По $25 млн. за актьорите от "Здрач"

Следват още два филма от вампирската версия
6 юли 2010 11:25,
22
По $25 млн. за актьорите от "Здрач"
Снимка: БГНЕС

Робърт Патисън, Кристен Стюарт и Тейлър Лотнър - изпълнителите на главните роли от сагата "Здрач", ще получат по 25 милиона долара за следващите два филма от вампирската серия, съобщи "Контактмюзик".

Освен тази сума, тримата ще получат и дял от приходите. Така хонорарът им може да нарасне до 41 милиона долара.

Студиото, което снима филмите - "Съмит ентъртейнмънт", е предоговорило заплащането на звездите, след като преди няколко месеца решило да раздели последната книга на Стефани Майър "Зазоряване" на два филма.

Сценаристката Мелиса Розенбърг разкри, че те ще бъдат "по-секси" от предишните три.

Третият филм от серията "Здрач 3: Затъмнение" излезе по екраните миналата седмица и оглави седмичната боксофис класация за Северна Америка с приходи от 175,3 милиона щатски долара за шест дена, отбелязва Асошиейтед прес.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Здрач
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разочарован съм от последната част, няма нищо общо с предишните две!
19
5
 
6
 
! Отговори
Ясен преди 13 години
Затова ли да плащам по 10 лева билети някакви си мамини синчета да взимат по 25 милиона долара за 3 месеца работа!ДА ЖИВЕЯТ ТОРЕНТИТЕ!!!
18
7
 
3
 
! Отговори
Helzo преди 13 години
предпочитам да бъда влачен през 200 километра осеян със стъкла, сол и кабърчета път, завързан с бодлива тел сред стадо подивели росомахи отколкото да започна дори да определям тази повръщня за нещо напомнящо на филм.Гаврата в този филм е със всичко по всякакъв начин.
17
0
 
2
 
! Отговори
sz преди 13 години
Вече има такава :) "Дневниците на вампирите" или нищо подобно.
16
0
 
0
 
! Отговори
Не знам кой си! преди 13 години
eclipse - затъмнение, equinox-равноденствие. Изобще - работата е утишлъ у Аскьоо!
15
2
 
11
 
! Отговори
Gab4o преди 13 години
Може да разделят филмите и на 10 части, за да привлекат повече тийнове с жълто около устата за повече приходи, чашки, тениски, салфетки и плюшени мечета с образа на `звездите`
14
1
 
12
 
! Отговори
ЧЕ ГЕВАРА преди 13 години
Филмът наистина не е кой знае какво,но всеки си има вкус.Ако на теб не ти харесва,добре,не си налагай мнението,само го изразявай.Какво,вие предпочитате децата ви да гледат "Сълзи над босфора мосфора,тексаско клане и хари потър ли?ако здрач е помия,то поне е по-стойностна помия.нема порна,чукане,ох ах,няма насилие,и най-важното-политическа пропаганда,която напоследък започна нахално да се вмъква дори и в тийнейджърските филми.и мен ме дразни,но щом младите го харесват,си е тяхна работа.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ко прайм, КО ПРАЙМ???
12
0
 
3
 
! Отговори
pissed off преди 13 години
......или по-скоро затъмнение
11
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ECLIPCE ozna4ava ravnodenstvie
10
0
 
13
 
! Отговори
nypko преди 13 години
Добре деи аз можем да се прайм на гей за $25 млн..
9
1
 
8
 
! Отговори
nqkoq si преди 13 години
Като гледам на тая снимка много зле излязли и тримата .............
8
0
 
7
 
! Отговори
ghgg преди 13 години
to,kakto e trugnalo,6te se prevurne s *** serial...
7
2
 
16
 
! Отговори
LoL преди 13 години
Хах, предпочитам това да стане хит, а не още по-лигавите и *** Училищни мюзикъли, незнам си какви кемпове рок и оная Майли Гъзайръс- проститутката. Пред тях Патинсън е направо най-мъжественият и талантлив актьор, така че... Пък онея какво- не бяха голи снимки, някаква 16-годишна по сутиени се разкарва.. Да го гледат това тийновете, лигаво.. ама поне не затъпяващо вулгарно.
6
6
 
26
 
! Отговори
Учуден преди 13 години
Нелепо е че толкова лигава и скучна исторя успя да стане хит. По повод сравнението с Хари Потър , Стивън Кинг дава разлика между Роулинг(аторката на Хари Потър) и Стефани Майър(Здрач) по следния начин : Роулинг може да пише , докато Майър неможе да напише нищо свясно , дори от това да й зависи живота.
5
2
 
17
 
! Отговори
Еди преди 13 години
Ти четеш само за глупости, които могат да съществуват ли? Ми нали са за деца ? Какво вече и пепеляшка и красавицата и звярът ли да спрат да четат? Защото не можели да се случт такива неща? Съжалявам искрено такива дребни душици като теб!
4
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като има балъци, които да гледат такива Бози, може да пуснат не още два а да речем 22 серийки и да си направят сапунка- "Здрач"аване" и да я псукат по БТВ между два турски сериала:)
3
4
 
34
 
! Отговори
стг преди 13 години
Не е въпроса в това че има фантастика и вампири това не е проблем, проблем е че някой си измисли политчески коректни вампири които не пият кръв и са фешън и подобни , с една дума гавра с понятията.
2
18
 
34
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Като има кой да гледа простотии и на 25 ще я разделят книгата. Отличен пример за такава тактика даде бабата с книгата за хари потър , която напълни главите на милиони деца с глупости които никога не могат да съществуват. Ми браво да кажем освен. Хари потър и незнам си кой , хари потър и еди кой си , хари потър и на майка му .......
1
0
 
21
 
! Отговори
коки преди 13 години
Какви са тези пари, леле!!!