В името на любимата жена - мъж се раздели със 136 килограма!

Джон Томас Аллаиър дори стана фитнес инструктор
29 сеп 2018 17:35, Иванка Гъркова
21
В името на любимата жена - мъж се раздели със 136 килограма!
Снимка: Facebook

Животът на пълните хора е по-скучен и еднообразен. Много често те не излизат от вкъщи с дни заради килограмите, които им пречат да се движат. Това ги изолира от заобикалящия ги свят. Подобна е съдбата на Джон Томас Аллаиър, който свали над 130 килограма, а основната причина за това е любовта му към неговата половинка.

През 2015 г. мъжът тежи над 240 килограма и все по-трудно се придвижва. Тогава той иска да предложи брак на дългогодишната си приятелка, но се притеснява, че тя ще откаже заради наднорменото му тегло и опасността от това да остане прикован на легло.

Кайла, която излиза с Джон още от гимназията, признава, че не се замислила дори и за секунди дали да откаже на предложението, защото го обича такъв какъвто е. Той се зарадвал на отговора и ѝ обещал, че ще направи всичко възможно да отслабне и да влезе във форма, за да има по-дълъг семеен живот с нея.

"Казах си, че няма начин да ѝ причиня това да ме гледа на легло и да страда заради мен", споделя Аллаиър пред Daily Mail. След като сключва брак с Кайла, той започва най-голямото предизвикателство в живота си.

Със специална диета и спортуване, което в началото му било много трудно, той сваля 20 килограма за година. По-късно обаче се обръща към специалисти, за да постигне по-добри резултати.

"Тъпчех се много при стресови ситуации, предимно с вредна храна. Нашите се разведоха, баща ми се разболя от рак и нещата с килограмите излязоха извън контрол", обяснява мъжът. Той бива включен в специална програма в Сан Диего и за 15 месеца смъква над 130 килограма.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: любовкилограми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С такава голяма обич,би могъл да изчезне.:)
19
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Голямо"постижение.То само да ги поддържа тези кила се изискват огромни количества храна.Намалява храната и е готов.
18
1
 
55
 
! Отговори
Страхил преди 5 години
Адмирации за този човек. Знаете ли как трудно се свалят килограми, още повече, ако не си 20 - годишен. Борбата с килограмите е много трудна. Не е само да отслабнеш, а да го задържиш. Който е постигнал някакъв успех, заслужава поздравления.
17
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дебелия може и да отслабне, но злобните и тъпите ще са си все такива.
16
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съжелявам дами и господа, но 130 кг...., без операция няма как да мине.Такова огромно количество "лой" не може да бъде "стопено" за 15 месеца, а увисналата плът трябва да се отстрани, тъй че... не се тъпчете и не прияждайте с много вкусни, но вредни храни.Вечеряйте до 19:00, ако все пак прегладнете по някое време, карайте на салати, плодове и зеленчуци, и разбира се повечко движение.100гр. домашна ракийка преди сън върши чудеса, но не повече от 100гр, ей, калпазани!-))))
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
О-у! Ние първо си помислихме, че е убил законната.
14
15
 
10
 
! Отговори
модерна българка преди 5 години
Пфф, тоя па не ме кефи хич. Дебел, грозен, сигурно е и беден. Да не говорим , че не е нацепеняк и не изглежда груб. Как ще ходя на мола така с такъв да си купувам скъпи дрънкулки ? Не може и да ми плаща почивки в чужбина. Хич не ми го хвалете.
13
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кожата може да се разтяга много и съответно - да се свива много. Кожата е много еластична, изобщо няма нужда от операция!
12
1
 
6
 
! Отговори
chudo преди 5 години
и гащите му отславналиот номер XXXXLстаналиномер L
11
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пропуснаха да кажат за ножа ,той също е играл.Като отслабне човек кожата където е имало мазнини увисва .Чрез операция тя се маха.Не става само със спорт.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди няколко седмици Векилска бе привикала в предаването си наше момче! Хванах края, колкото да разбера, че за година е отслабнал 70 кг и изглеждаше много по отлично от шмaткaта на фотоса тук! Схванах как го е постигнал и че негови познати със същите мерки освен с килограмите са се справили със здравословни неприятности!
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До бай ТъпчоКожата се премахва оперативно. Ама как само ти отива името...
8
3
 
8
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
До бай Тъпчо Не съм чул че костите могат да се свиват.Лъжа.
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евала. На това му се казва мотивация. А не 3 години да не можеш 10 кила да смъкнеш, щото не може да спреш да плюскаш. Ако на това човек му казва "самоуважение"...
6
1
 
35
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Еми, аз бях 75кг., сега съм 92кг. Направо щях да се гръмна. Не бях се теглил от 1/2- 1 година. На тоя пич му казвам Браво, защото знам колко трудно е да се бориш с наднормено тегло.
5
17
 
13
 
! Отговори
свинята преди 5 години
пълен ***, по-хубаво да умреш от преяждане със свинско отколкото жена да ти трови живота! за това умните хора си плащат на професионалстки!!
4
20
 
20
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Ееееее те и блузата и гащите отслабнали заедно с него бе...ама то толкоз да отслабнеш бива, ама тая кожа де са я скрили бе, то трябваше като було след булка да са влачи след него...ама карай бе-лаф да става, то най-хитрите в тоз вестник са ги сбрали, останалите-трева пасат
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, обаче все пак тя го е зарязала.
2
17
 
12
 
! Отговори
не е в килограмите преди 5 години
На снимките са двама различни мъже!
1
32
 
22
 
! Отговори
jew преди 5 години
тои е бил пред умиране как няма да спре да яде, бах го в тлъстия дембелин, ял е до посиране, сега се разделял със 136 кг лаина! Изял е храната на 100-ци гладуващи африканчета!