Plus-size провокация: Пищни и голи!

Жасмин Граймс прикани жените да се снимат по-често
18 апр 2017 22:20, Петя Славова
21
Plus-size провокация: Пищни и голи!
Снимка: Instagram

Plus-size блогърката Жасмин Граймс призова жените да се гордеят с несъвършенствата в тялото си и излишните килограми.

Американката, живееща в Сан Франциско, се превърна в поредната жена, повела битка за борба със слабите в социалните мрежи.

В Instagram Граймс публикува фотография, на която е по бельо и прикани последователите си да направят същото без да се стесняват от външния си вид, пише Metro.

"Има нещо вълшебно в пълните момичета, които без притеснение демонстрират своите форми в дрехи, които мнозина биха сметнали, че са неуместни за телосложението им. Това вдъхновява хората около тях и те да се снимат по този начин", пише Жасмин.

Също така тя счита, че пълните хора трябва да се снимат колкото се може по-често, за да се промени отношението на обществото към тях.

Вълната от пълни жени, които се хвалят с тялото си не е отскоро. Сред най-върлите ѝ провокатори е моделът Ашли Греъм.

Вижте още за живота в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
10
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
До Анонимен 14Аз също харесвам пищни жени, но тази на снимката не е пищна... тя си е просто дебела! Освен че е грозна, дебелината е и нездравословна...
9
6
 
11
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
До АнонименДебела женице,по-добре отслабни вместо да ръсиш тъпотии :)
8
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената трябва да е пищнаЖените на диета вървят срещи природата
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ммм по-добре да не се снимат. Има хора наистина болни и пищни.. за лакомията извинение няма
6
3
 
21
 
! Отговори
Не е наш проблем преди 6 години
Прегледах блога на уважаемата дама. Става въпрос за чернокожа жена.За сведение на незапознатите чернокожите в САЩ след 30 год са 99% с наднормено тегло защото не работят, а стоят на помощи и ядат съответно евтини и нездравословни храни, които им се дават без пари. Благодаря. Нуждаехте се от това уточнение. Съответно чернокоите мъже са свикнали с тоззи стереотип и си харесват този тип жени. За тях чудовищата сестрите Уилиамс са огромни красавици.
5
4
 
22
 
! Отговори
кръвожаден веган преди 6 години
Вместо да призовава дебелите жени да се гордеят с излишните килограми, е по-добре да ги призове да се хранят здравословно- примерно да намалят хамбургерите и да правят физически упражнения или поне да вървят малко пеша.Макар, че в много редки случай, една дебела жена след като отслабне, изглежда по-малко грозна, си струва поне да се опита. Здравната система ще го оцени.Почнаха с призиви за борба с хетеросексуалните мъже, сега пък почват борба със слабите жени! Изобщо кипи война за мир..
4
5
 
18
 
! Отговори
Прави една грешка преди 6 години
Блогърката Жасмин, като пише, че жените трябва да се гордеят с несъвършенствата на тялото си. Ако преценяваш нещо от своята външност като несъвършенство, трябва да се стремиш да го коригираш или някак да го прикриеш.Ако го изтъкваш, значи си хем комплексар, хем нагъл.Друг е въпросът дали дебеланка може да е привлекателна?Би могла, ако е стегната и с добри пропорции. Но ако разплута, нека пази диета и да спортува.Ако причината е здравословна, да потърси добър шивач и да работи върху походката си
3
11
 
6
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
До тая дето ми бодна минусче. аз не пиша тук за отзиви, плащат-ми за друго.... но колко грозна трябва да си? За да парадираш с това.. Като Гей на Парад??-- не те разбирам.
2
16
 
26
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
Отвратен съм... как можеш да се снимаш толкова дебел и грозен и да претендираш за красота.... и я съм грозен ама не се снимам да не плашим внуците след време...
1
11
 
27
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Имаше един лаф: Гордостта на "Родопа" и смъртта на кантара, с една дума нека си се гордеят, ама хайде да не се показват.