От високо: Летящата холандка в социалните мрежи

Пилотът Линди Катс има хиляди последователи
4 окт 2017 19:09,
5
От високо: Летящата холандка в социалните мрежи
Снимка: Facebook

Тя е последният зашеметяващ пилот, добил популярност в Instagram. Холандката Линди Мариел Катс изумява своите близо 80 000 последователи с кадри от приключения както на сушата, така и в небесата.

Страницата ѝ в социалната медия е постоянен поток от блестящи снимки, на които пилотира своя Boeing 717, позира с колегите или си почива под слънчеви. Кадрите са уловени от различни части на света.

Не всички снимки обаче са бляскави. На някои се виждат и неприятните последици от летенето, като дългите смени и следствието от промяната на часовите зони.

"Винаги съм обичала да летя като пътник, но си мислех, че ще бъде много трудно и скъпо да стана пилот“, разказва Линди и продължава: "След като направих проучване и разговарях с някои пилоти, разбрах, че не е невъзможно. Нужна е упорита работа, много учене и отдаденост, но определено си заслужава.“

"Започнах да публикувам в Instagram, за да споделям преживяванията си си с приятелите и семейството, когато съм далеч от тях. Никога не съм очаквала броят на последователите ми нарасне толкова много и все още не мога да повярвам, че толкова хора се интересуват от живота ми“, споделя още холандката.

Снимки на Линди може да разгледате в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами браво на мацката! Въпреки, че изобщо не е единствената жена пилот. Аз съм летяла с една и полетът по нищо не се различаваше от полет с мъж. Който и да управлява самолета, важното е да е професионалист.
2
0
 
10
 
! Отговори
аож преди 6 години
Ама това е уникална, важна и много съществена новина... неква летяла... и кво ?! аз пър си купих 2 кила сирене..
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Използвате израза "летящ холандец" ама то това не е нещо ново за вас.