Нинова: Можем да дадем на хората промяната и сигурността, които искат

Нашата сила е именно в хората, смята лидерът на БСП
127
Нинова: Можем да дадем на хората промяната и сигурността, които искат
Снимка: БГНЕС

"Срещу нас се е изправила огромна машина - машина за манипулации, лъжлива пропаганда, обработване на общественото мнение с всякакви  методи. Но вярвам, че нищо от  това няма да ни изплаши“. Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова пред водачите на листи на левицата за парламентарните избори на 4 април.

"Четири години много ясно, последователно и категорично бяхме опозиция на този модел и на това управление. И нищо не можа  да пречупи волята ни да го променим", допълни лидерът на БСП.

Още по темата
По думите й в момента "нови" проекти се опитват да се заявяват като алтернатива на модела". "Въпросът е - къде бяха през последните  четири години? Защото мнозина  от тези хора бяха или министри, или вицепремиери, или партньори на Борисов. Или заемаха високи  постове с гласовете на ГЕРБ", посочи тя.

"Когато преди четири години за пръв път заявихме - има паралелна държава и искаме да я променим, бяхме сами на терен. Всеки от вас знае на какви изкушения и на какъв натиск бяхме подложени през тези четири години. Благодаря на всички вас, на членовете на партията, че  минахме през този период не само като ясна и категорична опозиция, но и изработихме и представихме конкретни алтернативи във всички политики, което в момента ни прави в най-висока степен готови за тези избори и за управление на страната", категорична бе Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

"Днес всички наши листи  в страната са регистрирани. В тях има професионалисти, честни  хора от различни сфери на обществения живот, които ще работят за реализирането на нашите  политики с грижа за хората. Нашата сила е именно в хората. Колкото и да ги облъчват  от телевизорите, те знаят, че  не живеят добре и искат  промяна и сигурност. Ние можем  да им ги дадем", каза в заключение Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
5
 
5
 
! Отговори
seira преди 3 години
ДИАНА,БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ НАДИГНЕ ОТ ДЪНОТО В КОЕТО СЕ НАМИРА САМО ТОГАВА, КОГАТО БСП СЕ ПРОМЕНИ И СТАНЕ ИСТИНСКА ПАРТИЯ НА НАРОДА!НИКОЯ ДРУГА ОТ СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ПАРТИИ НЯМА ТАКАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОМЯНА!"ДРУГАРИТЕ" ОТ ГЕРБ СА ХОРАТА НА Т. ЖИВКОВ, КОИТО С ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЗАГРОБИХА ШАНСА НИ ДА ПРОСПЕРИРАМЕ КАТО НАРОД!УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ = ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!
91
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честен комунист и зелен кон няма!
90
1
 
8
 
! Отговори
ДА МОЖЕШ ПРОМЯНА преди 3 години
Нинова, можеш да дадеш хубава промяна като закриете тази Богу омразна партия БСП и всички крдци от БСП се хванат с честна работа.
89
0
 
7
 
! Отговори
нострадамус преди 3 години
ДА ЗНАЕТЕ КРАСАВИЦАТА НИНОВА И ЗВЯРЪТ СЛАВИ ЩЕ СЕ СЪЮЗЪТ,ЗА БЪДЕЩОТО ИМ БЛАГОПОЛУЧИЕ.
88
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще я дадете тази сигурност когато бъдете изстъргани от властта завинаги заедно с Герб и останалите БКПта!
87
3
 
9
 
! Отговори
чиста работа преди 3 години
ГЕРБ няма телевизия, но БСП има.Аз не я гледам за да не ме облъчва.
86
2
 
16
 
! Отговори
????? преди 3 години
ДА СТЕ ВИДЕЛИ КОМУНИСТ ДА ДАВА ????
85
2
 
17
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Импексова, нищо не можеш да дадеш, само можеш да крадеш...
84
3
 
17
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До seiraНима не си разбрал досега какво могат БСП - само да говорят общи приказки! Хванат ли се за работа, всичко се срива под пръстите им...Ако ти харесва Националната ни Катастрофа, наречена Преход към Пазарна Икономика - гласувай за БСП! Другите може да ти изглеждат "лошите", но те са част от жертвите на тази "политика" на БСП, те са част от нас...Не гледай до носа си и мисли със собствения си мозък да не се наложи после да се наложи да се оправяме още 30г.
83
2
 
20
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Нинова няма да измени на лъжовната си същност! Те били жертвата - старият им номер да прехвърлят своите грехове на другите...Всяка тяхна дума е лъжа и манипулация - тях ги били лъжели и манипулирали, а това, че няма една конкретна думичка в обвиненията им си е подробност, разбира се..Кой, кога, как ги е излъгал?- никой, разбира се,но кой го е грижа за това..Важното е да го повтарят-току виж някой им повярвал...Те дори не знаят какво е това модел, а били му опозиция - пак общи приказки..БСП е БСП
82
9
 
4
 
! Отговори
seira преди 3 години
"ДРУГАРКО" НИНОВА,ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ОБЕЩАВАТЕ, ЧЕ МОЖЕ ДА ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА ГО ИЗПЪЛНЯВАТЕ!А ПРОСТОТИЯТА НА "ГЕРБЕРИТЕ" ("КОМУНИСТИТЕ") И СЛАВИ E ПУБЛИЧНА ТАЙНА!!!НАРОДЕ!!!!!
81
0
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Вълкът козината си мени нрава не. От БКП стана БСП разликата е в една буква всичко останало от 44 г до сега не е мръднало. Яко кражби и лъжи.
80
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корни, като напусна СДС да си беше станала един адвокат, да не се мешаш в политиката.Не става тая партия дето си я подхванала да я модернизираш и за ------ за зеле.
79
1
 
10
 
! Отговори
Зози преди 3 години
Както каза един път едно ромче по господарите -Исках, ама нямах желание хаха
78
3
 
14
 
! Отговори
?!? преди 3 години
То тия дето искат промяна са само тези дето сега правят сладки сделки с вас. Доста от тях останаха с празни ръце и сега няма кой да ти върже. Страшна загуба желая и да те изхвърлят както ти измята другарите.
77
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можете само да дадете на хората подмяната и несигурността, които не искат.
76
0
 
20
 
! Отговори
1989 преди 3 години
Честен комунист,що е то?
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
https://corruptionbg/K-Ninova
74
4
 
12
 
! Отговори
Праведен преди 3 години
До Каква промяна маПо добре драги, влез в лудница.
73
0
 
7
 
! Отговори
хахха преди 3 години
До Анонимен 82Представих си следното: Нинова срещу Радев на президенстките избори...ами посмях се,то какво друго ни остава при тази жалка картинка,която се очертава и на изборите и след това...голям цирк ще падне.

Спонсорирани публикации