Най-секси вегетарианците в класация. Подредбата е на PETA

Уди Харелсън и Джесика Честейн са победителите в класацията
29 юни 2012 18:30, Петя Славова
49

Джесика Честейн не хапва месо от 15 години. Снимка: Reuters
 

 

Най-секси изглеждащите вегетарианци подреди в своя класация организацията PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

Тази година начело стоят знаменитости с дългогодишен стаж в здравослоlното хранене. Победители са 50-годишният Уди Харелсън и 35-годишната Джесика Честейн, пише официално на сайта си PETA.

Харелсън не е вкусвал месо и млечни продукти вече 25 години. По думите на актьора, той е бил принуден да се откаже от продуктите с животински произход по медицински показания. Звездата сподели, че след употреба на мляко и месо, по кожата му се появявали неприятни петна.

Честейн пък за последно е опитала месо преди 15 години, а през последните пет години спазва строга вегетарианска диета. Холивудската звезда не употребява абсолютно никакви продукти, с животински произход, включително и мед. Актрисата обяснява своя избор не със здравословни проблеми, а с това, че не иска да причинява абсолютно никакви страдания на живите същества и да проявява каквато и да е жестокост към тях.

PETA отбелязват, че победителите в тяхната класация Харелсън и Честейн са допринесли за спасението на 4.5 хиляди животни.

Тази година конкуренти за титлата на победителите се били още актрисите Лиса Еделщайн, Натали Портман, Оливия Уайлд, дизайнерът Стела Маккартни, бившият президент на САЩ Бил Клинтън, актьорът и музикант Джаред Лето, някогашният член на Бийтълс Пол Маккартни и много други.

В списъка влиза дори боксьорът Майк Тайсън. Странен избор, тъй като още помним как спортистът жестоко отхапа ухото на Ивендър Холифилд. Все пак от PETA сигурно правят разлика между вкуса на човешкото и животинското.

Миналата година за най-секси вегетарианци бяха признати британският актьор Ръсел Бранд и неговият американски колега Кристън Уиг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Басирам се, че вегетарианци с нулева кръвна група са голяяяяма рядкост!! :)
39
1
 
3
 
! Отговори
ДО 37 преди 11 години
Е, браво, много точно казано! Няма нужда да коментирам след теб, освен, че се подсетих, че и повечето вегетарианци могат да попаднат и в другата, описана от теб група или в групата на обичащите ласките с животни :D :D :D
38
1
 
3
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 11 години
37 - ти за нормален ли се взе? Виж си коментара, само един жалък човек до степен да се влачи по корем от липса на достойнство, може да издриска подобно нещо. Ти не си нормален, злобата и омразата ти не са нормални. Да не са те изнасилвали като малък?
37
1
 
9
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Вегетарианство не е означава да се тъпчеш с бял хляб и пържени храни. Приемат се храни с растителен произход - различните бобови растения имат висок процент на протеини в себе си,различни видове зърнени храни,по възможност пълнозърнести.Приемат се кълнове,ядки.Непълните вегетарианци също ядат яйца и риба.Има създадено "мляко" не само от соя,но също от лешници,бадеми и други ядки. По света има специални магазини само за вегетарианска храна,които предлагат невероятно разнообразие на продуктите.
36
4
 
6
 
! Отговори
Анна преди 11 години
Колкото до факта,че човек е създаден месояден - в Рая хората не са ядяли месо,живели са с хармония с природата,не са убивали животни и не са се убивали помежду си. След грехопадението и заточението ни на земята,човек познава греха на братоубийството и на убиването на животните. Обратния път ( отказване от месото и малко по малко от другите си страсти ) води човека към Бога и обратно в Рая !
35
3
 
6
 
! Отговори
Анна преди 11 години
те забелязват драматично подобрение на здравословното състояние,подобряват се кръвната картина,нивото на холестерола и много други показатели. Хората,които имат алергии също са забелязали редица подобрения.Има много научни статии в световния печат за ползата от вегетиранството.Не празни приказки,че ни е жал за животните,а научно доказани факти от медицински лица.
34
2
 
6
 
! Отговори
Анна преди 11 години
Обърнете се към нашата Църковна история и вижте колко от светците ни са ядяли само зеленчуци и са доживели до дълбока старост. Разбира се,духовния им живот и връзката с Бога са ги издигнали на ниво,на което те почти не са се нуждаели от храна за да поддържат жизнените си сили. Всички религии по света приканват към пост за духовно извисяване - явно това не е случайно ! Ако християните спазват ревностно постите,които са към 250 дни в годината ( големите 4 поста,срядата и петъка и специалните дни
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"някой ще ми обясни ли що кравата е по здрава от лъва ..."Тотално объркано твърдение... Колко естествени врагове има лъвът и колко кравата?!? Кое й е по-здравото на кравата от лъва?!? Като килограми е повече. Това с какво й помага? Отнема повече време докато я изядат ли? :>
32
1
 
