Вяра в БСП: Напълно е възможно да сме първа политическа сила

Mного е важна избирателната активност, заяви Крум Зарков
Обновена: 2 мар 2021 22:18 | 2 мар 2021 22:17, Красимир Ангелов
74

Краят на един мандат - каква е оценката на опозицията и ще донесе ли късмет на БСП номер 4 в бюлетината?

"Винаги е много интересен този момент с числата - номер 4, в четвъртия месец, на 4 април, дано да бъде на късмет. Напълно е възможно да бъдем първа политическа сила. Огромната част от българите искат промяна за по-добро и съм сигурен, че БСП има капацитет." Това заяви депутатът от БСП Крум Зарков в студиото на "Денят ON AIR".

"Mного е важна избирателната активност. Тя е ключова за легитимността на бъдещия парламент - колкото повече хора гласуват, толкова по-малък ще е "изкривеният вот", допълни Зарков. По думите му коронавирусът няма да спре хората да дадат своя глас, а "бъдещото правителство ще бъде построено или от ГЕРБ, или от нейната алтернатива - БСП".

Още по темата
"Не можем да решим задача с толкова много неизвестни, но този, който спечели най-много доверие, той ще управлява", посочи депутатът.

И добави: "Хареса им на ГЕРБ и ВМРО да са на власт, човешко е това, но следващият парламент трябва да е много по-смел, прозрачен. Всичко е до ясни принципи и хората трябва да излязат да гласуват срещу това, в което се превърна политиката. Аз вярвам в мъдростта на българина, че ще упражни това си право".

Зарков отбеляза, че партията всеки ден работи, за да опровергае прогнозите на анализаторите.

"В продължение на 4 години БСП защитаваше позиции, които сега защитават всички партии. Страната ни е оставена на самотек и българите плащат твърде висока цена за това. Сигурно ще има опити за контролиран вот, за манипулация, но свободните хора са в пъти повече, тогава контролираният вот няма да повлияе на резултата", категоричен бе социалистът пред Bulgaria ON AIR.

"Този, който получи най-много доверие, пръв поставя на масата приоритети. Другите се водят по него, така работи демокрацията. Не е коронакризата причината за проблемите за здравеопазването ни. Коронакризата е прожектор, който освети нереформираните сектори", каза още депутатът от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До *** Комунделски ...НАИСТИНА ми е жал за теб и за тебеподобните!..Бълнувате ли,в някакъв сън ли се подмятате,но дрънканици като тая,която си надрънкал,са просто..трагични!..Каква Русия ви е подгонила ?!?!..Ние сме ЧАСТ ОТ ЕС !..Българските социалисти са ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ!!!..Когато бяхме част от Варшавския Договор и СИВ,Русия ДАВАШЕ ,и то изобилно!..Е,СЕГА заради "европейските ни ценности" обявихме Русия за наш "ВРАГ 1"!Та какво искаш да ти дава?!
56
0
 
4
 
! Отговори
Бай Шиле преди 3 години
Момче,работил ли си някога нещо освен "лаладжия"?
55
0
 
10
 
! Отговори
teo преди 3 години
Българи, ако допуснем комунистите от БСП-БКП на власт, означава да вкараме България в поредната НАЦИОНАЛНА КАТАСТРАФА !!! БЪЛГАРИ ????
54
1
 
14
 
! Отговори
Зрител преди 3 години
Зарков, Зарков, като жалко,треперещо от студ кученце си покрай Борисов.Как някой ще гласува за теб , като нито си работил нещо , нито си създал нещо, нито можеш да мислиш сам ! Всичките дрОгаре сте за сметището, срутището, свлачището или каквото и да е там заминаващо си !
53
0
 
13
 
! Отговори
нострадамус преди 3 години
Не трябва да се допуска навласт бкп,или бсп.
52
0
 
14
 
! Отговори
Трол Комунделски ... преди 3 години
До ПроСоТоМладите и умните не подсмърчат по руската носталгия! Те знаят, че Русия е една мафиотска страна, управлявана от олигарси, които съсипват овчия си народ! БСП имаха симпатизанти, когато не бяхме в Европейския съюз и плашеха простолюдието, че като влезем в Европа и тук ще настане апокалипсис! Сега, след като от Европа валят Еврофондове и далаверата е на макс, а от Русия не идва абсолютно нищо освен страх - вече БСП е някакво посмешище, гледащо към Европарата. Капиталисти, обслужващи олигархията, с измиращ електорат! Няма бъдеще за такава партия...
51
1
 
13
 
! Отговори
12345 преди 3 години
До ПроСоТоНяма мърдане ГЕРБ ще са първи поне още 20 години. Ни Слави ни Корни, ни ония чончон Радев ще могат да ги бутнат.
50
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прическата му е последен вик на модата. Аааааааааууу! :D
49
0
 
16
 
! Отговори
мъдростта на народа преди 3 години
И аз вярвам в мъдростта на народа. Четвъртото правителство на ГЕРБ.След толкова години чакане за кокала, бандитите ще се разотидат и от БСП няма да остане нищо.
48
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКПто е политическа сила вече цели 76 години! Кавгите за кокала са си между тях а народа осмуква ли осмуква!
47
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей на това се казва комунист! И на външен вид си личи от далеко.
46
1
 
14
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Тоя вибратор го чака съдбата на простата му майка!!!
45
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя кютук от каква партия???От най-престъпната и тази която е част о прогнилата политическа система.БСП трябва да отиде на *** на историята
44
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма нужда някой да "разрушава" БСП.И тя като СССР през 90та сама си се продъни и без помощта на Нинова.
43
2
 
16
 
! Отговори
Ники преди 3 години
Тоя политически *** от къде изпълзя?
42
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Конспирация: знаех си, че Нинова е изпратена от СДС, да разруши БСП.
41
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако герб не купува гласове, ще бъдете първи.
40
6
 
5
 
! Отговори
Левтер преди 3 години
Същата клоака сте като герб, неможе да спечелите!
39
2
 
10
 
! Отговори
Ю бре, нумеролог преди 3 години
4ти номер, 04.04 деня за избор, 44год... 4ти километър... Все по четворки ни върви... 4то място поне да се запишете за протокола.
38
3
 
19
 
! Отговори
БСП за смях преди 3 години
Попитах дядо:-Бил ли си комунист?-Бил съм - ми отговори той .-Е не те ли е срам ?-Не ме е срам и ако го видя пак ще го бия.

Спонсорирани публикации