Сталоун е съсипан от смъртта на сина си

Сейдж е най-големото му дете, играл е с баща си в два филма
14 юли 2012 14:16, Петя Славова
88
Сталоун е съсипан от смъртта на сина си
Снимка: БТА

Силвестър Сталоун е съсипан от мъка от внезапната смърт на сина си, съобщи за медиите неговият пиар.

Сейдж Мунблъд Сталоун бе най-голямото от децата на холивудския актьор и е играл заедно с баща си в два филма. Той е първият от двамата сина, които Силвестър има с първата си жена си Саша Цак, припомня БТА.

По-рано днес стана ясно, че 36-годишният син на американския актьор Силвестър Сталоун е бил намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис. Причината за смъртта му още се разследва.

Сейдж Сталоун е бил намерен вчера в безсъзнание от иконома и от роднина. Полицаите, пристигнали след повикване, само потвърдили смъртта.

По първоначални данни няма следи от насилие или травма. Не енамеренаи  бележка, която да говори за самоубийство, каза представител на съдебните медици. Намерени са предписани лекарства, но засега не я ясно дали това има някаква връзка със случая.

Още по темата

Сейдж дебютира през 1990 г. в "Роки 5", играе с баща си и в "Дневна светлина", която излезе през 1996 г. Същата година заедно с ветерана монтажист Боб Моравски основава компанията Гриндхаус Релизинг, която си поставя за цел да съхранява и пропагандира нискобюджетни филми от 70-те и 80-те години.

Сейдж Сталоун режисира през 2006 г. филма "Vic", показан на фестивала в Палм Сприйнгс. Неговият адвокат Джордж Бронстейн смята, че смъртта м уе резултат от нещастен случай.

Според него, Сейдж е позитивен, харизматичен, с големи планове за работа в киното. "Възхищаваше се на баща си, но работеше упорито, за да се наложи като име в киното" обяснява още Бронстейн.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
6
 
2
 
! Отговори
до 61 преди 11 години
Не,не разбрах идиоте, защото вие разбирачите тук цял ден бълвахте хипотезите си за евентуалната му смърт. Нали беше от антидепресанти с алкохол? Или се обърках нещо? Колко *** казваха че е от антидепресанти?Мисълта ми беше че предполагате без да знаете от какво е умрял. И най-важното, коката не е причина да наричате великият Силвестър ***, само заради това че страдал по сина си наркоман,както се оказа. И *** е че не разбрахте,че ЗА Силвестър Сталоун и неговите бащини чувства е статията
47
4
 
7
 
! Отговори
до 48 преди 11 години
Вече съобщиха, че е умрял от свръхдоза. Да кажеш, че някой разглезеняк който никога не е бил лишаван от нищо в живота е умрял от свръхдоза без официално потвърдждение, не е злоба а най-логичното обяснение! Не ми трийте коментара. Това е самата истина. Всички заблудени начело с номер 48 си поръсете главата с пепел. А че Слай е голям няма две мнения по въпроса.
46
1
 
11
 
! Отговори
neizvestna преди 11 години
МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА СИЛВЕСТЪР
45
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Журналистни, поправете си грешката. Не най-големото, а най-голямото е правилно. Вместо вие да сте ни е еталон за подражание, то се указва, че читателите ви поправят.
44
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма вече такива ХАРИЗМАТИЧНИ личности в Холивуд като Бат Слай, Бат Арни, Ал Пачино и Робърт Де Ниро. Четиримата са от от друга планета. Никой не може да изиграе "Рамбо" като Силвестър, никой "Терминатор" като Арнолд, никой "Усещане за жена" като Ал Пачино, никой "Имало едно време в Америка" като чичо Де Ниро.
43
1
 
11
 
! Отговори
нона преди 11 години
толкова тъжно - хубаво момче RIP
42
2
 
25
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Помня преди години,по време на снимките на "Катерачът",на който Сталоун е и...режисьор,съобщиха новината че крадец е разбил касата и е откраднал няколко милиона от бюджета на филма.При тази новина,Силвестър е бил на снимачната площадка и само е махнал с ръка,като е успокоил администраторите,че това не е...проблем.Голям човек е...той и заслужава нашата морална подкрепа.Дано се разбере...причината за трагичната смърт на сина му и ако има...умисъл,виновните да бъдат открити и получат възмездие.
41
1
 
15
 
! Отговори
аз преди 11 години
мир на душата му и нека бог да е със слаи няма по ужасно нещо от това
40
2
 
12
 
! Отговори
Тоби преди 11 години
АВТОРА НА ТАЗИ СТАТИЯ Е ЗА РАЗСТРЕЛ! НЕ ПРОУМЯВАМ КАКВИ ХОРА ДОПУСКАТЕ ДА ПИШАТ В САЙТА ВИ?! КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА *** НЕГРАМОТНИ ДРАСКАЧИ НА СТАТИИ ТУК????
39
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като има милиони, значи е на антидепресанти или взима кока задължително според овчия народ тук...и така му се падало като не знаел какво да прави парите си.Вие сте *** бе!А в една държава повечето народ като е ***, то чакайте да се оправим.Скапани нещастници!Мъчно ми е за Великият бат Слай. Има огромно добродушно сърце и нека тази загуба не го съсипе наистина.
38
2
 
13
 
! Отговори
... преди 11 години
Като са най-големите злини, защо не спреш на родителите си хапчетата за кръвно например, и да ги оставиш на естествен подбор! Аман от първосигнални мозъци. На никое лекарство не пише да се взима като бонбонки когато ти кефне.
37
9
 
7
 
! Отговори
MORDEHAI преди 11 години
Yavno malkia Rambo se e kachval na chereshata,inache na 36 godini ne se umira ei taka.
36
5
 
7
 
! Отговори
Речника преди 11 години
Сейдж е най-големото му дете.... а най-маленкото му кое е...
35
2
 
26
 
! Отговори
afrikaneca преди 11 години
na 4oveka my e po4inalo deteto,a niakakvi nenormalnici pi6at za milioni....4algaria ymira,za6toto nekvi idiotigi interesyva samo:ZLOBATA ,AL$NOSTTA i da sa prosti N1!!!!
34
1
 
12
 
! Отговори
afrikaneca преди 11 години
R.I.P.!!!!
33
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами предписват им ги,а те добичетата пият. Иначе водят яростна борба с пушенето!? И ходят на психоаналитик...
32
7
 
28
 
! Отговори
Тялото преди 11 години
Тия американци кога ще разберат че антидепресантите и болкоуспокояващите които лапат като тик так са по-опасни и от хероина.
31
1
 
56
 
! Отговори
АЛАХ ШИШЕВИЧ преди 11 години
МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА СИЛВЕСТЪР,ТОВА Е УЖАСНА НОВИНА!
30
1
 
56
 
! Отговори
Джон Рамбо преди 11 години
Съболезнования за Слай ! :((
29
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ne moga da razbera zachto ima tolkova mnogo zlobni hora v Bg?Vsichki sme hora i imame chuvstva, nezavisimo dali sme bedni ili bogati>>>>>>