк от СУ ще се кандидатира за депутат от БСП

Човек не може сам да промени нещата, убеден е доц. Христо Беров
25 фев 2021 11:52, Анисия Иванова
22

Доц. д-р Христо Беров влезе в гражданска квота на БСП в Смолян за предстоящите парламентарни избори на 4 април. Той е преподавател по история в Софийския университет ''Св. Климент Охридски''.

"Имам известен опит от предната кампания, отново в Смолян. Съчетавам го с личен интерес да опозная района. Винаги вярвам, че нещата могат да се подобряват. Има много какво да се промени в региона на Смолян. Това е един от периферните райони, сравнително беден, един от най-бързо обезлюдяващите, с много тежки демографски проблеми", заяви доц. д-р Беров в студиото на "България сутрин".

Другата страна на въпроса е чисто национална - сериозната държавна намеса в решаването на проблемите, стана ясно от думите му.

"Скептичен съм по отношение на това, че човек може сам да промени нещо. Това, което трябва да се променя в региона и държавата, са дългосрочните политики по отношение на всякакъв тип неравенства. Ако човек стои отстрани и само критикува, без да се опита да въздейства, нещата няма да се подобряват", каза още доц. д-р Беров пред Bulgaria ON AIR.

Той се съгласи с твърдението, че политиката е "мръсно нещо", но по думите му страненето от нея не носи позитиви. Искаме или не искаме, политиката влияе на нашия живот, настоя преподавателят

Нашите управници не се справят особено добре със сферата на образованието, смята доц. д-р Христо Беров.
 


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 19 преди 1 месец
Горан Благоев се беше класирал на 46-о място на изпита за позицията на водещ на това предаване.
И знаеш ли как обяснява странния факт, че точно той бе предпочетен? След събеседване го били харесали! А сега си спомни с какъв тежък граовски акцент говореше той в началото. Сега малко го поовладя, но все още се чувства от кой район на Шоплука му е коренът.
Как да повярваш, че с такъв акцент ще го вземат за ТV-водещ?!
Уредиха научна степен и на него, и на жена му.
Обяснението? Червени са и в петите!
20
2
 
1
 
! Отговори
До тролската дружина преди 1 месец
В "История БГ" участват историци, които цитират източници и дават своето тълкувание. Така се говори за история.
А тук за какво се говори? От това, че преподавател по история в Софийския университет ''Св. Климент Охридски''е кандидат за депутат от гражданската квота на БСП следва опорната точка: Да се оплюят историците в България че:
1. са все още съветски учени нямащи нищо общо с науката
2. са поколение нискочели историци,.. ползвани от червените
3. са масово червени другари
Плоско, за гербаджии
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всъщност история бг беше дело на Горан Благоев и е време Кошлука да я изпрати в пенсия като самозвания богослов отлъчен от Синода.
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз пък точно съм си историк и мога да ти кажа,че История бг е отвратителна отвсякъде.По добре канал Хистори.Не дразнят с присъствие поне и шуробаджанащина.
17
2
 
0
 
! Отговори
Тикволандия преди 1 месец
До Мафия,братче: Ти, братче, си точно от тези, дето изобщо нищо за историята ни не са чели откак са излезли от училище.
Това е то електората на Бойко. Той ви го каза ясно: Аз съм п'рост и вие сте п'рости затова ще се разберем.
Гледай поне "История БГ" дано научиш нещо. Това ли са "нискочелите историци"? Нискочел е бат'ти Бойко с пожарникарското си образование.
16
4
 
0
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 месец
До Анонимен: Пак ли с тая тролска партенка Техноимпекс? Корнелия Нинова никога не е била собственик на Техноимпекс. Хайде стига г'лупости.
Корнелия Нинова е купила акции от приватизираният Техноимпекс и ги е продала през фондовата борса. А в процедурата по приватизацията са участвали двама зам. министри от кабинета на Иван Костов.
Ако имаше нещо нередно в това, досега бат'ти Бойко и гербаджиите да са задействали прокуратурата. Гледаха под лупа и нищо не намериха.
Не че има връзка с темата.
15
3
 
2
 
! Отговори
Мафия,братче преди 1 месец
Класическа дилема.Ако не учиш оставяш всичко в ръцете на червените другари и те ще казват:ние сме знаещите и грамотните.Ако пък влезеш и учиш трябва да изтърпиш всякакви унижения.Имайте предвид ,че се създаде поколение нискочели историци,които ще бъдат ползвани от червените.Те не са чели нито една книга,камо ли сериозна литература,но са авангард за всякакви манипулации.В училищата са също основно такива вече даскалята.
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
1. Ето затова няма смисъл човек да следва в България. Преподавателите са масово червени другари.
2. Депутатите ни после са масово от този тип хора които нямат 1 ден трудов стаж извън държавната хранилка.
3. Тази публикация являва ли се безплатна или платена реклама на БСП?

