На 65 г. Сталоун е готов пак да бъде Рамбо

Холивудският ветеран щял да трепе мексиканските наркодилъри
Обновена: 2 май 2012 21:29 | 2 май 2012 21:22,
36
На 65 г. Сталоун е готов пак да бъде Рамбо
Снимка: Reuters

На 65-годишна възраст Силвестър Сталоун е готов да влезе с автомат в джунглата и да избие лошите за пети път като любимия си герой Рамбо.

Неуморният екшън герой се похвали пред MTV, че вече работил по сценария.

Сагата за подвизите на ветерана от Виетнам ще догони по епизоди на големия екран поредицата на другия му любим персонаж – боксьора Роки.

Слай, който докара у нас цяла звездна трупа за снимките на „Непобедимите 2“ - Брус Уилис и Арнолд Шварценегер, и дори си пооправи зъбната фасада в Перник, вероятно отново ще остане в джунглата. Ще смени обаче терена на любимия Виетнам с Мексико. В Латинска Америка Сталоун ще громи босовете на местните наркокартелите. 

В интервюто актьорът коментира, че филмът като цяло ще е кулминацията в живота на Рамбо. Той осъзнавал, че съдбата му не е да бъде фермер или някаква обикновена личност, а да си отиде като герой, в "пламъците на славата".  

„Харесвам цялата мексиканска ситуация, това, което се случва там. Така че в момента работя над тази формула“, заяви Сталоун.

Холивудският ветеран надяна униформата на Рамбо през 1982 г. с филма, режисиран от Тед Кочеф „Първа кръв“.

Последваха три продължения на лентата. Последният филм се появи на голям екран през 2008 г. и бе забранен в Бирма, където се развиваше действието му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
9
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Рамбо ме е пазарил за...спаринг.Преди да започне снимките на новия...екшън ми се обади че ще дойде в Кривунделово по...тиквено време,да тренира.Откупи цялата ми реколта от тикви,като се...разбрахме,аз да се крия между тях и да...бягам,а той да стреля по мен и...тиквите.Така че,този...филм ще го гледам предварително;може и да...нямам втори шанс.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не е като 3 само, дето изнесе цяла руска дивизия с *** хахах уникално и само в Рамбо !
3
1
 
41
 
! Отговори
Да преди 11 години
Бат Рамбо искаме те с лъка и големата картечница дет не и свършват патроните да мине през Шекер Махала после през Факултета,Филиповци,а Бате Арни през другите Гета и Катуни
2
3
 
33
 
! Отговори
фен преди 11 години
Бат Рамбо искаме те с лъка и големата картечница дет не и свършват патронето у нашио парламент!Молим те,избий гнидите Bulgarski и паметник ,че ти издигнем!
1
2
 
44
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
да е квото ще, пожелавам на всички на 65 да изглеждаме така, еми пък бива си го и това е:)