Да предложиш брак така, че да не ти откажат

Ето как го направи мъж от Бостън...
Обновена: 12 яну 2020 13:00 | 12 яну 2020 13:00, Екип на Tialoto.bg
32
Да предложиш брак така, че да не ти откажат
Снимка: Pexels

Всеки един мъж може да падне на едно коляно и да ви поиска ръката. Важното обаче е как го прави. Всяка жена най-вероятно хиляди пъти си е представяла как нейния любим ще й предложи брак и къде точно ще стане това. Разбира се, елементът на изненадата също не трябва да се забравя.

Един мъж от Бостън обаче постави летвата много високо. Лий Льохер е режисьор и много добре познава света на киното. Още по-добре обаче може да си играе с него и да променя истории. Точнот това и прави, за да поиска ръката на любимата си по-най незабравимия начин.

Лий организира частна прожекция на анимацията "Спящата красавица", тъй като тя е любимата на приятелката му. Историята се случва на 30 декември, когато двамата се оптправят към малко кино, а бъдещата булка не подозира нищо. Дотук всичко звучи нормално, но интересното се случва на екрана.

Това, с което Лий успява да впечатли не само годеницата си, но и целия свят, е направата на самото предложение. Той променя целия край на "Спящата красавица" и вкарва себе си и годеницата си в анимацията. В ролята на принцесата влиза, разбира се, приятелката му, а красивият принц е самият Льохер.

Във видео, публикувано в YouTube се вижда как бъдещата булка гледа внимателно филмчето и постепенно започва да разпознава лицата на персонажите и да забелязва разликата с оригинала. И точно, когато вижда лицето на Лий върху тялото на принца, анимационният герой вади кутия с годежен пръстен и я показва на публиката.

След това идва истинското шоу. Принцът хвърля кутията към истинския Лий и тя магически се транспортира от екрана към реалността. Мъжът я хваща и пада на едно коляно пред любимата си, а цялата зала избухва в аплодисменти.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Верно я е поставил пред свършен факт. Ако беше отказала, драмата щеше да е голяма. А тоя можеше и да не се престраши отново с друга.
3
18
 
7
 
! Отговори
Баба знае 2 и 200 преди 4 години
Не е нужно да променяш края на някой филм и да правиш сложнотии в кинозала. Има по-*** начин.Купи един скъп пръстен с диаманти, заведи момето в някой луксозен ресторант,кажи й, че си резервирал за вас двамата бунгало в супер лукс курорт на Хаваите,но ще отидете там само при условие, че тя приеме това, което ще й предложиш ей сега! И коленичиш, отваряйки кадифената кутийка с пръстена.Няма да приеме лиии?...
2
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас! За него сеирът е най-важното! Ако и тя е с есхибиционистични потребност, става. По същество е опит да поставиш човека пред свършен факт. Което в форма на унижение.
1
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То на тая трябва да и е златна :)