Джими Фалън отказа да води церемонията на "Оскар"-ите

Телевизионният ас обявил, че това не е неговата година
Обновена: 9 авг 2012 11:26 | 9 авг 2012 11:26, Петя Славова
3
Джими Фалън отказа да води церемонията на "Оскар"-ите
Джими Фалън. Снимка: Reuters

Телевизионният ас Джими Фалън отказа да бъде водещ на следващата церемония по раздаване на "Оскар"-ите през февруари 2103 година, предаде Асошиейтед прес. Т

Комикът заяви, че за него е голяма чест да бъде предпочетен от американската киноакадемия, но това не била неговата година.

Според запознати Фалън е бил фаворит, тъй като продуцент на шоуто ще бъде Лорн Майкълс. Майкълс дълги години беше продуцент и на телевизионното шоу Saturday Night Live, на което Фалън беше водещ в периода 1998-2004 година. След това през 2009 г. той стартира своето Midnight show, на което Майкълс също стана продуцент, пише БТА.

Фалън се смяташе за добро попадение като следващ водещ на "Оскар"-ите, тъй като има голям опит в участието в подобни изяви, припомня Контактмюзик.

През 2010 той води церемонията пораздаването на наградите "Еми" и отзивите за работата му бяха отлични. От Американската академия за кинематографично изкуство и наука не са коментирали изявлението на Фалън. 85-ата церемония по връчване на наградите "Оскар" ще се състои на 24 февруари 2013 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък мисля,че Конан е досаден и то много.Особено след ,като Лено го изхвърли,новото му ''шоу'' е много зле.Фалън се справя доста по-добре.Сигурно пак ще е Били Кристъл.Най бих се радвал на Летерман,той няма да иска обаче.Джими Кимъл е супер вариант само се притеснявам,че ще е малко стар през 2103 година...
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фалън е толкова досаден! Да поканят Конан!