Сред призрачната разруха... прелестни голи жени!

Фотограф снима своите модели сред изоставени сгради и психодиспансери
21 яну 2016 19:01,
17

Снимка: Brian Cattelle

Фотографът Брайън Кател пребродил всички щати на САЩ, за да заснеме прелестни голи модели, позиращи в изоставени АЕЦ и психиатрични заведения, пише в. "Дейли мейл".

Изданието публикува в електронния си сайт черно-белите творби на 33-годишния фотограф от Флорида.

По време на пътешествията си той използвал собствения си автомобил, като на задните седалки поставил матрак, за да може удобно да нощува във возилото си. Творецът намерил с голяма трудност модели, които да позират за малко налудничавия му проект. Общо от 10 момичета, само едно се съгласявало.

Публикуваните кадри са впечатляващи. В тях личи художественото противопоставяне между съвършенството на голото женско тяло и разпадащите се постройки с призрачни интериори.

Направени са снимки в Харствил, в изоставената АЕЦ в щата Тенеси, както и в порутения психодиспансер "Света Дева Мария" в щата Монтана.

Голите модели фотографът набирал в съответния щат с помощта на интернет. Кател добре познавал разпадащите се постройки, защото самият той навремето бил клошар.

За осъществяването на своя проект Крейг Кател от град Делрей бийч в щата Флорида набрал 20 хиляди долара в интернет.

Пътешествието на фотографа из САЩ започнало на 28 юни 2014 година и завършило с финални снимки на Хавайските острови през ноември 2015 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки се чуди как да закара женки на усамотено и необитаемо място и да ги съблече голи, а за алиби и чиста съвест го нарича изкуство.
11
0
 
2
 
! Отговори
Стария късоглед орел преди 8 години
Не са хубави тия снимки. Много от близко са правени. Трябваше да ги снима от няколко километра поне. Така или иначе не се разбира кое е пИтката и кое шахтата на АЕЦ-а.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубавото си е хубаво, независимо от фона, времето, обстановката.Дори има контраст между преходното, материалното, изкуственото и вечната красота на младостта, женствеността, еротиката.
9
0
 
6
 
! Отговори
ПорЦелан преди 8 години
ШибиРиби, не си прав! За това са нужни двама, малко място, нулево време за събличане и сравнително малко свидетели. Хубаво е ако има къде да се хване жената с ръце - някакво не много мръсно място. Пожелание тухла или перваз за да се повдигне единият крак.
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тц, тц, тц, много разруха у тая Америка, бе...Не ми харесват тия снимки. Какво красиво може да има в една снимка, на която гола (макар и красива) жена е заобиколена от руини? Просто отблъскващо.В напъна си да оригиналничи, тоя фотограф е създал грозота.
7
5
 
9
 
! Отговори
Пайк преди 8 години
Гнусно е, част от новото сатанинско "изкуство арт нуево". Голите жени са сложени сред отвратителна обстановка която е потискаща, зла и внушаваща депресия и разруха. Основата е безрадостния пейзаж на разрушение и безлюдност а жените са снимани там голи следвайки максимата секса продава. Чрез голите жени предизвиквайки похот и съблазън автора на тази гнусотия прокарва и отвратителни сцени на пейзажи навяващи усещането за зло.
6
3
 
5
 
! Отговори
Спонги преди 8 години
Прекрасни!
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми харесват! Потискат ме! Може би не разбирам от изкуство... Знам ли... :(
4
4
 
6
 
! Отговори
ПорЦелан преди 8 години
*** съм ги.
3
4
 
4
 
! Отговори
тези американци преди 8 години
Няма rock n' roll :(
2
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ме кефи.
1
6
 
9
 
! Отговори
mdaa преди 8 години
Хем странно хем красиво