От отпуснати – с плочки. Вижте разликите

Лятото е на прага... Мотивиращи кадри на стегнати тела
20 май 2017 16:44,
5
От отпуснати – с плочки. Вижте разликите
Снимка: Boredpanda

Вече сме на прага на лятото, а горещото време неминуемо излага на показ и тялото ни. Това определено е добра мотивация да обърнем по-сериозно внимание на спорта и извайването на красива фигура. За тези, за които не е, промяната в телата на тези хора може да бъде от полза.

Красивата фигура не се дължи единствено на липса на излишни килограми. Важно е също така то да бъде стегнато и оформено. Това обаче не е единствената причина да спортуваме.

Ако направим това правилно, изграждането на мускули може действително да удължи живота ни и да подобри здравето на сърдечно-съдовата и костната тъкан.

Всеки човек наследява различни силни и слаби страни от генетичния фонд, така че е важно да отделим време и да разберем какво работи най-добре за нашето тяло.

Представяме ви снимки на хора, които ежедневно отделят от времето си, за да изградят своето тяло и да постигнат мечтаната фигура.

Как изглеждат те преди и след промяната може да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: спорттела
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
така ли преди 6 години
Тогава -> гладувайте, момичета!
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кльощавите мацки са по- хубави, много мускули и г*зове, като бордюр е грозно
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А откъде могада купа плочки за външен колозет Бабата ходила с пенционерките на Етара и видела и сега ме кара и аз да турвам плочки и чинии на Колозета и да слагам такова за роло
1
2
 
3
 
! Отговори
евала преди 6 години
Правете плочки момичета. Мъжете за едното тяло са готови да правят чудеса, а после викат "ау, *** тя можела и да говори, без да спира, ужас".