Няма нищо секси! "Сексистки"-те моменти в спалнята

Мъжете са свикнали да "командват", жените да премълчават...
Обновена: 9 май 2017 06:50 | 8 май 2017 23:00, Екип на Tialoto.bg
57
Няма нищо секси! "Сексистки"-те моменти в спалнята
Снимка: Reuters

Мъжете са свикнали да "командват" в леглото. Те си казват какво искат, изискват, насочват или в най-лошия случай направо действат. Това до известна степен ги прави егоисти, когато е се интересуват какво желае тяхната половинка. А ако и тя е свикнала да премълчава, до имаме всички предпоставки за един незадоволителен дори болезнен секс. Колко от следните моменти сте преживяли/преживявате и сега?

1. Когато той минава директно към действие без вие да сте готова за проникването. Изживяването е направо болезнено за жената, тъй като тя няма никаква лубрикация там долу. Господа, трябват ви точно няколко минути, за да възбудите партньорката си. И да, трябва да си поиграете малко с вагината ѝ, иначе не става.

2. И никога не ви пита какво искате... Или си мисли, че знае всичко или не му пука как се чувствате и дали ви е добре. И в двата случая положението не е добре.

3. Когато ви хвърля убийствен поглед, когато го попитате за презерватив. Все едно ви прави услуга, а истината е, че все някой трябва да мисли с горната си глава.

4. Когато все пак започва изтъркания разговор как презервативите убиват желанието и чувствителността, настоявайки да направите изключение за него. Не се връзвайте. Обяснете му, че болестите предавани по полов път и нежеланата бременност също „не се усещат добре“.

5. И за капак той продължава да ви моли да опитате „за 1-2 секунди“ без. Или в съвременен вариант : „Само да топна връхчето!“

6. Когато започва да мърмори, че още не можете да свършите. Все едни това е ваш проблем, а не олицетворение на неговата липса на умения.

Вижте останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: сексвръзкисексизъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен28 Аз не знам, драга, някой да бяга от доброто към по-лошото.А това, че може би мъжете са бягали от теб, трябва да те накара да се позамислиш ЗАЩО. Жена ми е перфектната домакиня и майка, но....в милите моменти не я бива въобще. Две добри няма, както се казва. Но не съм я изоставил, макар че компенсирам някои липси в страни,дискретно, и не са се оплаквали.Никой не бяга от доброто.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Към всички "жени", дето рИвЪт, че мъжете не ги уважавали. Мъжете уважават ЖЕНИ. Мъжете се отнасят като с парцали с кифлите, деградирали до състояние на гигантски претенции заради едното е**.Като се държите подобно на компаньонки и златотърсачки, не се оплаквайте, че получавате съответното отношение.
32
2
 
3
 
! Отговори
До афторгата преди 6 години
До писачката: Винаги можеш да си вземеш котка и да отидеш да живееш с нея на някой таван, както се полага на такива кат тебе :D
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смятам, че само "Минко 47г. ерген" компетентен по темата, с нетърпение очаквам неговото мнение :D
30
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти си женомразец, как я прецени че няма ум. Явно си много глупав и нямаш уважение към жените за да прояви интерес към теб. Яд те е сипеш помия върху нея, без да я познаваш.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това го драска някоя коя по цял ден лежи у форума и има проблеми с. *** т а, м а т к а т а. Вечния проблем и е у главата тя се занимава с другите, а никой не и обръща внимание! Другите гледат, предимно себе си, ходят на работа имат, емоции, любов. Изпитват чувства, живеят, веселят се по барове и им е гот. Това, че е празна душа, без всякакъв смисъл за собственото си съществуване и вре влажния си нос в чужди връзки е голям проблем. Създава известни притиснения в околните очевидно.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако много обичаш Румен бий го редовно. Ако не можеш без него от любов го набий веднъж годишно, но как си трябва.
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се виждал, че ти е трудно с жените и ако някоя прояви симпатии към теб. Тъпите въпреки, че си ужасно нетърпим. Свали гарда, дръж се мило, прави и невъзможното да остане с теб. Все някоя жена ще те за обича. Ще започне да и липсваш ще и пука за теб.
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно ти личи, че не любиш особенно жените. И имаш очеваден проблем с това. Бързо ти бият шута! Или не те огрява! Що ли!? На жените не им пука за теб.
25
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжа е Бог! Кой каквото и да ви говори все жените са ви виновни. Вие, никога! Спасявайте се в такъв случай! Проблема си е ваш на мъжа, не наш на жената!!!
24
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие си почвате и правите проблемите мъже! Гоните си жените и си затваряте вратите. А колко вие трудно всъщност да стигнете до дадена жена! А?! Вие си знаете, какво ви коства. Да! Но, затръшне вратата с лека ръка, без да си дава и най-малка сметка за последствията. Вие си прекратявате връзките, срещите, комуникациите. След, това жената като се е отдала на друг вие криво и болно. И кой виновен!? А..., да жената. Тя е виновна, защото спи без ***, ражда ви деца и ви ги отглежда и възпитава.Разбрах!
23
4
 
9
 
! Отговори
Женомразец преди 6 години
Ако сте жена и считате че сексът не ви е наред, проблемът си е ваш. Сигурно не сте много умна, затуй. Интелигентна жена незадоволена няма. А и да има не ми пука.
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Да топне върха!" На сухо... Ааау.. леле!!! . Този и подпалил яребицата дали не е изфучала с 200 да потушава пожара отдолу. "Той пали, тя гаси". Най-щастливия пожар... Прелял е...здраво!
21
5
 
6
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 6 години
Абе защо все това жените са сексуално неудоволетворени? Май проблемът си е в техния телевизор. Вие виждали ли сте мъж да циври по форумите че сексът му е незадоволителен? Или че не знае как да мастурбира и за целта трябва да посещава кръжока по сексуални практики на Кобилия Наталкина. Не уважаеми жени, проблемът на давещия се е проблем на самия него. Оправяйте се.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това го пише в статията, но им е гот в действителност. Аре.. Драскай небивалици поетесу.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До16 мунатаДа не го изместим "надарен", нещо. И той гали катерицата, пред телевизоро в 20 часа с новините.
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все жените им виновни! Не се дърви, трудно свършва или въобще не го може. Сменяш жената, тя теб и виждаш реалния проблем. Не е приятелката ти!!! Явно си обременен много пиеш, пушиш, смучиш хапове за успокоение, сън, кръвно. Жените не търпят вечния укор в мъжа!! Намират си пристан с друго момче, което не и говори с обвинителен тон при липсата на сексуално неудовллетворение. Просто е той няма такъв сексуален проблем.Пак кажи, че жената виновна!!
17
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема ти е в главата, защото си мъж. Ако другите ги дърви жена ти оправяй се! Пиеш, пушиш твърде много, явно. Ако засечеш и при друга, пак ли гаджето ще ти е виновно. При жвната не ти става, при любовницата. Нещо си дърт и се слагаш, сред младите сексуално активни.
16
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи, тя като не може да свърши, аз съм виновен. А кой е виновен като не ми става в такъв случай? ;)))))Стига простотии бе, тате!Ако желае търпеливост, да ми обере нетърпението с една тутурутка и после можем да си играем по каквито дойдат правила. Искат жените разбиране, но не им се получава да го дават. Трудно им е да разберат огъня на мъжката страст.
15
2
 
5
 
! Отговори
Вагинолюб преди 6 години
Аз винаги си играя с вагината на жената, с която съм. Когато са достатъчно възбудени дават всичко от себе си.