Нинова: Мога да допринеса за промяна в Пловдив

В последните избори партията не стоеше добре именно там
27 фев 2021 11:08,
112
Нинова: Мога да допринеса за промяна в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Мога да допринеса за промяна в Пловдив, защото е трудна и предизвикателна битка. Както знаете партията в последните избори не стоеше добре в Пловдив. Смятам, че лидерът трябва да е там, където е трудно, за да се даде и кураж и сила на хората, които искат промяната. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в интервю за Дарик радио.

Нинова е водач на листата с кандидатите за депутати от левицата за 45-то Народно събрание в Пловдив. Листите за 31-те многомандатни избирателни райони в страната бяха утвърдени от Националния съвет на БСП вчера.

"Ще  разчитам на членовете на партията, които подкрепят нашата политика досега, и на честните и почтени пловдивчани, които искат Пловдив да се промени, да се намали корупцията, да се подобри инфраструктурата, и да има възможности за развитие на културата и археологията, зелените системи, предприятията", посочи лидерът на БСП.

"БСП настоява за преотстъпване на част от събрания данък от доходите на физическите лица да остава в общината, а не да се раздава еднолично от бюджета на държавата от един човек. Като остане в Пловдив ще помогне на общината, например, да направи един проект, за който аз бих работила и вече работя -  сградата на БНБ да се превърне в музей, който да събере в себе си артефактите, историята и археологията  от останалите музеи на Пловдив", допълни Нинова.

"Парите, които останат в общината, ще помогнат да направим Марица едно много по- приятно място за отдих, за спорт, за развлечения, за здраве. Такива средства могат да помогнат по отношение на депата за боклук", заяви Корнелия Нинова.

Нинова изтъкна, че с предложението на левицата за семейно подоходно облагане, с което се намаляват данъците на работещите семейства с две деца, ще помогне на онези млади пловдивчани, които работят и имат деца, защото ще плащат по-малък данък.

Преизчисляването на всички пенсии ще помогне на пенсионерите, защото ще увеличи пенсиите с между 20 и 30%.

"Нашите предложения в областта на икономиката са в помощ на малките и средни предприятия ще съдействат за по-добро развитие на икономиката в Пловдив. Това е и национална политика на БСП.
Нашите предложения в областта на земеделието за преразпределяне на субсидията на малки  и средни производители на плодове и зеленчуци ще помогнат на земеделските  производители в района", каза още лидерът на БСП.

Корнелия Нинова бе категорична, че силата на партията е в нейните членове и симпатизанти, а това, че част от градското ръководство е на друго мнение, е тяхно право. "Ние сме демократична партия с колективни органи, и  както виждате доста голяма част от местната структура в Пловдив стои зад мен", подчерта тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
6
 
2
 
! Отговори
С ГЕРБ надолу преди 3 години
Бойко подари на Георги Гергов 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна и не струва и една десета от това. И за какво? За да мъти водата в БСП.А по данни на ЕВОСТАТ минималната заплата в Румъния за 2021 е 458 евро, докато у нас - 332 евро. Вече трети мандат на Бойко си оставаме най-бедната държава в ЕС.Това са "големите успехи" на Бойко и дружинката му. Докато не се оттървем от него няма да се отлепим от дъното на ЕС.
91
6
 
1
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
Не е толкова важно кой ще има повече депутати след изборите - ГЕРБ или БСП. Важно е кой ще състави правителство. А патериците на Бойко се поизчерпаха. Марешко-патриотите я минат 4% я не, а с ДПС Бойко няма да посмее да направи явна коалиция (те са скрита патерица).Така че, ще се наложи да се направи правителство с мандата на някоя от останалите партии, а без участието на БСП това няма как да стане.А в избирателите на БСП разделение няма. Това, че Георги Гергов е аут само ще им добави гласове.
90
4
 
9
 
! Отговори
ЕЛЕКТОРАТ преди 3 години
БСП /БКП да се закрие завинаги.Това ще е най голямата ПРОМЯНА от 30 години.
89
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Мога да допринеса за промяна в Пловдив"......ама промяната ще е надолу, за все-по-зле и по-зле -Вервайте ми!!!!!!!!!!!
88
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О, да, промяна и още как. Всеки неудобен ще го отлъчи!
87
3
 
6
 
! Отговори
съгласен съм преди 3 години
нинова може да допринесе на Пловдив колко на дърт ** зелен бъз
86
3
 
10
 
! Отговори
Иван преди 3 години
А аз мога да допринеса за промяна в Каспичан, Червен бряг, Дупница и Сливница.
85
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Мога да допринеса за промяна" - КАКВА??? - нищо незначещо изказване, а промяната може да бъде и негативна
84
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От северозпада що се бутате все на изток бе,ей тия от северозапад/на/ла България искат да таковат майкта на цяла България,Славчо нали и той от северозапада!
83
3
 
19
 
! Отговори
Е то хубаво ама преди 3 години
Едно е да можеш, друго е да искаш, а трето и четвърто - да го направиш !
82
3
 
22
 
! Отговори
Лелее СМЕХ.. преди 3 години
ТАЯ НЕ "ДОПРИНАСЯ" , БЕ...... ТАЯ САМО ""ОТНАСЯ".... И ТО ЯКОООО.... ХАХАХААА..ЗА ДА НЕ СЕ ИЗЛЪЖЕТЕ СЛУЧАЙНО....!!!!!
81
3
 
26
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Колкото промени ТЕХНОИМПЕКС
80
2
 
25
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Може...сигурно. Но ,не всяка промяна е положителна. Затихваме Нинова...затихваме.Напъните са излишни.
79
2
 
21
 
! Отговори
северозапад преди 3 години
Наща казва ,че може да допринесе ,ама друг път като я знам ,че може само да отнесе.
78
2
 
12
 
! Отговори
ако щеш преди 3 години
Без лустрация оправия няма!И БКП,и БСП,и Герб,и ДПС,и СДС,и който се сетиш са все рожби на ДС!В момента те командват парада!
77
2
 
23
 
! Отговори
ех, дъртичка е вече преди 3 години
когато управата на КДС я назначин 'демократка' в СДС тя обикаляше провинцията като катеричка и обираше краставичките на местните юнаци по градчета и селца. Тя се конгурираше с другата 'демократична' агентка, Надето Михайлова по събиране на провинциални краставички.Ама след като сексуалните разузнавачки от ДС премина към КГБ/ГРУ руските другари я върнаха в БКП, предрешена като смукалистка на БСП и тя както си му е реда се налапа. Сега я домързява, но пак посъбира краставичка две в провинцията.
76
3
 
29
 
! Отговори
1-н преди 3 години
*** можеш разбира сеОше помня другаря ти Гечев как докара месечната ми за плата до 7 (седем) щатски долара...и направи верни партийни другари милиардери в зелено
75
3
 
28
 
! Отговори
Сержант преди 3 години
Чудно е колко е къса паметта на някой хора. Тези в комбинация с онази етническа партия, са най-голямото зло за Бг
74
4
 
27
 
! Отговори
Панайотов преди 3 години
Корнелия Петрова Нинова е по страшна и от корона-вирус! Мутира постоянно и сее зараза! Отърване няма от нея!
73
3
 
19
 
! Отговори
maiko mila преди 3 години
не можеш да купуваш гласове.малко са ви парите.мършави сте

Спонсорирани публикации