С тези изобретения е доста по-лесно

Ще искаме да благодарим на техните създатели
12 май 2018 22:18,
5
С тези изобретения е доста по-лесно
Снимка: Reddit

Светът е голям и изобретения дебнат отвсякъде. Всъщност животът не е никак прост, дори напротив и всичко, което може да го опрости, макар и малко, е добре дошло.

За радост има гениални хора, които измислят начини да опростят ежедневието ни и то изключително любопитни начини.

Ще ви представим няколко снимки, които представят изключително полезни изобретения. Със сигурност бихте искали да благодарите на техните създатели.

Може да разгледате изобретенията в  галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъй като явно съм (звездички), не можах да разбера в какво се състои изобретението с кенчето дето пише хот , колд , и онова другото с екрана в автомобила , иначе клек-бара над реката е много практичен -сядаш уж да си починеш и хвърлиш захранка за рибата.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМакар,че ти натиснах плюс заради механизмите(и аз ги харесвам),чемеджетата на ъгъл също са много удобни,практични,с по-добър вид и също ги харесвам.И ако разполагам с достатъчно място,ще избера чекмеджетата.
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това с ъгловото чекмедже не е добра идея - оставя много неизползваеми кухини. По-добре е 2-на вратичка и вътре вътрележка, а още по добре е вратичките да са декоративни, а от ляво или дясно да има пълзящ плот който като се прибере, да заеме целия ъгъл.