Да тренираш, докато си бременна. Модел го може!?

Емили Скай увери, че се чувства превъзходно, но получи критики
21 окт 2017 19:25, Петя Славова
8
Да тренираш, докато си бременна. Модел го може!?
Снимка: Instagram

Австралийският фитнес модел Емили Скай бе критикувана от потребители в социалните мрежи, че продължава с усилените тренировки по време на бременността ѝ.

32-годишната звезда на Instagram, която има повече от два милиона последователи, приема споделените критики, но не им обръща внимание. Тя обясни, че всяка бременност е различна и хората не трябва да сравняват една с друга. Самата тя в момента е в 31-вата гестационна седмица и уверява, че се чувства превъзходно.

"Хората ще кажат неща като „Не можете да направите това...“ и аз буквално просто клякам“, казва тя пред POPSUGAR. – Просто трябва да се смеете."

"Откакто за първи път съобщих, че съм бременна, чувам всякакви мнения на хората. Мнозина отрекоха това, което правя", каза още Емили и уверява, че се е научила да не слуша всички тези гледни точки.

Вчера бях в болницата. Бях цяла нощ с лоши стомашни спазми и болки в гърба. Бях обезпокоена, че имам контракции“, каза моделът в публикация на Instagram. – Моят лекар ми направи ултразвук и след прегледа стана ясно, че всичко е наред".

Емили казва, че се тонизира с пренатални упражнения и през последните месеци посещава фитнеса едва два пъти седмично.
"Липсват ми тренировките, но просто чувствам, че е важно да си почивам", разкрива тя.

Вижте я в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Lan преди 6 години
:) Много разбирачи, много нещо! Ако жената се чувства добре, може да прави всичко - и да спортува, и да работи и да прави секс! Ако има проблем вече, той си проличава и лекарите ограничават някои от тези неща. Има и тежки случаи, при които, за да се запази детето се лежи през цялото време, НО това не означава, че всички бременни трябва да лежат! Истината е, че тя ще роди и ще се възстанови много по-лесно от огромният процент от бременните, просто защото тялото й функционира перфектно!
4
0
 
4
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Хубаво ровите в мрежата, ама аз познавам една българска национална състезателка, която тренираше всеки ден до последния месец преди да роди.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като ги видя тия с каунестите главии ми става ясно че нещата не са добре.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дали може да ходи на работа по 8 часа + 40 мин в едната посока с градски транспорт?А вечер пазаруване и готвене ?
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Хората ще кажат неща като Не можете да направите това... и аз буквално просто клякам, казва тя пред POPSUGAR. Просто трябва да се смеете."===Интересно, дали ще се смееш, ако изгубиш детето?