Най-дразнещите пътници в самолета са... Списъкът за 2016-а

За трета поредна година ритащите седалката са №1 в списъка
12 фев 2017 19:35,
19
Най-дразнещите пътници в самолета са... Списъкът за 2016-а
Снимка: Reuters

Няма универсална диагноза, която да определи досадните пътници в самолета, но те всички са еднакво дразнещи. За трета поредна година ритащите седалката ни са №1 в списъка на най-неприятните и досадни пътници на борда на самолета.

Те изместват несъобразителните родители, пътниците, които миришат неприятно, облягащите се върху нас и много други според данните от годишното Expedia Airplane Etiquette Study.

Резултатите от него се базират на мнението на 1005 американци, които са на 18 години и по-възрастни. Посочва се, че за 64% от участниците смятат, че пътниците, които подритват седалката отзад, за дразнещи.

Невнимателните родители, които не контролират своите деца, се нареждат на второ място, като събират неодобрението на 59% от участниците в проучването. Те са следвани от миришещите неприятно пътници – 55%.
Изследователите допълват, че първенците в тазгодишното проучване оглавяват първото място от 2014 г. През 2013 – първата година на проучването, то принадлежи на несъобразителните родители.

Въпреки някои различия, във всяко проучване се наблюдава общ мотив. Преобладаващата тема през всички години е важността на личното пространство в тесните граници на самолета. Значителна част от американците, участвали в проучването – 70-80%, смятат, че околните пътници на борда на самолета са внимателни.

А ето и списъкът, събиращ най-дразнещите пътници на борда на самолета за 2016 година.

Вижте ги в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-дразнещи са бебета, руснаци и китайци ... няма такива лоши спътници.Бебето може да го оневиниш заради просстата му майка, но руснака и китаеца нямат никакво извинение, освен, че бившите роби не знаят как държат между свободни.
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде,хайде,явно не си женен и нямаш деца,ако е твоето и трябва да пътуваш и ти няма как да го ускориш да не реве и повръща!
15
2
 
1
 
! Отговори
PG преди 7 години
До :)и аз транспортирах котката си с мен. но направих предварителна резервацие и си платих. нямаше проблеми..
14
2
 
0
 
! Отговори
123 преди 7 години
Аз бих добавил и хората, които се шашкат и паникьосват.
13
2
 
2
 
! Отговори
мдаа преди 7 години
по време на един 5 часов полет зад мен група гърци не спряха да говорят силно и още по силно да се смеят. Щях да се побъркам. бяха нагли и не се съобразяваха грам.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А вие се оплаквате заради едно бебе, а няма да ви казвам аз какво преживях веднъж. Бяха ме пратили в командировка в Азия и самолетът беше пълен с пищящи и ревящи бебета и деца. А полетът беше дълъг! Е, казвам ви, няма такъв ужас! Някой каза, че било проблем, че имало котка. Боже не 100, 1000 котки да имаше пак щеше да е по-добре! То не беше рев, то не беше пищене, то не беше викане... а тъпите родители си стоят спокойно и грам не им прави впечатление! Що не падна самолета! Няма такъв ужас!
11
13
 
12
 
! Отговори
топчо преди 7 години
трябва да се въведе лимит на възраста за летене със самолет над 6 години и това е ! Бг мамите с рейса ако обичате ! Никой не е длъжен да ви търпи ревливото бебе 5 часа затворен в някакъв бойлер с криле. Кое е по важно ?? Ревливото *** или комфорта на 200 човека !! Ако реве в ресторант ще ви помолят да напуснете нали !!
10
11
 
12
 
! Отговори
топчо до берлин преди 7 години
Берлинеее.. беше прав, смляха ни от минуси тия бг *** !! В края на краищата има и автобуси ..не сме длъжни 200 човека да търпим 5 часа някой малък дрислйо да надува гайдата.ааааааааа.............и да ни нарушава комфорта
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, на бебетата трябва да се осигури комфорт и да реват по малко е нормално. Но някой 3-4-5 годишен лигльо, мрънкащ нон стоп, би трябвало да бъде контролиран от родителите си в самолета, за да не пречи на останалите пътници. Да му се осигуряват забавления, а не да бъде неглижиран за сметка на останалите.
8
10
 
5
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Добре че кухи пръчки като берлин/топчо нямат думата. Бебетата реват в самолетите с причина, а не защото са си ревливи. Щяхте да знаете как се отразява смяната на налягането на маниците. Щяхте да измислите дребни решения, ако толкова ви дразнеха - тапи за уши или слушалки. Щяхте, ако се бяхте доближавали някога до самолет.
7
10
 
13
 
! Отговори
val преди 7 години
За такива като Топчо и Берлин по един парашут и ако не им изнася да хващат пътя..., а може и без парашут...
6
4
 
19
 
! Отговори
:) преди 7 години
Веднъж, при полет, който продължи почти цяла нощ, през втората част на пътуването някъде отзад изведнъж се разнесе мяукане.Стюардесата дотича. Оказа се, че една от пътничките някак бе успяла да се качи с котка в голяма дамска чанта! И стюардеската няколко пъти повтори строго, на висок глас: "Това друг път да не се повтаря!" Не знам дали имат някакви правила как да постъпват, ако неочаквано открият животно не там, където би трябвало да бъде.Аз обичам писаните и не се ядосах, за другите не знам.
5
21
 
19
 
! Отговори
Иво преди 7 години
До Берлин, ти защо не пътуваш с частен самолет, като толкова не издържаш да пътуваш с други хора? Това, че някой има бебе, не означава, че е затворник и е лишен от право да пътува! Аман от мрънкала, без никаква толерантност към останалите хора! Майката трябва да издържа 24 часа да реве бебето и. На теб ако ти се роди дете първите 6 години къде ще го затвориш за да не те дразни?
4
21
 
23
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Викаш ти като си бил бебе си мълчал през цялото време---------------------------------------------------Ревал съм си вкъщи, а не по самолетите, уважаема бг-мамо.
3
20
 
17
 
! Отговори
Берлин до Топчо преди 7 години
Браво за позицията, Топчо! И не обръщай внимание на тия бг-***, дето ни пляскат минуси. :)
2
28
 
23
 
! Отговори
топчо преди 7 години
Съгласен съм с мнението на Берлин !! мама им лапешка !! Къде сте тръгнали с тези ревливи чавета !
1
33
 
34
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
За мене ревящите бебета са най-дразнещи. Веднъж даже едно, след като рева близо 8 часа без прекъсване, повърна по посока към мене. Късмет, че не успя да прати. Трябва да се въведе граница от минимум 6 години за возене на самолет.