Непознатият Сингапур - градът, какъвто не сме го виждали

Той е известен със своята зашеметяваща архитектура
12 авг 2017 20:27,
13
Непознатият Сингапур - градът, какъвто не сме го виждали
Снимка: Instagram

Този град е известен със своята зашеметяваща архитектура. Но докато повечето хора гледат Сингапур отдолу - нагоре, един фотограф предлага една доста освежаваща алтернатива на красивия град. Всичко това благодарение на колекцията му от невероятни кадри, направени във въздуха.

Снимките на местния жител Уили Чандра, направени от птичи поглед, показват жилищни области като остров Сентоса в цялата му прелест, както и някои от най-големите небостъргачи в страната, включително Suntec City и Lion City.

Междувременно, на други снимки може да се види по-спокойна страна на известната островна страна, с градини около залива, осветени в лилава светлина, и лодки, закотвени в ясна синя вода на пристанището.

Интересното е, че много от снимките илюстрират умишлената симетрия на дизайна за максимална естетическа привлекателност. Ако съдим по кардите, тази цел е постигната на 100%.

Красивите снимки на Сингапур от птичи поглед може да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Сингапурфотоси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
... преди 6 години
Не съм толкова впечатлен а съм ходял няколко пъти. Марината е доста под очакванията ми, може би е бил на ниво 1вата година след като са го направили. на Рецепцията ти казват едно, чичката на покрива ти казва друго ... разочарован съм. Виенското става. Верно е топличко, но пък може да обиколиш доста неща само като се разхождаш под земята. Плажа им е малък ... За хора които не са ходили и само гледат снимки е впечатляващо, за другите нищо особено.
9
1
 
0
 
! Отговори
M.P преди 6 години
Да наистина е красив ,често минавам и оставам в различни хотели на Сингапур последно бях в наѝ големия за 2 нощи .страхотно и приятно ,на покрива басейн ,дискотека градина ресторант ,разполага с 2000 стаи и 9500 обслужваш персонал а от вън красиви градини и бутаническа включително .
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимка 1 е от Хонг Конг - връх Виктория, а не е от Сингапур!
7
0
 
8
 
! Отговори
Жо преди 6 години
До Анонимен 6НЕ ГЛОБЯВАТ за дъвчене на дъвка, а глобяват жестоко за изплюта дъвка на улицата, защото трудно се почиства. Престъпността почти не съществува в Сингапур.
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както и да го снима, не е за всеки. Отвратителен екваториален климат/темп около30гр и всеки ден вали поне веднъж следобед/ Могат да глобяват всеки с дъвка, по-рно на компютъра, не дай боже нещо повече. Който иска да потърси и да види какви наказания за какво се налагат. Феодализъм съчетан с 21век. Сещате се че при такава система и от контрабанда с дъвки може да се изкарат добри пари, а богатството е че са на най-оживения кръстопът Азия-Европа/Африка
5
2
 
0
 
! Отговори
4 преди 6 години
Сингапур Т,ъ.па/на.ри е 4 по
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кака Анка не е написала най важното защото не го знае!Сингапур *** е 4 по богатство в света.Може да проверите.Защо?Сингапур не е социална държава.Опитали са и са се отказали.Проверете.Просто там всички са навахо,като"нашето" от махалата и просто няма как!Изпразнили са хазната веднъж с помощите и са се отказали.Сега са азиатски тигър.
3
3
 
2
 
! Отговори
ЦИНГАПУР преди 6 години
НЕМА НАЧИН ХАХАХА
2
1
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Забележете как изглеждат небостъргачите им от високо! Типично за противоземетръсно строителство, нищо общо с това, в Америка.
1
1
 
5
 
! Отговори
me преди 6 години
много правилно 1 странното е също че в този град не се виждат стари хора ??