Триото Вербински-Деп-Брукхаймър в уестърн

"Самотният рейнджър" се очаква през май догодина
18 яну 2012 11:18, Петя Славова
3
Триото Вербински-Деп-Брукхаймър в уестърн
Джони Деп се събира отново с Гор Вербински и Джери Брукхаймър. Снимка: Reuters

Режисьорът на "Карибски пирати", "Армагедон" и  "Да изчезнеш за 60 секунди"  Гор Вербински ще започне снимките на филма "Самотният рейнджър".

Продукцията, в която една от главните роли ще изпълни Джони Деп, ще започне през февруари в Мексико. Снимките ще приключат през август, съобщи Comingsoon.net, като се позова на местните власти.

"Самотният рейнджър" е игрална версия на популярния в САЩ анимационен сериал. За пръв път той се споменава в радиопиеса през 1933 г. По-късно по темата са правени игрални и телевизионни филми.

През август 2011 г. киностудията "Дисни" едва не закри проекта заради високия бюджет, но в крайна сметка продуцентът Джери Брукхаймър е успял да го вмъкне в рамките на 215-250 милиона долара. Той е премахнал някои екшън сцени, намалил е драстично размера на собственото си възнаграждение. По-малък хонорар са се съгласили да получат още Вербински и Джони Деп.

Все пак се наложи снимките на филма да се забавят. Сега е предвидено лентата да се появи по кината на 31 май 2013 година, а не по Коледа тази година, както бе планирано първоначално.

Ролята на рейнджъра, благородния защитник на индианците, с черна маска, яхнал бял кон, ще бъде изпълнена от Арми Хамър, а Джони Деп ще пресъздаде образа на индианеца Тонто. В продукцията ще видим и Хелена Бонъм Картър и Том Уилкинсън.

Триото Вербински-Деп-Брукхаймър със съвместни усилия е донесло на киностудията "Дисни" повече от 2,6 милиарда долара. В Холивуд обаче се отнасят скептично към уестърните, след като се провали "Каубои срещу извънземни". А в "Самотният рейнджър" действието се развива именно в Дивия Запад.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
по принцип джони деп е тандем най-вече с *** бъртън, но все пак хелена бонъм картър също ще участва в този филм, а и пиратите са си няколко части, така че може и тук да се спомене думата тандем, а и странно да правиш толкова сериозни заключения, че едва ли някой е гледал кино и тн. според мен едва ли има човек, който не е гледал филми 15 години, дори бебе.
2
1
 
2
 
! Отговори
ivenco преди 12 години
Вербински има общо само с Пиратите,от тук изброените филми.може би имате впредвид че Брукхаймер е продуцент на тези три филма.Това може да го напише само човек,който не е гледал много филми в последните 15 години.Успех!
1
0
 
4
 
! Отговори
киноман преди 12 години
Каубои срещу извънземни беше неземна тъпотия. Да се смесват така 2 жанра си е пълна тъпотия, нещо като да смесиш "Здрач" с "От местопрестъплението", "Властелина на Пръстените" с "Женени с деца", "Аватар" с "Американски пай", Шотландския боец срещу Терминатор и т.н:)))