Нови партии към коалицията "Воля" - НФСБ

ЦИК разреши разширяването на организацията за вота
25 фев 2021 14:42, Красимир Ангелов
52
Нови партии към коалицията "Воля" - НФСБ
Снимка: БГНЕС

Централната избирателна комисия разреши "Патриотична коалиция – "Воля“ и НФСБ" да бъде разширена с още 2 партии, съобщава БНР.

Още по темата
Към двете парламентарни към момента партии се включват Радикалдемократическа партия в България и партия Български демократичен съюз – "Радикали".

Комисията актуализира издаденото удостоверение за явяване на изборите на 4 април и вписа в състава на патриотичната коалиция новите партньори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
4
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
Марешки ще гласувам за вас,ако ми помогнеш да взема място до твоето в морската градина.имаш 1000 гласа от мен.
41
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези са за затвора с ДПС Пеевски и Бочко чекмеджето,това са затворници Магарешки и Симончо.
40
3
 
3
 
! Отговори
Група онанисти преди 3 години
поздравява новата формация
39
6
 
2
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 40: Изборите ще са интересни, но, според мен по друга причина. Това отваряне на училищата, а след това и заведенията месец преди изборите вече предизвиква ръст на заболелите, а ваксинацията закъснява и резултатите ще се видят след месеци.Плоска хитрост е това, което подготвят Бойко и гербаджиите. Ръст на заболелите, препълнени болници, приказки за пандемия по ТВ от сутрин до вечер и ще правим избори. Колкото по-малко гласуват, толкова по-добре за Бойко.И ще получим още от същото.
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тия толкова много и все радикали, знам ли, неволята току-виж се задълбочи...
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Охо...г-н Марешки вече е патриот ,а Слави до април може да му паднат процентите наполовина хората не са наивни само като видите кои са области кординатори хората ще гласуват с две ръце ),интересни избори се задават !
36
3
 
7
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До моч: "Боко и ГЕРБ за много зле - очевидно е , но има ли по-добри" ? Има разбира се. Боко и ГЕРБ са толкова зле, че не е трудно други да са по-добри от тях.След вече три мандата на Бойко сме все на опашката на ЕС - най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Изборите са за това. Ако изберем пак Бойко, ще получим още от същото. А България заслужава по-добро управление.
35
4
 
8
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Още две партии с по един файтон хора в кошчето за о'тпадъци "Воля" - НФСБ? Голяма новина, дума няма.
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи едните радикална партия, а другите - съюз радикали. Нямат и една маса за белот хора (без писара).
33
4
 
8
 
! Отговори
Най ще им пасне преди 3 години
партията на Божков- черепа, еднакви мо шеници са! Тогава такова крадене ще настане, че от държавата нищо няма да остане!?
32
2
 
11
 
! Отговори
моч преди 3 години
До Анонименне мисля че се познаваме за да ме прикачаш към тези или онези....Нима си измислям или преиначавам историята за управленията на БКП и ДПС. Да не би Слави , Бабикян и Мая да са стока или онези леваци дето се правят на десни ?!Боко и ГЕРБ за много зле - очевидно е , но има ли по-добри ?
31
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки разбра че който е във властта може да строи навсякъде където простосмъртните не могат например в морската градина и сега полудя да влиза пак . Властта е най големия бизнес в България
30
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЦАР ЧЕКМЕЖАНАбсолютно, ББ разкешва и нарежда за следващия парламент, ако не му достигнат случайно другите купени, да добави и тези патерици,белким влезе в парламента,аслед това бой по всички в България,а непокорните или несъгласните, освен боя,може да изядат по някоя институционална бухалка да им вземе всичко или болест или умирачка!Гнус ме е от тези патерици,които влачат кръволока във властта и народа към пропастта!
29
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До мочВие сте дикатори,бе братчееее, големи диктатори и насилници, много хора се разболяха или умряха покрай ЦЦ и ББ,стига вече, самозабравиха се!
28
6
 
10
 
! Отговори
ЦАР ЧЕКМЕЖАН преди 3 години
Пейзане, брача мое, тъй са прай политика! Когат требе да се удари политическият противник, Аз бръквам у чекмежан и фъргам милиони и роя десетки партии-фантоми, които обират от 0,1-1/2% и така фактически дърпам от БСП, онези 10-12%, с които те съвсем спокойно биха ме били на изборете. Когато не ми достига, обаче, на мен - збирам хайванете, па бъркам у чекмежан и права една солидна и дебела Патерига, която става моята Сопа след изборите, с която ви лупам по главите гълви;)))
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жал ми е за кротката буля Черкезка! Я какви яки ...каки е надокарал тоя разгонен Магарешки....
26
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще гласувам за тях
25
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъжката любов стана множествена.
24
15
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Пак по-добре от атака, възраждане, абв и др. руски партии.
23
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голем бapдак стана.

Спонсорирани публикации