Джеймс Бонд от восък в Лондон

Копията на актьорите събра Музеят на мадам Тюсо
16 окт 2015 14:20, Петя Славова
1
Джеймс Бонд от восък в Лондон
Снимка: БТА

Музеят на мадам Тюсо в Лондон представи заедно восъчните копия на всичките шестима актьори, превъплъщавали се през годините в образа на прочутия шпионин Джеймс Бонд, пише в. "Дейли експрес".

По случай предстоящото излизане на екран на "Спектър" - 24-ия филм от поредицата за приключенията на агент 007, посетителите ще могат да видят заедно восъчните двойници на Роджър Мур, Тимъти Далтън, Даниъл Крейг, Шон Конъри, Джордж Лейзънби и Пиърс Броснан. Копията от восък ще останат в сегашната подредба в Лондон шест седмици, след което на 1 декември ще потеглят на световна обиколка из музеите на мадам Тюсо, пише БТА.

В лондонския филиал са разполагали с мерките на Крейг, Конъри, Мур, Далтън и Броснан от предишни восъчни фигури, показвани в музея, но са им били необходими тези на Лейзънби, за да довършат "картината". Актьорът, превъплътил се в образа на Бонд във филма "В тайна служба на Нейно величество", с удоволствие е допринесъл за инициативата и през февруари е позирал пред скулптори в Лос Анджелис.

"Феновете винаги са харесвали восъчните двойници на Джеймс Бонд, но сега им предоставяме уникалната възможност да ги видят заедно", казва директорът на музея Едуард Фулър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари