Plus-size блогърка: Отслабването убива интимността!

Мъжете губят интерес към Кели Гловър, след като свалила 67 кг
4 ное 2017 22:44,
32
Plus-size блогърка: Отслабването убива интимността!
Снимка: Instagram

Когато Кели Гловър тежала 152 кг, мъжете постоянно са я канели на срещи. "Никога не съм имала проблеми в това отношение, имах ухажори и излизах постоянно на срещи", споделя тя.

След като отслабнала с 67 кг обаче, всичко се променя. Plus-size блогърката признава, че с месеци наред не можела да проумее на какво се дължи това. За Кели липсата на интерес от страна на противоположния пол е много неочакван страничен ефект от огромната загуба на тегло.

Тя отслабва драстично, когато се връща в Сидни, след като е живяла в Лос Анджелис.

Заради неприятният развой в интимните ѝ отношения, Кели решава да проведе свое проучване. То я отвежда при неин приятел, за когото тя знае, че може да даде честно мнение.

Според него мъжете са по-уверени, когато излизат с по-пълни жени. Те смятат, че има по-малък шанс за отхвърляне, така че тогава са по-смели. Оказва се, че Кели вече не изглежда отчаяна и поради тази причина мъжете са по-плахи да я канят на срещи.

Кели обаче взима нещата в свои ръце. Тя създава свой профил в приложение за запознанства, където жени първи трябва да изпратят съобщение.

"Слагам край на пасивния интимен живот и чакането някой да ме покани на среща", уверено съобщава Кели.
Нейни снимки може да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
Злати преди 6 години
На 33 сьм ,раждала ,но имам плочки и *** стоящт високо!***!
24
2
 
16
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Като е била 152 кг са я канили разни извратени. Като е отслабнала пак е била страшно теле, което не е таргет, нито на извратените, нито на нормалните
23
2
 
4
 
! Отговори
аха преди 6 години
тази изглежда слаба за американска:) ето това е американската мечта:)
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Lan, намирате си оправдания. Мъжете да не би да са раждали?В този сайт много придирят за външния вид на жените, а мъжете съвсем не изглеждат добре. Подпухнали, с гуша, тесни рамене, хлътнал гръден кош, изкривени от тежестта на корпуса крака....
21
1
 
2
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
ЗАГЛАВИЕТО НИЩО ОБЩО СЪС СЪДЪРЖАНИЕТО BRAVISIMO
20
1
 
7
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
Не ми пречат подобен тип хора, ама като почнат да си вадят дебелогъзото мнение, почват вече да ми лазят по ганглиите ... да си дебелее и да се раздава.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тази интимността е безсмъртна.
18
5
 
6
 
! Отговори
Lan преди 6 години
И въпреки, че се поотпускат, дори "омъжените" рядко стигат до "отслабналото" положение на тази мома! А нейният "феномен" си го обяснявам с това, че фетишистите са се отдръпнали, а за нормалните вкусове е все още пълна, че и с увиснала кожа...ако и само за диети говори след отслабването, то картинката се завършва. НО това, което е направила е здравословно за нея, дано да успее да задържи по-здравословното тегло.
17
0
 
7
 
! Отговори
Lan преди 6 години
18:) Голямо мнение извади! Просто с възрастта рядко има време, нерви и средства (особено в България) хората да поддържат идеално тегло. Омъжените жени обикновено са минали поне през една бременност, а не всички бременеем като Кейт Мидълтън и за това по правило фигурата не е идеална за по-възрастните хора, това не значи че това ги е направило различни в характера :)! Нито пък значи, че е полезно или красиво! Просто партньорът се примирява...
16
5
 
1
 
! Отговори
Mockingbird преди 6 години
малко преувеличено е това мнение. никой мъж не иска да гледа провиснали кожи след "отслабване", но всеки мъж е любопитен да види как един слон се справя с посудата му в кухнята. това е то.
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая блъска по вратата на " ухажора" и крещи:Не си достатъчно пиян, не се прави. Не си пил достатъчно...
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като навсякъде виждаме пълни омъжени жени, както и пълни женени мъже, явно дебелината не само не е проблем, а наистина е сигнал, че човекът е по-ларж, по-малко взискателен, по-комфортен, По-УДОБЕН.Всички сме чували, че пълните били добряци. Лично според мен - не е вярно.
13
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един мъж разхождайки се спрял до една рекичка и видял една жаба. Жабата му проговорила с човешки глас и му казала:- Момко, целуни ме и аз ще се превърна в прекрасна принцеса за тебе!Навел се той, взел жабата и си я поставил на рамото и рекъл:- Аз съм програмист човек и мене принцеса не ми трябва. Но виж, говоряща жаба много ме кефи!
12
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в двата случая е доста дебела. Изглежда не здравословно и грозно.
11
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе 85 кг. за жена са си бая. Сиреч избягали са извратеняците, жадни за 150+, а за по-нормалните 85 си е полу-тюлен.
10
3
 
24
 
! Отговори
anon преди 6 години
тази е свалила доста откъм мозъчни клетки
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са пълни глупости !
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле ужас. Ако трябва да изглеждам така само за да имам ухажори, по-добре без!Човек трябва и на себе си да се харесва, не само на ухажорите.
7
0
 
15
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Съпоставимо с Dnеs.bg!! С нова визия към успеха...
6
0
 
0
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Съпоставимо с Dnes.bg!! С нова визия към успеха...