Откриха мъртъв сина на Силвестър Сталоун

Сейдж Сталоун е намерен безжизнен в дома си в Лос Анджелис
14 юли 2012 09:00, Петя Славова
140
Откриха мъртъв сина на Силвестър Сталоун
Силвестър Сталоун. Снимка: БТА

Американският актьор и продуцент Сейдж Сталоун, син на холивудската звезда Силвестър Сталоун, беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис, съобщиха световните агенции.

Според органите на реда, няма насилствено влизане в жилището или от нещо нередно.

От полицията казаха, че са намерили Сейдж Сталоун в дома му, след като са отговорили на подаден сигнал, допълва БТА.

Адвокатът на починалия е уведомил, че Сталоун е бил открит от домоуправителя.

"Не знаем никакви подробности, но трябва да е било някаква трагична злополука. Той кипеше от живот и работеше по проекти. Въобще не беше депресиран или нещо подобно", обяснил още адвокатът му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*кашлица*АНТИДЕПРЕСАНТИ*кашлица*
107
2
 
1
 
! Отговори
Путумайо Минджев преди 11 години
И ся кой ша са бори с виетконгците, които са подкрепяни от ***? Кой ша на спасява от савецкия саюз? Явно съдбата ни е поверена в ръцете на шепа наркомани.
106
0
 
6
 
! Отговори
Бикът преди 11 години
Във филмите, в които играе Силвестър сталоун, живота на второстепенните герои не е от значение. Очевидно в реалния живот, също е така...
105
1
 
3
 
! Отговори
Абсолютно преди 11 години
ми е през х*я за поредния пукнал наркоман. Все едно другите хора си нямаме проблеми. Синът на бившия ми шеф пукна на 17 ученик от свръх доза. Голям баровец, за кока става дума, богаташка дрога, уж подбрана, ама нещо сърцето му било келяво на пишлемето. Дори мисля да си изтрия рокитата и рамовчетата (филмите на баща му) от един външен хард-диск и освободя място за Ну, Погоди и Том и Джери.
104
0
 
3
 
! Отговори
въх преди 11 години
Illuminate (129), ама и ти си един експерт по укултното...
103
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 131 пишеше България с малка буква.Колкото и да не ти се вярва тук има доста достойни и щастливи хора.Хайде, че времето ти свършва трябва да ходиш на 2-рата ти работа да чистиш.успех
102
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
128Да живeeш добре в българия е нещо като суха вода.Самият факт че го твърдиш ми казава че си пълен *** като масата ***.И милиони да имаш там е НЕВЪЗМОЖНО да живееш добре освен ако не си пълен идиоткакъвто ти очевидно СИ!
101
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Навремето героите умираха от куршум за свободата, сега *** от свръхдоза ( няма значение какво - кока, хапчета....) "Герой нашего времени".
100
9
 
22
 
! Отговори
Illuminat преди 11 години
Хора, запомнете едно вещо много добре...за да стигнеш толкова високо в кариерното израстване, значи някой ти е позволил. Всички шоу звезди са обвързани я със западния кабал, я с други укултни сили и т.н. Не се става богат и с положение сред обществото с под на челото и бачкане. То и това е нужно, но ако този труд не се подчинява на интересите на онези хора, може да си остане човек само с бачкането.
99
7
 
13
 
! Отговори
коко преди 11 години
Ало 124, мери си приказките. Това 4е ти имаш проблем с България не значи че всички са такива каквито ти си решил. Тук има и нормални хора, които с мозък са се устроили и живеят добре и печелят и не са роби на никой.
98
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-добре да съм роб на хАмерикански евреин, отколкото на комунистическа мутра с малко мозък --------------------нали ви пратихме Шимон Дянкофф, кво искате още?----Sage-градински чай.И как няма да е наркоман този човек------А Moonblood какво е?
97
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аййй Сектир!!!!ЕДИН ЕВРЕЙН ПО МАЛКО ...АННАЛ АКБАР!!!!
96
1
 
20
 
! Отговори
снежанка преди 11 години
ккакъв е смисълът да си богат и известен,след като не знаеш как да харчиш парите си?!!лека му пръст!Хора,намалете малко злобата си,защото тя ще ви погуби като се връща при вас!
95
8
 
26
 
! Отговори
Оператор преди 11 години
Ей точно заради такава *** като теб ми е писнало да живея в България, на където и да погледна, заобиколен съм от *** и простаци, хора които чакат всичко на готово и не си напрагят и малкото мозък с цел да са малко по-добре утре. Вместо това, само пречат и вредят на околните. По-добре да съм роб на хАмерикански евреин, отколкото на комунистическа мутра с малко мозък и много претенции. Бях 9 м. в Щатите и отивам отново (като стругар беряш портокали), така че дерзай си в клоаката....
94
16
 
7
 
! Отговори
rokambol преди 11 години
ахаа гледам че някой хора ги е срам че са българи слава бога че съм ***
93
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дядка, дядка натъпкал си жалкото гейче с наркотици сега се правиш на ни лук ял ни лук мирисал ае бегай да убиваш виетнамци.
92
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единствените смислени коментари са на *** пак, другите са жалки мишки и подмазвачи. Aбе тарикати тоя като проповядва смърт и насилие от екрана ето го резултата, тъй ще си умрете като жалки мерзавци каквито всъщност сте си, народа е казал каквото посееш туй ще пожънеш.
91
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чудя се на този ненормалник *** защо не му се забранява да пише коментари, а на мен на няколко пъти за много по-безобидни коментари ми беше забранен достъпът? Да ви имам "правилата на сайта"!!!
90
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 1212, това което пожелаваш да ти се връща тройно *** !
89
0
 
12
 
! Отговори
РАД преди 11 години
До 103-тиВиж, наистина има доста злоба тука из форумите, но с приказката "тъпкано да им се връща на злобарите" само показваш,че и ти си като тях и с нищо не се различаваш! Извинявай,ако се засягаш! Показваш и друга българска черта-ниското национално самосъзнание щом се представяш за македонец от Скопие. Нямам думи! Позицията ти заслужава да се отмине просто с презрително мълчание,както бих направил и с ония ,дето злорадстват!Иначе,независимо какъв е бил синът на Сталоун,нека почива в мир!