От Здрач до Новолуние

Идва вторият филм по култовата поредица на Стефани Майер "Здрач"
23 юли 2009 13:40,
22
От Здрач до Новолуние
Снимка: twilightthemovie.com

 

Едно от най-очакваните заглавия тази есен е втората част на абсолютния блокбъстър от миналата година – „Здрач“.

Първият филм по книгите на Стефани Майър се превърна в новата световна тийнмания с приходи от 380 млн. долара.

Романите също са преведени на десетки езици и разпродадени в милиони копия по цял свят.

Затова не е чудно и че всичките им почитатели чакат с нетърпение излизането на „Новолуние“ (The Twilight Saga: New Moon).

Филмът отново следи главния персонаж – Бела, която в първата част се влюбва в ужасяващо красивия и също толкова опасен вампир Едуард Кълън (в ролята – абсолютния секссимвол  Робърт Патисън).

В „Новолуние“, след опасен за живота й инцидент в къщата на семейство Кълън обаче, Бела ще трябва да преживее факта, че Едуард я напуска, за да я спаси от заплахите, на които животът с него я излага.

Съкрушена от липсата му, Бела се разтоварва благодарение на сближаването си с Джейкъб – сина на приятеля на баща й, с когото се запозна още при пристигането си в облачния Финикс, Аризона.

Неочаквано за нея обаче, той се оказва върколак, а тя – силно въвлечена в новия свят, който се разкрива пред очите й.

Така любовта и лоялността й към вампирите се оказва разклатена от приятелството, което я свързва със смъртните им врагове.

В ролята на индианеца върколак Джейкъб е 17-годишният Тейлър Лотнър, който показва удивителна физическа форма като достойна конкуренция на досегашния любимец на тийнейджърките Робърт Патисън.

Пред медиите той разкри, че се е подготвил за снимките с ежедневни многочасови тренировки във фитнес залата, съчетани със специален режим на хранене.

Резултатът е 14 кг чиста мускулна маса и физика, готова да разколебае всяка влюбена в блед и слабичък вампир девойка.

Световната премиера на „Новолуние“ е на 20 ноември.

И без да гадаем по звездите или да знаем в каква фаза ще бъде тогава луната, можем да гарантираме, че филмът ще донесе феноменални приходи на продуцентите си...

Ето и трейлъра:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
0
 
! Отговори
marty преди 14 години
до TaniАми целта е точно тази.Вампирите са с мъртвешко бели кожи,чак нереални.Това е едно от нещата,които са се опитали да пресъздадат и във филма,както е описано и в книгата.
20
2
 
0
 
! Отговори
Tani преди 14 години
е .. филма не беше перфектно лош.... всъщност ставаше.. :)) единственото което най ме подразни беше това, че гримьорите не си знаят работата.. тоя пич вампира го бяха направили с толкова бяло лице , че чак нереално.. и супер дразнещо
19
2
 
0
 
! Отговори
marty преди 14 години
Книгите са много по-хубави от филмите!Четете хора!
18
2
 
0
 
! Отговори
Retro преди 14 години
Пуберска радост... вампир-вегетарианец, хахахаа!
17
2
 
0
 
! Отговори
Някоя си преди 14 години
Не ми пука за филма особено...Прочетох 4-те книги преди 1-2 месеца, нищо особено не бяха , няма нито да ви обогатят интелектуално или морално. Просто едно забавно четиво , което да запълва дупки в графика. Книгите , особено 3-тата са фоста обемни, което се дължи най-вече на факта ,че ниският коефициент на интелигентност на главната героиня и налага да си припомня различни събития и факти от миналите книги, като ги аназира с проницателност на 13 годишна.
16
2
 
0
 
! Отговори
frank преди 14 години
mno lud film 6te o4akvam s netarpenie 2 4ast ona ya nemajaha da ya nahakat koprivata
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не са объркали само Финикс и Форкс, но и името на екранния Едуард. Не е Патисън, а Патинсън.
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Има грешка в статията- "още при пристигането си в облачния Финикс, Аризона.",тук са сбъркали Финикс и Форкс :)Иначе,книгата е много по-добра от филма, спор няма.Очаквам да видя как ще се справят с останалите части:)
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Пълня лигня промотираща пeдeрacтиятa чрез "изпипания" образ на главния герой... Не стига че *** стават все повече и повече, ами дай и да ги поощряваме с такива рщини... Не се излагайте да ги гледате на кино тези глупости...
12
2
 
0
 
! Отговори
1234 преди 14 години
Много са си добре актьорите. Писнало ми е от напомпани лигли с кукленски лица. Няма нищо интересно в тях. Актрисата е много добра и реална! Мога само да се наслаждавам на жестовете и мимиките на лицето и! Същото се отнася и за главният актцор. Има много специфични черти, за разлика от актьора в ролята на Джейкъп. Прекалено е изпипан. Чакаме филма с нетърпение, четейки книгата!
11
2
 
0
 
! Отговори
no name преди 14 години
abe hora 4eta vi komentarite i se 4ydq dali ste 4eli knigata...vzemete i q pro4etete i 6te razberete za6to sa izbrali takiva aktiori!!!!!!!!!!!!!! :P
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Поредната глупост за объркани тЕнажери :) ЛОЛ
9
2
 
0
 
! Отговори
Косев преди 14 години
Тая овца няма ли да и изпият кръвта няй-нак, ибахти чаплата
8
2
 
0
 
! Отговори
Уморен преди 14 години
абсолютно пeдeрacтka физиономия...
7
2
 
0
 
! Отговори
Уморен преди 14 години
Робърт Патисън няма лоша визия, но в този филм са се постарали да му докарат абсолютно тка физиономия и излъчване... Ама то това им трябва на младите и и момиченца - епилирано *** с обезкосмен ***, което се разревава от 2 шамара... Явно много им харесват такива гомньовци, но - какво да ги правиш?
6
2
 
0
 
! Отговори
nik преди 14 години
da bqha slojili po 4arovna aktrisa ne mislq 4e vuv film v koito se predstavq za nqkakva sladurana da slojat momi4e koeto i napolovina ne e tolkova kolkoto q opisvat,ima kade kade po qki aktrisi ot neq.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
а резус фактора какъв е?
4
2
 
0
 
! Отговори
puber vampir преди 14 години
znae li niakoy Bella kakva kruvna grupa ima-----az sum plyus nuleva!
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ще има пак СМЯХ В ЗАЛАТА....
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
въй въй