Ако светът ви се срива, помислете за тези 3 неща

Умът ви има нужда от тишина
28 ное 2017 20:43,
6
Ако светът ви се срива, помислете за тези 3 неща
Снимка: pexels.com

Закъснявате за работа, по пътя чупите тока на обувката, продължавате да тичате по чорапи и за капак на всичко, шефът иска да говори с вас в кабинета си. В продължение на няколко часа светът, какъвто го познавате, се превръща в кошмар.

Вероятно често си повтаряте, че ежедневните препятствия и спънки не са важни и не бива да ви изваждат от равновесие. Когато обаче се съберат много наведнъж, усещането, че потъвате в бездна и че всичко се разпада, е почти неизбежно.

Когато попаднете в подобна ситуация, е добре да си припомните някои от най-важните и ценни неща, които носят смисъл в живота и за които трябва да сте благодарни, и да предприемете стъпки, за да се върнете към предишното си Аз.

1. Семейството

Магическите сили на семейството могат да ви изпълнят с енергия. Замисляли ли сте се как едно обаждане или разговор с майка ви или баща ви може да намали тежестта или главоболието? Семейството винаги ще бъде до вас, когато имате нужда. Дръжте се здраво за тях и ги ценете.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Ае у лево преди 6 години
Вижте кои са останалите в Tialoto.bg...Е така като видя и спирам да чета... Ше ви кликат хората като ненормални, за да разни безсмислици... Реално, всички статии с препратка като тази са тотал щета, ама явно толкова си могат списващите...
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не считам,че е нужно да звъниш на когото и да било и да говориш колко е тежък живота.Особенно когато ви се счупил тока.Жена ми може да е много тежко в момента, никога не вдига телефона и не се оплаква.И не е толкова плачевно и шефа да иска да говори с вас.Ако ще по *** да му се явите не е болка за умиране.
3
1
 
2
 
! Отговори
Относно съвет №1 преди 6 години
По-добре е да се каже "Помисли за близките си".Защото някой може да няма семейство. Но още в ранното детство на всекиго трябва да му се втълпи да не бъде саможив - това е дълг на онзи, който възпитава детето.Ако не си саможив, ти имаш близки хора, макар и да не са ти роднини. Знаеш, че тези хора разчитат на теб. Това дава сили и в най-трудни моменти.Ако не си саможив, дори и да нямаш кръвни роднини, един ден ще си създадеш дете. Това решава проблема с липсващите роднини и зависи само от теб.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти пък мача гледа човека що да излезе като играе с някои
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я как комшо ми намали скороста на нета че казвам истини ми ще си ги казвам винаги не ми дреме от това ми става явно във виваком се пробва комшо излез бе