Восъчна Кайли Миноуг в музея на мадам Тюсо

Певицата пусна и албум с коледни песнички
10 дек 2015 12:00, Петя Славова
12
Восъчна Кайли Миноуг в музея на мадам Тюсо
Снимка: Reuters

Австралийската певица Кайли Миноуг влезе в празнично настроение, като откри свое восъчно копие в лондонския музей на мадам Тюсо и пусна албум, изпъстрен с коледни песни, съобщава Контактмюзик.

Облечена в червено-виолетова рокля с черен колан Кайли определи срещата си със своята восъчна двойничка като "височайша чест".

Статуята бе издокарана с рокля от червен шифон, червени обувки на високи токчета и със същата прическа, позната от корицата на най-новия коледен албум на Кайли "Kylie Christmas", пише БТА.

Певицата високо оцени своето копие и майсторството на восъчните ваятели. По-късно тя пусна своя снимка в компанията на експоната си от музея на Мадам Тюсо в Instagram.

Кайли бе удостоена преди това с три нейни восъчни копия в известния музей - едно през 1989, едно през 1998 и едно през 2002 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Lubopiten преди 8 години
interesno mi e otdolu (tuj deto e mejdu krakate) dali gi pravqt po modela ?
4
3
 
6
 
! Отговори
Тони преди 8 години
Хич не си прилича
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига бе! И М-И-Л-Ф ли е вулгарна дума, че сте я цензурали?! Колко дами на средна възраст се борят да ги нарекат така, а не "лелче"!
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да разтопиш чосък и да се моделираш
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички начинаещи певици могат само да се учат от Кайли как да си на върха 30 години, без да си наркоманка с тлъст *** и вулгарно поведение! А и личният й живот е страхотен, последното й гадже е с 20 години по- младо ;) Просто уникална жена!