"Светлините над града" в София за Китайската нова година

Изложбата е разположена на площад "Славейков"
15

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Изложбата "Светлините над града" отбелязва Китайската лунна нова година.

Изложбата е разположена на пл. "Славейков".

Новата година е под знака на Металния вол.

Вижте кадри от изложбата в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миналата година всичко тръгна след тяхната нова година. Прибраха се и се почна със заразата...
10
5
 
4
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
както викаше мавърчето "Кой" ?Та, кой пречи на китайските инвестиции за бъдещето на България ? Кой пречи най безопасните ваксини да бъдат в България ? В Сърбия пратките от тях са по 600 000, а не по 6000. Нали ?
9
6
 
4
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Например, интересът към деня на мартеницата в Китай е голям. И да по същият начин се показват мартеници там. Въпросът е друг обаче, защо се спъва развититето на България, като се пречи на китайски инвестиции и то в ключови области като екологична енергетика и транспорт ??? А ? Нали знаете, че Италия официално се присъедини към пътя на коприната? А ?
8
4
 
5
 
! Отговори
Въпрос3 преди 3 години
дали Някога ще има Монумент в Центъра на София на Жертвите на Програмата за Био-Оръжие на Китайският Комунистически Режим, разработил Уханската Чума и Убил Милиони по Света? Да, можем да оставим цветя и да не забравяме, какво причини Комунистимески Китай на Света!
7
4
 
7
 
! Отговори
Въпрос2 преди 3 години
Кои други държави по света, така накичиха центъра на столиците си? Или само България се присъеди като 24 провинция на Комунистически Китай?!
6
3
 
5
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
защо така не украсяваме за празниците на други държави - примерно за деня на независимостта на сащ или за деня на победата на русия?! за пръв път в живота си виждам, център на столица, на уж, свободна и суверенна държава, да е окичен със символите не само на чужда държава, но и на вражески комунистически режим!
5
6
 
5
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
И между другото, в Китай се провеждат не едно и две културни български мероприятия. Което не е учудващо. Все пак Китай е най старата култура на планетата. У краварника, българските чалга концерти не са културни мероприятия,нали.
4
7
 
6
 
! Отговори
Да преди 3 години
Това са робски символи! А ви напръскаха с Био-оръжие, както се пръскат жалщи хле бар ки с Райд - изтребват ви до крак!! Китайските комунисти убиха Милиони по света с Биологичното си оръжие и това е само началото.
3
6
 
6
 
! Отговори
Доказателството преди 3 години
че България е Васална провинция на Комунистически Китай под ръководството на Император ЗиШинПин! Честито Китайско Комунистическо Р0бство!!
2
6
 
3
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Не пуснаха китайците да развият атомната енергетика и железопътния транспорт, но сега изложба правят....не е лошо. Но за какво ?
1
4
 
9
 
! Отговори
Теодор преди 3 години
Аааа и аз като бях в китай и там бяха изкарали на един площад изложба за българската нова година. Че и за тодоровден и за игнажден даже. Шега естествено. Хахаха българите големи гъзодавци сме. Дрънкулки за новата година на чайниците.