Борат става Фреди Меркюри

Саша Барън Коен ще изиграе емблематичния вокалист на Queen
17 сеп 2010 12:43,
37
Борат става Фреди Меркюри

Саша Барън Коен, известен в ролята си на Борат, ще играе легендарния вокалист на група Queen в нов биографичен филм за Фреди Меркюри.

Проектът, който още няма заглавие, ще бъде по сценарий на Питър Морган (The Queen, Frost/Nixon) и ще проследява историята на култовата група от формирането й до появата им на емблематичния концерт Live Aid през 1985 г.

Филмовата компания GK Films, която ще продуцира лентата, е обявила, че вече е получила правата за най-известните песни на групата, сред които Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, We Will Rock you и Another One Bites The Dust.

"Queen e една от най-великите рок банди на всички времена и музикална марка сама по себе си“  - е коментирал собственикът на компанията – продуцентът Греъм Кинг („Авиаторът“).

Фреди Меркюри е вдъхновяващ артист, пред когото светът благоговее. Така че със Саша Барон Коен ("Борат", "Бруно") в неговата роля и със сценария на Питър Морган, и подкрепата на  Queen, ще имаме комбинация, която да разкаже истинската история зад техния успех“ - продължава още той.

До момента ролята на Фреди е играна от Рос МакКол в документалния сегмент от Queen Video Hits 2 и от Гавин Клакстън в телевизионния сериал  House of Rock.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Фреди Меркюри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Фреди е най-големия преди 12 години
Я мълчи бе, музикален инвалид такъв! Къде намесваш Майкъл с това гласче като на мушица с легендата Фреди Меркюри! Млъкни, щото си смешен...
34
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
moje da slaga6 Frediee mnogo predi Michael no istinata e 4e Freddie i na stalba dase ka4i i do glezena na Michael nemoje da stigne sory tovae istinata ;)
33
0
 
1
 
! Отговори
MALINA преди 13 години
HARESVA MI.
32
0
 
8
 
! Отговори
Фреди и Майкъл преди 13 години
Верно е, че по-велики от Фреди и Майкъл няма и още 1000 години след тях няма да има, Бог праща такива таланти прекалено рядко, а на нас ни прати двама на веднъж !!! КРАЛЕТЕ ЖИВЕЯТ ВЕЧНО !! ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА ИМ !! Майкъл Джексън и Фреди Меркюри !!
31
5
 
1
 
! Отговори
истина преди 13 години
Еврейска первезна история за правене на пари и промиване на мозъци - още едно доказателство за ролята на евреите
30
1
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 13 години
Таланта на Коен е безспорен. И аз не харесвам филмите в които е участвал но въпреки това смятам че той е истинския избор за ролята на Фреди. И още нещо. И аз съм фен на Queen и Фреди но все пък не отивам до крайности както това да смятам че нито един актьор не е достоен да го представи в филм за него или групата. Просто когато чета коментари както на пр. "27" ми става тъжно как има хора които се вкарват в някакви филми. Да Фреди е най-великия рок музикант но беше обикновен човек както всички.
29
2
 
0
 
! Отговори
шемет преди 13 години
Ооооооооооо мара ба Механджи!Кажи нещо полезно и за музиката сега,айде!
28
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 13 години
Те не го избират,а режисьора решава и ако е от неговата боя ,ето ти роличка.Я виж в Холивуд как е и кой награждават.Що не са наградили такъв голям актьор като Том КрузИ Ди Каприо,ми не са от тях,американеци са.
27
5
 
6
 
! Отговори
някой преди 13 години
факт е, че ви е накарал да повярвате в персонажите му дотам, че да се съмнявате в таланта му... не казвам, че е точният избор, но пък защо не допуснем, че може да ни изненада приятно... :)
26
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Фреди заслужава да направят не един, а сто филма за него, но не ми харсва изборът на актьорите. Саша Барън Коен?! И този к...н ще игарае великия Фреди! Срамота! Да си играе там в тъпите филмчета, ама да не се подиграва с идолът! Колко го е предложил е направил фатала грешка! Тоя ще провали филма! Е, хората сигурно пак ще го гледат, защото е за Queen обаче ще е тъпо тоя да се прави на Фреди. :-( Жалко! При толкова талантливи актьори точно тоя да изберат!
25
10
 
6
 
! Отговори
ксз преди 13 години
Бурат е *** актьор,но се навира за пари,такава им е нацията да са там където има пари.Ние пък няма да гледаме филма с този ***,нямада го провим милиардер.
24
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пак се бута тоя мръсен гаден .....братчед на Нютон дето не му е работата. Аман от йерусалимски п**али! Не остана нищо неосквернено от вас!
23
1
 
13
 
! Отговори
Механджията преди 13 години
Ти си музикален инвалид...
22
15
 
1
 
! Отговори
Хм преди 13 години
noname, не намесвай Шабан, че тука вече бая може да поспориме кой е по-добър певец :) За по-известен или по-богат е ясно, но като певец - техника и гласови данни... :)
21
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Страхотен избор на актьор - към визуалната прилика се добавя и безспорния талант и всеотдайност на Коен към образите, които създава. Той няма да играе Фреди, той ще Е Фреди... Е, без гласа :)Както обикновено, 90% от коментарите в Днес.БГ са извън темата :(
20
3
 
31
 
! Отговори
noname преди 13 години
Ааа, а мачовците като теб кой харесват - Коцето, Илиян и Азис?! Дее*а и манталитета български, дее*а. Фреди Меркюри е повече от велик и това е неоспорвано в световен мащаб. Комплексарчетата като теб да си слушат там Шабан и Синан, да ги боготворят, и да си затварят устата, защото само глупости излизат от там.
19
4
 
64
 
! Отговори
Queen2 преди 13 години
Гей или не Фреди е бил по-мъж от всички ви долни ***
18
22
 
17
 
! Отговори
haha преди 13 години
Майка им ***. Точно тоя ли *** намериха да играе Фреди!
17
83
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ФРЕДИ ГО ХАРЕСВАТ НАЙ-ВЕЧЕ ГЕЙОВЕТЕ.
16
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Sashko e vurha... samo zaradi nego she gledam filma :D