Барабанистът Сидеров с джем сешън на "Витошка", хвърля по 50 лв.

Той и близките му очаквали с нетърпение отварянето на ресторантите
2 мар 2021 10:28, Анисия Иванова
166

Волен Сидеров - лидер на ПП "Атака" и любител барабанист, отпразнува отварянето на заведенията с джем сешън на столичния бул. "Витоша". По същото време в центъра на София се проведе екопротест, влюбени си казаха "да", а Сидеров раздаде пари на случайни граждани.

Часът е малко след 18:30. Волен Сидеров, заедно със семейството си и съпартийци, са се събрали в заведение. Екип на телевизия Bulgaria ON AIR случайно минава покрай ресторанта и е спрян от минувач.

"Все си мислех, че мрази циганите, обаче един човек ми вика: "Отиди проси". Чукам му на прозореца. Даде ми 50 лева, на момичето 50, на децата даде по 50 лв.", разказа мъжът. Всичко това - точно три дни преди официалния старт на предизборната кампания.

"Когато изляза непрекъснато ме срещат хора, които ми казват: Имам нужда от пари", аз им помагам, според възможностите си. Това не означава, че купувам гласове", заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Екипът ни е поканен да се почерпи. Наливат ни скъпо уиски. На работа сме и отказваме. До масата на Волен Сидеров сме поканени и ние със същите напитки, каквито са и на масата на компанията.

В същото време по булевард "Витоша" преминава протест срещу презастрояването. Сидеров кани протестиращите да влязат, вместо това в заведението пристигат музиканти.  Оказва се, че Волен Сидеров и близките му са очаквали с нетърпение отварянето на ресторантите и баровете.

"Падишахът казва: "От днес ще отворим ресторантите" и ние отваряме ресторантите по този начин. Не се подчинявам на нищо, на Тодор Живков не съм се подчинявал. Аз бях дисидент, когато Краси Каракачанов е писал доноси в 6-о управление на ДС", заяви Волен Сидеров.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 123Много му е добра предизборната кампания.
119
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 127Нека ни завиждат немците за отворените заведения.
118
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако свиреше в моя град щях да отида в заведението в което свири.
117
5
 
5
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Голям си , Волене !!!!!
116
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той тоя само пари раздава,ама като тръгнат ония мандраджиите с питите кашкавал,тенекиите със сирене и ,,кучешката радост'' е тогава ще видите що е то предизборна кампания.Ч е и оркестри с ориенталска музика ще свири на всеки мегдан.Ще е чудо на чудесата.
115
1
 
3
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
До ИнспектореТук се пръкнал още един които трябва да бъде изринат и хич не му идва на великия мозък ,че някои може да пише от друг континент .
114
6
 
4
 
! Отговори
Инспекторе преди 3 години
да го изринат за да изберат такива като теб чалгата, агент Тенев, Жени Калканджиева, Кристина Димитрова или чичо Митко мировянския стратег. Нито съм член на Атака,нито съм им фен,но Волен персонално има качества,които са на светлинни години по-високо от тези на вожда,***, далавери,войводите и т.н. взети заедно.
113
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Германия до края на Март няма отворено Заведение а насила Похристиянизираното Племе на Хан Кубрат от Византия отвори Заведенията да тръгнат вирусите сега
112
2
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Ямболски....****"****.До 2017- гласувах за него,понеже има много добри ораторски и втълпяващи в мозъка умения.Манипулативен много добре.Яд ме е ,че му имах доверие 11 г.Яд ме е на мен си.И никога няма да си го простя.
111
2
 
2
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Връзките си=В*РЪ*Т*К*И*Т*Е
110
1
 
2
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
връзки=връзките си
109
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откраднати пари лесно се раздават! Ако беше ги искрвал с пот на челото надали щеше да ги раздава!
108
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дал бил той руски пари раздава а не негови заради изборите е получил транш
107
1
 
15
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Откъде са парите, които раздава този шут?
106
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сидеров бил дисидент ? ахаххахха , пак е прекалил трябва да седнат да се разберат с Марешки , кой е по-голяма жертва на режима Мислят , че като се правят на жертви , ще си докарат някой глас Като крепяха ГЕРБ ме бяха жертви , а ВС крепеше преди това БСП+ДПС ,преди това отново ГЕРБАбе въобще голям крепител е . Разбира се заради хората все крепи ли , крепи
105
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кръчмарите плачат,че ги хейтвали заради отворените заведения.....Хората искат да живеят нормално и последно има ли криза?Цяла Германия е затворена като на война,а у нас лайф ис лайф.Не знам...
104
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя скри в джоба си Ринго Стар, а Боко е най-добрият китарист. А само как пее!
103
3
 
18
 
! Отговори
МНОГУ ЕВТИНКУ преди 3 години
тоа пак се е НАПИЛ И НАСМЪРКАЛ...
102
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тос съвсем е изплискал легена....
101
1
 
8
 
! Отговори
Пацu преди 3 години
Портной ряпа да яде...Хахахахахсахааххххахаахаа

Спонсорирани публикации