Марешки и Симеонов начело на листите във Варна и Бургас

И двамата ще се водачи само в по една листа
28 фев 2021 12:02, Елка Василева
39
Марешки и Симеонов начело на листите във Варна и Бургас
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерите на ВОЛЯ и НФСБ Веселин Марешки и Валери Симеонов ще водят листите на Патриотичната коалиция във Варна и съответно в Бургас. След тях са знакови имена от двата морски града и хора, доказали, че работят за българските граждани и националния интерес, съобщиха от коалицията. И двамата взеха решение да оглавят само по една листа.

Още по темата

„Варненци ме познават добре. Варна е символът на освобождението от картела. Битката ми за справедливи цени започна именно от там - преди 30 години с аптеките и преди пет години с бензиностанциите. Наясно съм с проблемите на съгражданите ми и имам готови решения за тях. Въпрос на чест и отговорност е да поискаш доверието именно на хората от родния си град“, коментира лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

„Бургас е родината на патриотизма, на Националния фронт за спасение на България и на телевизия СКАТ. Но аз съм човек на действието – вярвам, че трябва да продължа да представлявам Бургас с реална работа, не с приказки“, заяви лидерът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
Специално послание,към Варненци и Бургазлии,толкова ли сте т..ъ.пи,че ще гласувате за такива.
33
1
 
2
 
! Отговори
Майка ни жална преди 3 години
Утайката се надига преди избори!
32
0
 
4
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Така се прави. Заставаш с името си там където ти е мястото. Пълна глупост е селендура Станислав Трифонов и свинята Каракачанов да цъфнат във Варна. Кой ги е излъгал,че варненци хвърлят бял боб за тях. Подобни гастролйори на какво разчитат там където никой не ги е канил.
31
1
 
2
 
! Отговори
Некой си до 13 преди 3 години
Що ве, Слави си изкара кандидатите за депутати и какво мислят да направят.
30
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
не мога да повярвам че такова нещо се случва в българия
29
2
 
1
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
ТРЕСКА ги ТРЕСЕ....всичките !!!! Изборите наближават ...ГЕРБ се подкрепя от ВСЕ ПОВЕЧЕ ДОВОЛНИ ПЕНСИОНЕРИ .......на изборите ...ГЕРБ = 100-110 депутата.....ВМРО = 25-30 депутата .....НФСБ+Воля = 20-25 депутата .........и следва СВЕТКАВИЧНО ( още на първото заседание на НС ) ......гласуване на " ИМПИЙЧМЪНТ " ( трябват 160 гласа ) ......а ГЕШЕВ е готов с 3тома ОБВИНЕНИЯ за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!!!!!!!!!! Мъкаааааааааа....русофилска....българомразка !!!
28
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не видях магарешки да направи за 4г. Оня другия пък дърпа само кабели на малката. Ойльови цялото море е в окаяно състояние , а вие само дрънкате. Нишщо не се промени в инфраструктурата за 4г. Такаче невиждам, за какво тряба да влизате в парламента.
27
5
 
11
 
! Отговори
бургазлия преди 3 години
Потрес!!!Според валери симеонов Бургас бил.......родината на телевизия СКАТ.Чували ли сте подобна глупост?Сигурно Малко Търново е родината на мотела му и оградата му...Дано здравият разум на бургазлии не му позволи да се разпорежда повече с живота ни!
26
6
 
3
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ЩЕ ИМА ЛИ ЦЕЛУВКА МЕЖДУ БСП И ДПС- ТЕЗИ ЩЕ СЕ СЪЮЗЪТ И ДЯВОЛА САМО И САМО ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТА !!!!!! ЗА ТЕЗИ 29 МИЛИАРДА ОТ ЕС СЪН НЕ ГИ ЛОВИ - ПЛАНОВЕ ПРАВЯТ КАК ДА ГИ ОТКРАДЪТ !!!!!!!!!
25
4
 
16
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Тези двамата толкова много ги обичат в тези два града че ако не си платят няма кой да гласува за тях
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
0,3 % - честито! Далаверко, как ще ходиш по улиците, милиционерите вече няма да те пазят!
23
2
 
10
 
! Отговори
ВетЪра на ПОДмяната преди 3 години
Защо се скрихме двама от дъжда защото там ти-ри-рам , ти -ри-рам
22
13
 
4
 
! Отговори
Атака преди 3 години
Волен Сидеров .................си остана най-големия патриот.....................жалко, че 90 % от българите са прости и елементарни като гъбена чорба и няма да го вкарат в парламента!!
21
10
 
2
 
! Отговори
До Хмм 22 преди 3 години
Валерката Симеонов си е патриот..............НФСБ е патрична партия...............но е много недодялан, освен това направи любовницата си министърка и така пак контролира туризма дистанционно...................голям кеф..............умен е той!!!
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хаха.....................хубава маска си е сложил Марешки..................пише "Воля"...................хаха.......................голям смях!!!
19
2
 
14
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Не знам кой нормален ще гласува за Валери Симеонов. Корнелия изглежда като слънце сравнение с тоя ***. Марешки имаше шанса нещо да направи ама другите го смачкаха. Тия са умрела кауза.
18
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки е един алчен олигарх.............не му стигнаха парите от фармацията, ами влезе и в петролния бизнес................ да кажа ли кой стои зад него?Не!Няма да ви кажа.................сетете се сами!!!
17
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде, айде, досега къде бляхте? Пред аптеките опашки, бензин-купувате...Другият сложи телена ограда, абонамент за нета и ТВ плащате. Вече сте им гласували доверие
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгаджия ще свали еднокнижник, което няма да бъде никаква сензация в бегето.
15
4
 
6
 
! Отговори
така е преди 3 години
До 16 Анонименно просто е глупаво да се продължава да възлагаме надежди на доказано крадливи партии-герб,бсп,дпс,патриотите,сдс .наситина хората трябва да рискуват с нещо ново защото просто сме на дъното

Спонсорирани публикации