Не се доверявайте на шефа. Ето 8 доказателства

Внимание! За какво трябва да бъдете нащрек?
Обновена: 2 яну 2017 22:20 | 2 яну 2017 21:48, Теодора Драгоева
18
Не се доверявайте на шефа. Ето 8 доказателства
Снимка: outnow.ch

Щастливите служители работят за шеф, към когото таят уважение и на когото могат да се доверят. Това е от съществено значение за техните успех в службата. За съжаление има много хора, които не могат да се похвалят с такъв работодател.

Ето и 8 знака, че вашият шеф не заслужава доверието ви:

1. Той гради политиката на фирмата зад затворени врати

Добрите мениджъри са на разположение за въпросите на своите служители. Те не се правят на недостъпни и работникът усеща, че може да се обърне към тях без притеснение. Ако вашият шеф ви държи в неведение за политиката на фирмата и за начина на разрешение на проблемите в компанията, значи не можете да му вярвате.

2. Той е клюкар

Шефът, който обича да клюкари и да коментира един служители пред други, определено не е много достоен за уважение. Това е силна индикация, че този човек е склонен да плете интриги, на които можете да станете жертва и вие самият.

3. Той си присвоява чужди заслуги

Вашият шеф не може да бъде качествен лидер, ако си присвоява заслугите на служителите си, с цел той да расте в кариерата. Напротив, така той ще предизвиква недоволство и недоверие у подчинените си.

Вижте останалите знаци в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: шефовезнаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До DorisНаписаното е вярно за някои фирми. Някои шефове са се самозбравили. Тероризират, своите подчинени. Ужасни са. И кога си просят боя и скандала, никой не им е виновен. Някои шефове са изключително не толератни към своите служители. И си заслужават, клетата съдба. Защо ги защитаваш?! Защо вярваш на подобен шеф?!
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо вярвате на такъв шеф?!!
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А 9-то доказателство за това е че шефа, яко се дупил и е въртел вувузелата. След, работно време. Защо назначават, такива "гнили ябълки?" Като"*** за бъчва не стават, дори". Да създават неприятности.
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този шеф защо , така насляпо е вярвал на всяка " куча марка", която му изсипе една "торба" с лъжи?! Той си е виновен, защо не е говорил с нея за това нейно, решение?! Сглупил е. Ако са провели разговор, събитията е щяло да се развият по съвсем друг начин. А не да се трепат и карат, толкова зверски. Този шеф е допуснал недоразумението да прерастне в неразришим конфликт.
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Година и половина работи извън страната. Някой беше и се обадил, че се интересували, но "ударили на камък". Никой нищо не говорил за нея. Толкова органически не ги понася.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как това е идеалният шеф в България, дори сте пропуснали доста от нещата. Човек е на някой, пуснат с парашут е. Не знае чужди езици и е по -неквалифициран от подчинените си. Мишка е и се крие, но през подчинените си е много важен.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прекрачи прага на фирмата и повече не се чу нито видя. Много дълго време, никой нищо не знеше за нея.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова и беше бесен за това, че ще се мести в друг сектор. Едва ли не"какво и кой не и харесва, тук? "Падна му" пердето"започна да я хока, псува полудя. Да сипе епитети и точно в този момент Жената се появи и го чу. Погледна го без да изрече и дума. Но, това обещаваше същински ужас. Който последва, след, като и видя гърба. Щеше да го смели и разсипе. Тази Жена излъчва истинско спокойствие и утеха. Никога не я чух да повиши тон, да обиди някого и злепостави, пред тълпа хора.
4
2
 
21
 
! Отговори
Шефът се грижи преди 7 години
само за личния си интерес.Преди повече от 70 г. е имало шефове, които се боят от Бога, защото са били вярващи; шефове-джентълмени, защото са учили първо в Роберт колеж или в швейцарско училище, а после са завършили престижен университет; шефове, чувстващи се отговорни и за съдбата на подчинените си - защото са били възпитани в почтени патриархални семейства.През соца и днес шефовете са мижитурки-нагаждачи или брутални егоисти, издигнали се чрез престъпление. Изключенията са голяма рядкост.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова жестоко се скараха, че щаха да се утрепат.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там е работата, че тя въобще не мислила подобно нещо. Слух! Но, шефа и беше яростен и безмилостен. Всучко, което му кажеха той го взимаше за "чиста монета". Без грам мисъл и разбиране за това. Така се скараха жестоко, че настана същински ужас. До ден днешен не се понасят стоически.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В една от фирмите преди 6 години. Някой беше пуснал слуха, че колежката ще се премести в друг сектор. Това достигна до клепоухите уши на шефа. Започна много грозно да я коментира и обсъжда. Сякаш го бе яд на нея, толкова много. Имах усещането, че той не можеше да се събере в собствената си кожа, заради това и решение. Нищо подобно. Започнаха да я заклеймяват и тероризират. Тегли им майна не ги издържа. Скараха се със шефа жестоко. До ден днешен не се понасят органически.