П.С. Никога няма да се изтърка въпросът - как стана Корнелия Нинова директор и в последствие собственик на Техноимпекс преди да навърши 30 години. Произход на парите?
13
2
 
7
 
! Отговори
До 11 преди 1 месец
Нагледал съм се на всякакви там...Това са все още съветски учени нямащи нищо общо с науката!
12
3
 
6
 
! Отговори
До11 преди 1 месец
Нали това казва,в СУ над 95% са подобни.Нищо не разборат,но по тъча с преписване се водят учени!Трагедия!
11
0
 
7
 
! Отговори
моч преди 1 месец
сега по темата ;
1.Този другар , бидейки историк - преподавател , очевидно или не познава или не разбира уроците на историята , което с други думи идва да рече че е много интелигентен :(
2.Този другар , бидейки историк - преподавател и познавайки отлично историята от последните 100 години , но въпреки това припознава БКП(БСП) - означава че страда от сериозни морални дефицити :((
С други думи - 5 пари не струва !
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще развива науката Беров.Знаете ли какви статии за белградските бардаци има човечеца.Мъко историческа от софийския...Има акъл на кокошка,но там се издигат такива,червени без много акъл.Винаги с по-малко от издигащия.Сигурно следващия ще пише статии за тиранските тоалетни.
9
1
 
4
 
! Отговори
моч преди 1 месец
До Браво!
ВСЪЩНОСТ ИСТОРИЯ КАЗВА ТОЧНО ОБРАТНОТО , А И КАТО СЕ ПООГЛЕДАМЕ ВИЖДАМЕ ОЧЕВАДНИ ПРИМЕРИ ЗА ТОВА . ПО ЦЯЛ СВЯТ ДЪРЖАВИТЕ С ЛЯВО И КРАЙНО ЛЯВО УПРАВЛЕНИЕ ТЪНАТ МИЗЕРИЯ И ГЛАД , А ЗА ХУМАНИЗЪМ И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА И ОБРАТНОТО НАЙ-РАЗВИТИЯ КАПИТАЛИЗЪМ ОСИГУРЯВА НАЙ-ВИСОК СТАНДАРТ И НАЙ-МНОГО СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ - ФАКТ. НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ЛЯВ ДА БЯГА КЪМ РУСИЯ , ВСИЧКИ БЯГАТ КЪМ "ЛОШИЯ,ПРОГНИЛ И ЗАПАДНАЛ" ЗАПАД. ЗАЩО ЛИ ??? :)))
8
9
 
3
 
! Отговори
Браво! преди 1 месец
Умните, съвестни, съпричастни и честни хора винаги са с левичарско мислене. Мо.шениците, долните капита.листи и народните пре.датели - винаги десни. Скоро ще има възмездие - следващата социалистическа революция ще е в САЩ. Ще ви видим тогава.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Протеже е на Илчев,сина на Илчо Димитров.Илчо Димитров осъжда двама студенти от СУ по време на пражката пролет.Илчев и Баева са свидетели,но мълчат като луди като ги питаш.Никога за тези мафиози!
6
2
 
11
 
! Отговори
Историк, а! преди 1 месец
А каква история може да преподава един комунист на студентите, можем лесно да се досетим. Затова при Новия световен ред, всички учебни заведения трябва да се прочистят от националните предатели, да се въведат нови учебни програми с ново учебно съдържание.... друг историк
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И тоя се наредил за лапачката на лесните пари,има да пляаампа и тоя бла-бла,дрън-дрън и накрая кво каза едно голямо нищо,приказки дето сме ги чували 1000 пъти,ама те комунистите само в това ги бива да плямпат и нищо свършено накрая,само дето парите ги нема.
4
1
 
14
 
! Отговори
Очевидно преди 1 месец
След като е историк и ще се кандидатира от листите на комyнделите значи е от онези "историци" които фалшифицират историята.
3
7
 
2
 
! Отговори
Тошо преди 1 месец
Много добър анализ, браво на доцента, бих го подкрепил, само дано да издържи 4 г. с тези думи и размисли, но ...дано!
2
2
 
11
 
! Отговори
Този не го знам преди 1 месец
Но в началото на прехода из София се носеха вицове за стремглавото политическо пребоядисване на "червените" от този факултет и от институтите на БАН, които някога са били обединени в Единен център по история - били са 4 или 5 института, в които след първото поколение дебелоглави,недоучени комунисти са били настанени още две поредни поколения техни роднини, познати, а също и деца и внуци на лица от средния ешалон на червената номенклатура и от други области на науката, изкуството и промишлеността

Спонсорирани публикации