Pixar ще прави три нови филма

Студиото планира да заснеме филм за Деня на мъртвите в Мексико
Обновена: 2 май 2012 10:09 | 27 апр 2012 19:12, Бойчо Попов
0

Цял куп добри новини идват в рамките на фестивала CinemaCon от офиса на анимационната студия Pixar, където са били създадени  "Играта на играчките", "Търсенето на Немо", "Рататуй" и др. Студиото обяви цели три нови проекта накуп.

През 2015 г. компанията ще пусне по кината филм, свързан с Деня на мъртвите в Мексико (Dia de los Muertos), съобщи Ройтерс. Денят на мъртвите се отбелязва на 1 и 2 ноември. Как точно ще бъде вплетен той в сюжета на новата лента, не се съобщава.
 
Вторият проект за 2015 година, над който се работи в студиото, все още си няма название. Знае се обаче, че лентата ще бъде пусната по кината на 19-и юни 2015 г. Действието в нея ще се развива в човешкото съзнание. Режисьор на филма е Питър Доктър, известен от ленти като "Таласъми ООД", "Играта на играчките" и др.
 
Освен това стана ясно, че лентата за динозаврите, която досега носеше работно заглавие The Untitled Pixar Movie about Dinosaurs, има своето официално име и ще се казва The Good Dinosaur.

Режисьор на лентата ще бъде Боб Петерсън (Немо 3D). В американските салони филмът ще бъде показан за първи път на 30-и март 2014 г. The Good Dinosaur се посвещава на въпроса какво би се случило, ако преди милиони години астероидът не беше улучил Земята и динозаврите все още населяваха планетата ни. А специалистите очакват нов бум на играчки – динозаври. Pixar вече доказа, че може да прави пари от това, след рекордните продажби на играчки по трите серии на Toy Story („Играта на играчките“). 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Pixar
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари