Джеки Чан и Крис Тъкър се срещат и в "Час пик" 4

Продуцентът иска тази част да е близо до оригинала
2 авг 2012 08:42, Петя Славова
5
Джеки Чан и Крис Тъкър се срещат и в "Час пик" 4
Джеки Чан. Снимка: Reuters

Въпреки че още не се знае кой ще напише историята на "Час пик" 4, вече се знае, че в нея ще участват отново Джеки Чан и Крис Тъкър съобщи сайтът SlashFilm.

Продуцентът Артър Саркисян заяви, че вече работи над новия филм от поредицата. Макар и да не е доволен от третата серия, той вярва, че новият епизод ще се доближава до първия филм, като ще е по-реалистичен.

Първата продукция от поредицата се пояни през 1998 г. В нея персонажите на Джеки Чан и Крис Тъгър са служители на реда, които въпреки различията си, са принудени да водят заедно разследване.

Двете продължения се появяват на екран през 2001 и 2007 г.  Режисьор и на трите продукции е Брет Ратнър. Саркисян е сред продуцентите на поредицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
97138 преди 11 години
Той има толкова парички, че може да си поддържа висок стандарт до края на живота си ако ги харчи разумно. Просто когато цял живот си правил едно нещо трудно се отказваш накрая.
2
2
 
1
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 11 години
Може и да беше се отказал от киното но ! за да поддържа висок стандарт на живот си трябват парички . Нека още дълго време ни радва с готините си филми , успех .
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Джекиту нали се отказа вече от киното, защото имал много травми?