Слънчевото изгаряне - хубав ден с неприятен край

Как протичат етапите, в които лъчите стигат до кожата
7 авг 2016 18:33, Криси Табачка
8
Слънчевото изгаряне - хубав ден с неприятен край
Снимка: архив, Reuters

Колкото и да се опитвате да го избегнете, понякога просто изгаряте под слънцето. Може би сте нанасяли отново и отново слънцезащитен крем, но въпреки това лъчите са стигнали до кожата ви и са я направили толкова болезнена и червена, че просто не ви се мисли за следващите дни.

Понякога нещата са различни – изгарянето може да е толкова лошо, че преминавате през няколко силни емоционални етапа. Ето кои са те:

1. Блажено неразбиране

Лежите си до басейна или океана и се печете на слънце. Всичко е страхотно – лек ветрец гали тялото ви, миризмата на вода ви упоява, а шумът на водата асоциирате с релакс. Може дори да ви мине през главата, че не се печете достатъчно на слънце. Или даже може да заспите.

2. Съмнение

Вече е към втората половина на следобеда и започвате да се замисляте, че усещате кожата си една идея по-гореща. Може би леко сте изгорели? Сменяте мисълта и оставате да лежите, докато слънцето не се скрие.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Дъро преди 7 години
ТАЯ С ЧЕРВЕНИТЕ БИКИНИ, ШЪ Я СКЪСАМ !!!
5
0
 
0
 
! Отговори
мазньо преди 7 години
тая отдясно какъв крем ползва че е толкова бела
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на плажа до фекалната канализация ли сте били
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На плаж не се ходи за тен. Ходи се колкото да зарибиш следващата бройка(15 - 20 минути) и след това се прекарва времето до края на отпуската в хотелската стая с бяло вино, мезета и много лубриканти.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3 Нямаш грижи, брат! Винаги черпя само да има за какво. А като знам жена ми... най-много една майна да ти тегли!
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз днес ходих на Черноморец. Не съм се пекъл тази година- по принцип мразя да се пека. жената ме намза с някакъв крем, обаче аз се опунах под една сянка за всеки случай...тя с приятелката си се пържиха като *** цял ден..аз една биричка изпих на хавлията, след това поплувах 20 минути след това още една биричка вече на отсрещното заведение...и тия двете като се опекоха хубаво ми викат да си тръгваме. Ми ще си тръгвате..като сте прости патки. На ви слънце..ти върви се печи на 35 градуса.