7
 
! Отговори
Соня преди 11 години
До тези,които си мислят,че Клинтън не се храни здравословно и затова има проблеми със сърцето... Гледах едно предаване за него,в което той разказваше как му се е наложило драстично да си промени диетата след операциите на сърцето.Тогава се е обърнал към вегатарианството и е отслабнал много,здравословното му суъстояние се е подобрило. Мисля,че той даже е виган - не яде нищо от животински произход.
31
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Най-секси вегетарианците..."Те най-най дето са, не мязат на хора. Представете си редовите вегетарианци : )))
30
1
 
8
 
! Отговори
Анти-месо! преди 11 години
На мен па месото ми действа незравословно! Като си хапна 2 свински пържоли вечерта, по едно време нощеска ми става оная работа, събира ми одеалото от краката и настивам!...
29
5
 
4
 
! Отговори
Dan преди 11 години
При лекаря- Сутрин диетата Ви започва с брокули на пар, на обяд зелена салата със зехти, а вечерята пасирани варени моркови!Пациента-А може ли да не нося звънче на врата си?...Мога още , но честно казано завиждам на хората които са се отказали от месото и яйцата, не разбирам хората отказали се от млякото и меда , и съжалявам такива като мен които без месо не могат!
28
1
 
7
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
дето са писали тази статия да вземат да се образоват малко преди да драскат глупости, организма сам си казва към какво има влечение и от какво се чуства най-добре и кое не му понася, по скоро е до кръвна група отколкото сам да си налагаш насила какво да ръфаш или не. То и за това една и съща диета действа различно на хората, но който както си реши.
27
6
 
5
 
! Отговори
„Отрий Атлантида” преди 11 години
Преди около 260 000 години на остров, разположен в Атлантическия океан и защитен от невидима за останалия свят завеса, започва експеримент, за който кандидатстват доброволци и са подбрани около 10 000 души от високо еволюирали планети като Орион, Сириус, Плеяди, Венера и т.н. Те преминават през амнезия/изтриване на паметта и се прераждат на острова в материални човешки тела, с които да изпитат емоции, сетивност, сексуалност. На тези души се дава СВОБОДНА ВОЛЯ и целта на експеримента е да се види дали имайки свободна воля в материално тяло, човекът може да направи избор да се запази връзката с Източника и да загърби повика на егото и злото. Освен хора на острова се изпращат представители на животинския свят, които също са дошли със задача да помагат на човека- като например конете идват от Лакума и са високо еволюирали, дошли да служат на човека и да го подпомагат в транспорта, както и да изявяват качествата си на достойнство, чест, себеуважение и любов. Пчелите са родом от Плеядите, те са тук да ни учат на наслада от живота и да ни дават любов и мед, както и да поддържат живота чрез опрашването на растенията. Кучетата са от съзвездието на Голямото куче и са тук за да ни учат на вярност и приятелство. В Атлантида всяко дете е имало куче, което го е пазило и придружавало навсякъде. Котките, зайците, катеричките са от Орион и носят мъдрост. Птиците са от Сириус и ни учат на смирение, духовно извисяване и независимост. Прасетата са от Плеядите и са тук за да поддържат екологичния баланс като почистват земята от хранителните остатъци. и т.н. Животните идват на земята не за да служат за храна по онова време всички са вегетарианци- а за да служат на човека в поддържане на баланса и връзката със светлината.
26
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хитлер е бил вегетарианец! Познавам двама вегетарианци - И двамата са чалнати.
25
13
 
7
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
нито съм мазен нито дебел нито се тъпча със хляб..а за хората които употребяват ***..да точно ***..в момента в който животното умре започва процес на гниене съпроводен със токсини..да не говорим и със колко страх от смъртта е пропито това месо.. хубаво е да започнете да се замисляте..защото клетките на организма само и единствено деградират от месото нищо хубаво
24
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма такива смешници като вегетарианците. Имат всякакви невероятни доводи защо не трябва да се яде месо. А те са в голямото си число едни мазни, дебели индивиди, които набиват хляб, картофи и майонеза. Далеч са от представата ми за човек, който изглежда добре.
23
3
 
12
 
! Отговори
галактика преди 11 години
От това, което виждам по витрините и от това, което чета тук-там, месото присъства все по-рядко в менюто ми.
22
1
 
12
 
! Отговори
до 25 преди 11 години
Не е верно това, което казваш. Аз не броя за вегетарианци тия дето изяждат по един хляб на ядене с едно кило пържени картофи, пържени чушки, плуващи в олио и пр. Вегетарианците, които аз познавам са с нормално тегло, по скоро слаби
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Аз си ям и месо и зеленчуци. Но обикновено като видиш някой тлъст, отпуснат дебелак и си представяш как нагъва пържоли и кюфтета, нали,а не марули и домати."---------------------------------Вегетарианската храна е по-калорична от месната. В една пържола има значително по-малко калории от едно вегетарианско ястие. А вегетарианците не ядат само марули и домати, само с марули и домати за няколко месеца ще опънеш петалата. По принцип вегетарианците са по закръглени от месоядните.