Крисчън Бейл от Батман в мексикански престъпник

Актьорът получи предложение да играе във филм на Тод Фийлд
7 авг 2012 09:56, Петя Славова
3
Крисчън Бейл от Батман в мексикански престъпник
Снимка: Reuters

Новото предложение, отправено към актьора Крисчън Бейл е да изпълни главната роля в екранизацията на романа “Принципът на насилието” ("The Creed of Violence"), съобщи сайта Collider.

Автор на книгата, публикувана през 2010 г., е Бостън Теран. Сюжетът ни връща към далечната 1910 г. в Мексико. Главният герой е престъпник с прякор Rawbone. Той се занимава с транспортиране на оръжия, докато не го арестуват и принуждават да работи за органите на реда. 

С режисурата на проекта се заема Тод Фийлд. Знае се още, че до този момент създателите на филма преговарят с Бейл да получи хонорар от пет милиона долара. Според запознати актьорът пък се опитвал да получи двойно по-голям хонорар.

Още по темата

Звездата е в изгодна позиция, тъй като тази седмица филмът с негово участие “Тъмният рицар: Възраждане” се нареди за трети път на челно място в бокс офиса на Северна Америка. Заключителната трилогия на Кристофър Нолан излезе на екран през юли и вече си спечели 733 милиона долара в САЩ при бюджет от 250 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
tap4o преди 11 години
kato te 4eta mai samo batman si gleda6? vzemi po4ni gledai filmi i togava se izkazvai-mnogo si dale4e ot istinata
2
0
 
9
 
! Отговори
Чик Чирик преди 11 години
Нека е бездарен нека
1
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този е супер бездарен актьор, а ролята му в Батман беше супер дразнеща. Том Харди и пича дето играеше съдията играеха много по-яки роли от него.