Трогателен поздрав за 24 май от децата на работещите в Националната галерия

Малчуганите рецитират любими български стихове
23 май 2020 22:24,
9
Трогателен поздрав за 24 май от децата на работещите в Националната галерия

Националната галерия реши да поздрави всички българи по повод големия празник на духа – 24 май,  с трогателно видео.

На видеото се вижда как децата на уредници и реставратори от галерията рецитират, избрани заедно с родителите си, любими стихове от български поети.

Красивите картини, музикалният фон и звънките гласове на децата, създават празнично настроение, достойно за чудния празник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Иванов - Вежди Рашидов се показа много по-българин от много етнически българи, които заради пари се продадоха и се продават.Не е важно от какъв етнос си в България, а какъв се чувстваш, като какъв се изявяваш за да пребъде България, а той навсякъде по света се представяше и представя за Българин .Иначе плюенето по хора винаги си е било на мода, особено за дребните душици
6
2
 
3
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Работещи в Квадрат 500 ли? Е, няма що! Това е подаръка от турчина веждирашидов към българския народ. Една аналогия с турското владичество, една подигравка пред паметника на Левски.
5
3
 
1
 
! Отговори
ОфшоркитеНаБрюксел3 преди 3 години
Ние очакваме с всеки ден броя на тези, последните да се увеличава. Въпроса е в това, че всички тези хора искаха справедливост. Защото бяха убити и никой освен една италианска депутатка не направи нищо за тях. Всички тези хора питаха еди въпрос Бог: "Защо позволява съществуването на Билденберги като политически и финансови диригенти"?
4
3
 
2
 
! Отговори
ОфшоркитеНаБрюксел2 преди 3 години
Страх ме е да ви кажа за бъдещето. Защото, как да кажа, че бъдеще няма да има?Брюксел предаде ЕС и се обедини с МУТРИ-МАФИОТИ в почти всички страни в Западна Европа.Изгради една силна вихрушка от МАФИОТИ С ОФШОРКИ.Очертава се доста работа, която Иисус ще трябва да свърши. Вчера дойдоха няколко хиляди при нас. Тези хора имат три дни. Господ осъди много от тях. Имаше, обаче и много хора, които бяха приети. Всички тези хора им беше дадена голяма власт, защото бяха от т.н. "последни".
3
2
 
2
 
! Отговори
ОфшоркитеНаБрюксел1 преди 3 години
Обяснявам за децата от Нац. галерия.1. Бил още преди 5г. обясни в прав текст. Ще има невиждана криза, глад и за кратко време ще се редуцира населението до невиждан минимум.2. Сара Куниал (италиянски депутат) иска от правителството в Италия да издаде заповед за задържането на Бил Гейст и разследване на Билденбергите във връзка с престъпление срещу човечеството. Тя говори пред италиянски парламент за...3. тясна връзка между Билд$енбергите, Масон Юдеи и др.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да видим..форумците, разбиращи от всичко, дали ще оплюят и тази статия.
1
0
 
10
 
! Отговори
Усмивка преди 3 години
Напомня ми с нещо на "Радини вълнения" от Вазов . Човешко , мило...и толкова българско. Имаме огромна нужда от малките неща на които да се усмихваме, нужда да виждаме добротата и да се чувстваме " бели и добри "Благодаря ви ...за усмивката