Том Круз и Кейти Холмс определени за „най-дразнещи“ в Холивуд

За най-лош филм за 2005 г. бе избран "Dirty Love", който си спечели още три трофея в 26-тото издание на анти-оскарите
5 мар 2006 11:07,
Том Круз и Кейти Холмс определени за „най-дразнещи“ в Холивуд
И губещите са...? Том Круз и бременната му годеницата Кейти Холмс. Двойката, известна още като TomKat, спечели Златна малина в новата категория на анти-оскарите за „най-дразнеща таблоидна двойка“.

Наградите "Златна малина" т.н. анти-оскари, са празник на срама на кинаджииите, с най-лошо представяне през годината. Това са филми или актьори, направили най-лошо впечатление на публиката, а не на критиците.

Круз бе номиниран и за най-лош актьор, но тази награда успя да грабне Роб Шнайдер, звездата от „Дюс Бигалоу: Европейско жиголо“.

Призът за най-лоша поддържаща роля взе Хаиден Кристенсен за ролята си на Дарт Вейдър в третия епизод на междузвездни войни. Интересното е, че това не е първата подобна награда за актьора, конкретно за тази му роля.

Парис Хилтън също си има златна малинка за най-лоша поддържаща женска роля. Наградата й е присъдена за играта й във филма "Къщата на восъка"

За най-лош филм за 2005 г. бе избран "Dirty Love", който си спечели още три трофея в 26-тото издание на малинките.

Джени МакКарти, която е копродуцент на 'Dirty Love," - комедия за фотограф, търсещ отмъщение за изневеряващия й приятел, стана и най-лошата актриса, а сладникавата комедия си извоюва приза и за най - лош сценарии на филм.

Наградите на американската филмова академия Оскар ще бъдат обявени тази вечер. Всеки от наградените ще получи статуетка с тегло 3,825 кг, височина 33 сантиметра, изработена от метална сплав със златно покритие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание