Жан-Клод ван Дам започва снимки в София

Антъни Лоу (Жан-Клод ван Дам) е старши полицейски служител в отдела за наркотици в Ню Орлиънс
24 мар 2006 15:26,
На 25 март стартират снимките на новата продукция на “Ню Имидж” – “Til’ Death”. Под режисурата на Саймън Фелоус ще се снимат Жан-Клод ван Дам, Майкъл Янай, Селина Гайлс, Марк Даймънд, Уилям Аш, както и българските актьори Велимир Велев, Деян Ангелов, Биляна Петринска и др., съобщават от филмовата компания.

В продължение на 6 седмици в студиото на “Ню Имидж” на Гара Искър и на различни локации в София ще се снима класическата история за сблъсъка на американски служител на закона с подземния свят.

Антъни Лоу (Жан-Клод ван Дам) е старши полицейски служител в отдела за наркотици в Ню Орлиънс. Скоро става ясно, че неговият партньор и най-добър приятел Лопез е замесен в незаконни сделки.

Десет години по-късно Лопез е наркобосът на Ню Орлиънс. Лоу продължава да го преследва, но самият той вече е наркозависим. Бракът му също се разпада.

След една акция Лоу е ранен. През дългия период, в който се възстановява, той преосмисля живота си и открива отново истинското си Аз. Предстои му да продължи битката срещу Лопез и за спасяването на брака си.

От основаването си през 1992 г. “Ню Имидж”, Инк. (Nu Image, Inc.) е реализирала над 190 филма с общи производствени разходи на стойност приблизително 750 милиона долара. Групата “Ню Имидж” продуцира и разпространява между 15 и 18 нови филма всяка година. През 1996 г. е основано дъщерното дружество “Милениум Филмс”, Инк. (Millennium Films, Inc.), което е изцяло собственост на “Ню Имидж”.

През 1999 г. “Ню Имидж” прехвърля голяма част от производствената си дейност в София чрез регистрираното по българското законодателство дружество “Ню Имидж България” ЕООД. Оттогава досега компанията реализира в България около 50 продукции. Планът за 2006 г. включва 12 продукции, 5 от които ще се снимат в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание