Окото на Злото - новият тренд в маникюра

Пази от лоша енергия
1 юли 2020 19:37, Иванка Гъркова
9
Окото на Злото - новият тренд в маникюра
Снимка: IStock

Нокти с окото на Злото – новият тренд в маникюра30 юни 2020 11 00Пази от лоша енергияIStockphoto
След разпространението на коронавируса и пандемията, може да се каже, че 2020-а за много от нас е годината на изпитанията. Много от нас се сблъскаха с доста трудности през последните месеци, а до края на лятото няколко ретроградни планети ще изострят сетивата още повече. За щастие, всички ние имаме много неща, които ни крепят и правят по-силни.

За да привлекат късмета на своя страна и да се избавят от лоша енергия, хората носят най-различни талисмани. Смята се, че те предпазват от беди и насърчават благосъстоянието, стига да се използват правилно. Някои от тях съдържат древни символи, например „окото на Злото“, който присъства в доста амулети. Той гони надалеч тъмните сили и неутрализира отрицателната енергия.

Тъй като досега годината е доста напрегната, въпросният символ започва да се носи все по-често, за да ни върне към новото нормално. Интересното е, че го срещаме и в минималистичния маникюр, който стана по-популярен по време на изолацията.

Маникюрът тип "окото на Злото" може да видим в най-различни варианти в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: маникюрокото на злото
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Тренд - български тълковен речник --> трендът е посоката на движение на пазарните котировки Ванче
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Окото на злото и "статията" на глупостта. Оляхте се с простотиите.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ванче, у нас на evil eye му викат мънисто против уроки, турско синьо мънисто или назар. Закачат го на бебешки колички и люлки, да не хваща бебето очи. Да го рисуват по ноктите е някакво ново извращение.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Окото символизириа възкресението, Сет убива Хор и разкъсва окото му на части, обаче Тот събира частите, когато Хор възкръсва и го поставя на мястото му. Окото на Хор или Окото на Сокола на египетски окото на Уджат. Всяка сутрин Слънцето възкръсва, когато ноща Сет го убива, неслучайно зад окото има слънчев диск. Всяка пролет природата също възкръсва.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Око на злото ? А кое е Oкото на Уджа ? Aман от конспиратори и масони и илюминати и ***. Hеграмотници и невежи с голямо самочувствие.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Синьото оче се нарича назар. Evil eye на английски е онова, от което уж назара предпазва - уроки (да ти хвърлят лошо око). Вие изобщо правите и 2 мин. проучване за тия статии, или само копирате и превеждате през гугъл транслейт? Да повтаряш като папагал чужди думи не те прави журналист.