Как да носите рокли в зимно време?

Ниските температури не трябва да ни отказват
4
Как да носите рокли в зимно време?
Снимка: iStock

За много от нас по-ниските температури вече се появяват в приложенията за времето, карайки ни да започнем да сглобяваме зимния си гардероб. Добрата новина е, че ако не сте готови да промените изцяло визията си, не е нужно да го правите. Студеното време е подходящо да се възползвате от любимите си уютни основни дрехи, като удобни пуловери, жилетки и дори рокли.

Да, точно така – може да носите рокли през зимата, така че не бързайте да ги прибирате дълбоко в задната част на гардероба. Тук не говорим само за пуловерни рокли. Мини, миди, макси, задължителната малка черна рокля – всички те са подходящи и за студеното време. Единственото, което трябва да направите, е да знаете как точно да ги комбинирате, за да победите ниските температури.

Стилистът на знаменитостите Синди Конрой казва, че роклите могат да бъдат страхотно зимно облекло, като самата тя ги носи през цялата година. Що се отнася до това как да носите роклите през зимата, без да изглеждате странно или да измръзнете, Конрой е категорична, че всичко се свежда до правилните аксесоари. Помислете за връхни дрехи, обувки и бижута.

За да ви подготвим по-добре за зимното обличане, ви даваме няколко съвета за това как да носите рокля, дори и през студените дни.

Зимна мода – как да носим рокли в студеното време

1. С нещо отдолу

Креативният и изпълнителен директор на Ramy Brook Рами Шарп споделя, че ключът към носенето на рокля през зимата е комбинирането ѝ с още дрехи. Казва, че все още може да носите моделите си без ръкави от лятото, просто сложете нещо под тях. Изберете риза или поло. Едно страхотно кожено яке ще ви помогне много през зимата, защото може да го носите като част от облеклото си или, в зависимост от температурата или мястото, на което отивате, може да го съблечете. Същото важи и за красивото топло палто.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Една преди 1 година
До Веско Григоров от Ле - Ти се оказваш много претенциозен, искаш да си спестиш и най-малките усилия преди пристъпването към съществения момент.
1
3
 
3
 
! Отговори
Веско Григоров от Ле преди 1 година
От град Левски съм . За да ме улесните в оплождането ви или ( ощастливяването ви ) бъдете гола ( без пражки или бикини или килото ) .